Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Barınaktaki komplo meyvesini verdi

Barınaktaki komplo meyvesini verdi
    11 Temmuz 2020

    Figen Varlık Bolu Belediyesi Veterinerlik Müçdürlüğü'nde geçtiğimiz haftalarda yaşanan ...

          Figen Varlık 
           Bolu Belediyesi Veterinerlik Müçdürlüğü'nde geçtiğimiz haftalarda yaşanan komplo görüntüleri ile yaşanan sözde skandal olayın ardından görevden alınan Veteriner İşleri Müdür Vekili Emrah Güler'in yerine, beklendiği gibi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Figen Varlık geçti.

           Geçtiğimiz haftalarda, Bolu Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'nde ölmüş köpeklerle ilgili birkaç fotoğraf çekilerek bir basın organına servis edilmiş ve bu olay abartılarak, esas hedefteki isim Veteriner İşleri Müdür Vekili Emrah Güler Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan tarafından görevinden alınmıştı. Görevden alınma sonrası Güler'in yerine Figen Varlık'ın atanacağı dedikoduları da aynı anda ayyuka çıkmıştı. 

            Figen Varlık'ın atanacağı ve bunun için Emrah Güler'e komplo düzenlendiği söylentileri gerçek oldu. Kısa bir süre sonra belklendiği gibi Figen Varlık yeni Veteriner İşleri Müdürü olarak atandı. Varlık'ın pazartesi günü görevine başlayacağı bildirildi. 

    • Derya 6 Ocak 2023 . 16:59

      Keşke sadece müdürleri değil her çalışanı hayvan severlerden oluşsa şu barınakların , bu iş merhamet ve sevgi ile yapılabilir ancak... Bunu son günlerde daha iyi gözlemleyebilirsiniz. Teşekkürler Figen Varlık :)
    • Ömer Faruk16 Temmuz 2020 . 21:07

      Kamuran bey bu dunyadaki hiçbir kişi tarafsız değildir fakat o dilinizin keskinliği haksızlık karşısındaki dik duruşunuz bende sizi ender insanlardan biri yapıyor.Kemal Varlık sende işine bak sana soracak değil kime ne diyeceği Ne yazacağı.
    • gülşen15 Temmuz 2020 . 20:54

      troller işbaşında 20 yıl ses çıkarma 1yılda kendini yırt avucuzu yalayın
    • Nuray14 Temmuz 2020 . 10:56

      Figen Varlık okulda'da Öğrenciden başka herşeyle ilgileniyordu, asıl görevini bulmuş sonunda....
    • Baytar14 Temmuz 2020 . 02:26

      Olay ‘’yöneticilik’’ olayı değil. Veteriner Fakültesi mezunu olmayan birinin bir veterinere hangi üstün bilgileriyle ne tür talimatlar verecek merak ediyorum. Tam tersini düşünelim. Veterinerler Kız Meslek Liselerinde Müdürlük yapabilir mi? Bahane olarak da ben çocukları çok seviyorum denebilir mi? Bu olayı anca kocası savunur, bir de Tanju şakşakçısı Chpliler... Onlar da yorum yapmış zaten.
    • yamaner14 Temmuz 2020 . 01:40

      AKP ilk geldiği yıllarda işleri ehline vermişti. Sonradan adam kayırmalar yada oturduğu koltuktan kalkmak istemeyenler oldu ki bunlarda sürekli nalıncı keseri gibi kendilerine yonttular.. Millet CHP başka birşey yapacak sandı ama 10 yıllır her secimi kaybeden adamın genel başkan olduğu , İstanbul ve İzmir'de DHKPC ve HDP yanlılarına teslim edilen partiden çok şey beklemek ..Tanju Bey iyi bir siyasetcidir ama olay onda bitmiyor..kimbilir ne diyetler ödenecek ne öğret
    • nevin altun13 Temmuz 2020 . 21:20

      Figen hocamızın bu işi çok başarılı şekilde yürüteceğinden hiç şüphemiz yok Yıllardır sokak canlarına yardım ettiğini herkes bilir hayırlı olsun figen hocam
    • can13 Temmuz 2020 . 16:09

      boluda gazetecilik yapanların kaç tanesi basın yayın okudu acaba
    • Fatma13 Temmuz 2020 . 14:17

      Bolu belediyesi hayvan hastanesine gitmis biri olarak konuşmak istiyorum.Sitemizdeki kedilerimizi kısırlaştırmak için hayvan hastanemize birkaç ziyarette bulundum.Veteriner işleri müdürü arkadaşımız bizi görüp bir selam bile vermedi,isyerinize gelen kişiyle selamlaşmak bizim kültürümüzde vardır.Çalışan arkadaşların isyerini benimseyip sahip çıkması benim için çok önemlidir.Figen hocam yorumlarda bahsedildiği gibi egolu bir insan degildir.Bu işi layıkıy
    • veter-öğr13 Temmuz 2020 . 10:14

      Bu bayandaki egodan istiyorum valla bu kadar tepki olacak başkan, parti ve belediye rezil olacak bana başkanlık verseler kabul etmem, NASIL BİR HIRSTIR BU, merak ediyorum..
    • öğretmen veteriner13 Temmuz 2020 . 10:04

      Kemal Bey Bolu'yu ve partiyi karıştırmasına rağmen o görevi kabul eden bir şahsın ben kişiliğini merak ederim, okul müdürlüklerine veteriner hekimler atansın, içlerinde insan sevgisi olanlar da vardır...
    • Kemal Varlık12 Temmuz 2020 . 23:43

      Kamuran Bey, kulaktan dolma bilgilerle yalan yanlış habercilik yapıp, konular üzerinde farklı etki yaratmaya çalışmayın. Hayvanlarında can taşıdığını bilmeyen ve onlara değer vermediğini sözleriniz ile ifade eden biri olarak, önce biraz sorgulayın. Laf ettiğiniz kişi yıllarca devlete başarı ile hizmet etmiş bir yönetici ve komplolarla işi olmayan bir canlı severdir. Menfaat peşinde koşmayan biri olduğunu, sorarsanız çok kişiden duyabilirsiniz. ( Benim numaram
    • Eğitimci12 Temmuz 2020 . 15:29

      Nerede kaldı. Meslek etiği. Liyakat. Pek hoş olmamış.
    • Zeliha12 Temmuz 2020 . 12:26

      Dokunulmaz olanlar var tabii ki A. Yılmaz kontenjanından.. Bırakın dokunmayı, dokunulması teklif dahi edilemezler..!
    • gören göz12 Temmuz 2020 . 12:22

      fen işleri müdürüne dokunan yok, asıl sorgulanması gereken kişi, fen işleri müdürü Adnan Demirel, attığı her imzada usulsuzluk vardı Alaaddin dönemin de, neden korunuyor bu adam, kim koruyor, çok iyi biliyorum ki, ne kadar çok korursanız, kendinizi o denli ateşe atıyorsunuz.
    • Refik Erkul12 Temmuz 2020 . 11:46

      Belediyede büyük değişim vet de başladı desenize.. sırada hangi müdürlükler var acaba.hadi hayırlısı..
    • vatan sevdalısı12 Temmuz 2020 . 08:28

      BU NE ARKADAŞ ÜLKENİN HERYERİNDE KOMPLO HERKEZ KENDİ ADAMINI KAYIRMA PEŞİNDE.KİMSE BU ÜLKEYİ DÜŞÜNMEYECEK Mİ.HERYER KOKUŞMUŞ :(
    • dede12 Temmuz 2020 . 08:26

      chap de kaset olayı bitmez..entrika ve relam meşrep doğru söylememe meslek
    • engin 12 Temmuz 2020 . 01:53

      Parti içindeki oyunları belediyede oynaması gayet doğal.Huylu huyundan vaz gecermi kücük olsun benim olsun.Al senin olsun partide 1 kişi haric adam kalmayacak oda zaten gitmez .

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak