Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yalan söylemekten vazgeç Tanju Özcan! 

Yalan söylemekten vazgeç Tanju Özcan! 
    27 Temmuz 2021

    Yalan söylemekten vazgeç Tanju Özcan! Bolu Belediye Başkanı Tanju ...

       Yalan söylemekten vazgeç Tanju Özcan!    

           Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Habertürk'e yaptığı konuşmada Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu hakkında yine yalan ifadelerde bulunarak karalamaya çalışmıştır.

          Bu nedenle 13 Ağustos 2020 tarihli yazımızı Tanju Özcan'ın suratına yine tokat gibi çarpmak zorunda kaldık. 

         13 Ağustos 2020 tarihli yazımız;  

         Yalan söylemek çok ayıptır Sayın Başkan! Bolu Belediye Başkanı ...

             Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan meclis toplantısında hakkımda atıp tutmuş benim belediyeye 30 bin lira borcum olduğunu ve benim kendisinden bu borcun silinmesini istediğimi söyleyerek TAM BİR YALANCILIK yapmış ve üstüne üstlük şantajcılıkla da suçlayarak şahsıma karşı suç işlemiş. 
             

            Var mısınız; meydan bir delikanlı görsün !
            Bolu’da ilk sahibi ile aralıksız 30 yıldır yayın yapan, Bolu’nun en eski ve köklü bir gazetesi olarak bizim bugüne kadar veremeyecek bir hesabımız olmadı. Bize dargın olanların bile gıyabımızda; “BolununSesi yazdıysa doğrudur” cümlelerini getirenlerden duyarak mutlu olduk, gururlandık. Yalan haber yaparak birilerini karalamak şantaj yapmak gibi yollara başvursaydık, para kazanırdık, belediyeye borcumuz da olmazdı. Sen bu yakıştırmaları bize değil, delikanlı gibi çıkıp Alaaddin Başkan’ın 15 yıllık döneminde ve sizin 1,5 yıllık başkanlığınızda hangi basın organına kaç lira verildiğini döktürüver de görelim senin delikanlığını. Bolu halkının trilyonlarını sırf size yalakalık yaptığı için Bolu halkının parası olan belediyenin kasasından 16,5 yılda kaç milyon lira hortumlattığınızı herkes görsün. Böyle bir delikanlılık yapmaya var mısınız? Haydi hodri meydan diyorum size, meydan bir delikanlı görsün!

             “Borcumu silsin demiyorum, Sadece banka hesaplarımdan icraları kaldırsın” diye ricacı oldum
             Bahse konu olayla ilgili 28 Nisan ve 14 Mayıs tarihlerinde yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için iki kere yazarak kamuoyunu bilgilendirdim. Ve şöyle dedim; “…15 yıl boyunca ekmeğimle oynayan ve benimle uğraşan eski Başkan Alaaddin Yılmaz, 6 ay ceza evinde kaldığım süre içinde belediyeye olan 3-5 bin lira borcumu bahane ederek, banka hesaplarıma da icra koydurmuştu. 
              6 aya ceza evine girmem nedeniyle ekonomik olarak çok yıpranmıştım. Her şeye yeniden başlayacaktım ve yeni Belediye Başkanı Tanju Özcan’a; Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve Feridun Yılmaz ile Meclis üyeleri Cumhur Bandakçıoğlu ve Asuman Şentürk Tekin aracılığı ile haber göndererek, “Borcumu silsin demiyorum, hapisten yeni çıktım. İşimi gücümü tekrar toparlayabilmek için banka hesaplarımdan icra takibini kaldırmasını istiyorum” diyerek ricacı oldum…” 
             Ben, borcumu silsin demiyorum. Sadece icra takibini kaldırması için ricacı olduğumu ve bunun için Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve Feridun Yılmaz ile Meclis üyeleri Cumhur Bandakçıoğlu ve Asuman Şentürk Tekin’den yardımcı olmalarını istediğimi açık açık itiraf ediyorum. 

             Tanju Özcan ise meclis toplantısında çıkıp kendisinden ricacı oldukları için konunun bizzat şahidi olan bu dört isim başta olmak üzere bütün meclis üyelerinin huzurunda utanmadan sıkılmadan YALAN söyleyerek benim kendisinden belediyeye olan borcumu silmesini istediğim şeklinde düpedüz YALAN ifadelerde bulunuyor. Ve üstüne üstlük beni birde şantajcılıkla suçlama gafletine düşerek şahsıma karşı SUÇ işliyor. 

                  Fotoğraf her şeyi anlatmıyor mu?
                  Eşiyle ilgili habere gelecek olursak, Bugün Belediye önünde dolaşırken, bir baktım Tanju Bey’in eşi Meral Özcan’ı, meydanda yapılan işleri denetlerken gördüm. Meral Hanım’la ilgili epey bir zamandır belediyeden çıkmadığı, belediyede her işe karıştığı ve hatta bazı toplantılara başkanlık ettiğini bile duyuyordum. Tereddüde gerek bırakmadan iddiaları en güzel şekilde anlatan bu fotoğrafı çektim ve haberi girdim. Bugüne kadar Muzaffer Işın, Necdet Gören, Yüksel Ceylan ve Alaaddin Yılmaz’ın eşlerinin belediyeye gelip personele emirler vererek yönetime müdahale ettiğine hiç şahit olmadık. Dolayısıyla belediyede hiçbir görev unvanı olmayan sadece Başkan’ın eşi olan kişinin toplantılara başkanlık edecek kadar üzerine vazife olmayan işlere karışması dünyanın her yerinde haber olur. Bunları sadece bizim yalaka basın yazmaz. 
            Tanju Bey’in meclis toplantısında bu konuyla ilgili açıklamasında “Belediyeye geçerken uğramıştı” sözleri de küllüm YALANDIR. Başta da dediğim gibi biz her zaman haberlerimizin dimdik arkasındayız. 
             

          22 bin lira ceza keyfi olarak yazıldı

           Ve son olarak; "…Köy iken mahalle yapılan yerlerde 2004 yılından önce yapılmış olan binalar zaman içinde ruhsatlandırılır….” Şeklinde net bir ibare ile çıkmış yasa mevcut iken, fotoğrafta arkamda görülen 20 yıldır ailemle birlikte oturduğum evim Alaaddin Yılmaz ve ekibi tarafından görevi kötüye kullanarak mühürlenmiş ve yine görevi kötüye kullanarak 22 bin lira keyfi olarak ceza yazılmıştır. Banka hesaplarıma konulan bir icra konusu da budur. Bununla ilgili de 4 sene önce suç duyurusunda bulundum. İçişleri Bakanlığı soruşturma izni vermedi. Danıştay’a başvurdum. Danıştay bunların yargılanmaları gerektiğini belirterek soruşturma izni verdi. 4 yıl sonra daha ilk duruşma 30 Haziran’da görüldü. Sonraki duruşma Kasım ayına atıldı. Hak arama mücadelem devam ediyor. 
               

               Sen geldin de ne değişti ?
               Alaaddin’in zulümlerinden kurtulduk derken, Tanju Özcan senin sayende yağmurdan kaçarken, doluya tutulmuş gibiyiz. Bütün Bolu senin için “gelen gideni aratıyor”, “Ne değişti!” yakıştırmalarında bulunuyor. Senin hiç mi kulağına gelmiyor bunlar. Sen en iyisi Alaaddin Abi'nin geçmişini deşmemek adına kendisine nasıl bir söz verdiysen veya nasıl bir anlaşma yaptıysan, çık bunları da delikanlı gibi söyle de, herkes boşuna bekleyip umutlanmasın. 
               Kamuran Alagözoğlu 

    • Metin Çelik29 Temmuz 2021 . 19:26

      Rahat olun Sn Alagözoğlu Eski Başkan Alaattin Yılmaz ve ekibi ile İl Sağlık Müdürlüğü bir kaç görevlisi çıkınlar mahallesi mezarlığını imara açılması biçimi mezarlığın 5,-72 liraya satılması ve mezarlık vasfından çıkarılarak imara açarak cumhurbaşkanlığı genelgelerine rağmen 9 katlı inşaat ruhsatı vermeleri nedeni ile haklarında Mülkiye Başmüfettişince soruşturma Tamamlanmak üzere Yargılanacakları görülecektir. Her kim Ne pislik Yapmışsa cezasını çekecek inşallah.
    • bolulu28 Temmuz 2021 . 09:01

      Tanju Özcan sıkıştımı yalan söylemekten hiç çekinmiyor.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak