Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Eşler arasında sosyal mesafe nasıl olabilir? 

Eşler arasında sosyal mesafe nasıl olabilir? 
    19 Mayıs 2020

    Eşler arasında sosyal mesafe nasıl olabilir? Şehir merkezinde eşiyle ...

          Eşler arasında sosyal mesafe nasıl olabilir? 

           Şehir merkezinde eşiyle birlikte motosikletle seyir halindeyken maske takmadığı ve sosyal mesafeyi ihlal ettiği gerekçesiyle durdurulan vatandaşla bekçiler arasında arbede yaşandı. Daha öncede iletişimde konuşma üsluplarına dikkat etmedikleri için vatandaşlarla sık sık sorun yaşayan bekçilere olaya şahit olan vatandaşlar tepki gösterdi. 

           Olay bugün saat 14.00 sıralarında Tabaklar mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte motosikletle seyir halinde olan Bahattin isimli vatandaş, cadde üzerinde görevli olan bekçiler tarafından maske takmadığı ve sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle durduruldu. Bekçilerin motosikletten inmesini istediği vatandaş, arkada oturanın eşi olduğunu söyleyerek, eşi ile arasında sosyal mesafe korumasının saçma olduğunu belirterek sert tepki göstermesi üzerine arbede yaşandı. Bekçiler motosikletten zorla indirdiği vatandaşı yere yatırarak kelepçe takmak istedi. Şahsın direnmesi üzerine bekçiler biber gazıyla müdahale etti.

            Eşi engelli olduğunu iddia etti

           Bahattin isimli kişinin yanında bulunan eşi, eşinin engelli olduğunu söyledi. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar olay yerine gelerek bekçilere tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşı olay yerinden çıkararak sakinleşmesi için bir işyerine götürdü. Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar ise, daha öncede bekçilerle vatandaşlar arasında sık sık sorun yaşandığını belirterek, olay yerine gelen polislere bekçileri şikayet ettiler. Bekçilerin sert müdahalesi sonucu yaralanan Bahattin isimli vatandaş, polis aracına bindirilerek sağlık kontrolü için İzzet Basyal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne götürüldü. 

     

    • murat5 Ağustos 2020 . 21:11

      az bu azzz yetmeeez
    • Düşünen deli7 Haziran 2020 . 12:43

      Hepsini kasdetmiyorum ama her anguta yetki verirsen kendilerini bir b.k sanarlar, ben 28 sene isvicrede polisan beraber çalıştım, adamlar saygıyı hiç eksik etmiyorlar ama zor kullanicakkarsa çekinmiyorlar. Sorun eğitim. Orda senelerce güvenlik görevlisi olan bir isvicreli arkadaşım, polis olmak için mecburi olan testten bile geçemedi. Burda herkesi deyil bekçi polis bile yapıyorlar, uzak akrabam biz ona geri zekalı olarak bakıyorduk ama polis oldu, tabiki saygılı, görgül
    • Güya23 Mayıs 2020 . 19:42

      Yani olay haklı haksız yetkililer görevlerini yapmışlardır ama doğrumu eşler arası sosyal mesafe nasıl olacak
    • 14 beyi20 Mayıs 2020 . 13:11

      Bu haberi yaparken utanmadiniz mi bu insanlar polisler bekciler sabahtan aksama kadar virusten bizlerin ve sevdiklerimizin zarar gormemesi icin caba gosteriyor bizim halkimizin egitimsizligini devletin memuruna yuklemeye calismayin biraz egitim ve kultur seviyenizi gelistirin devlet eger ki bir ceza kisitlama getirdiyse buna toplum olarak bu devletin bir bireyi olarak kayitsiz sartsiz uyacaz uymayacaksan yapilan islemlere ses cikarmadan cezalari kabulleneceksin yada bu vatani terk edeceksin
    • Yazık... 20 Mayıs 2020 . 10:33

      Bekçilerin davranışları ile polislerin davranışları çok farklı kesinlikle eğitimden geçmeleri gerekir.... Ne oldum delisi olmuşlar... Karşılarındaki i insan olduğunu unutuyorlar.. Bir an önce eğitilmeleri şartttttt... Yoksa daha çoook vaka olur
    • Mehmet20 Mayıs 2020 . 09:45

      Polis motosiklete 2 kişi biniyor. Rasgele adamı işe alırsan sonuç...
    • Vatandaş20 Mayıs 2020 . 03:40

      Hem devletin koyduğu kurallara uyma hem de ehliyetsiz motosiklet kullan, devletin görevlisine hakaret et, engelli olmadığı halde engelliyim de, sonra da bekçiler zor kullandı. Ben de her gün sokaktayım, bana niye devletimizin polisi bekçisi böyle müdahalede bulunmuyor. İnsaf biraz insaf.
    • Bekçi Başı 20 Mayıs 2020 . 00:11

      Bekçilerin halkla iletişimi gerçekten sıfır. Bu nedenle sık sık olaya sebep oluyorlar. Adam her gece aynı yastığa baş koyduğu karısı ile motosiklete binerken sosyal mesafe arıyorsun. Tam bir saçmalık gerçekten.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak