Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Koruma kapsamındaki alanda kaçak kazı

Koruma kapsamındaki alanda kaçak kazı
    6 Mayıs 2020

    Koruma kapsamındaki alanda kaçak kazı Zonguldak'tan gelerek Bolu'da koruma ...

         Koruma kapsamındaki alanda kaçak kazı

              Zonguldak'tan gelerek Bolu'da koruma altında bulunan alanda kaçak kazı yapan define avcısı 4 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

                 Alınan bilgiye göre, ilimizin Mengen İlçesi Gözecik köyü Ören mevkiinde kaçak kazı yapılacağı yönünde bilgi alan Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce tarihi mozaik alan olarak koruma altına alınan bölgede izinsiz kazı yaptıkları tespit edilen S.K, S.K, C.S. ve Ş.A. jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Operasyonda, 1 dedektör cihazı, 2 dedektör cihaz adaptörü, 2 define arama çubuğu, 2 el feneri, 5 kazma ve kürek, 1 testere, 2 çizme, 1 ruhsatlı tabanca ve 14 tabanca mermisi ele geçirildi.

          Ayrıca koronavirüs tedbirleri kapsamında, Zonguldak'ın Çaycuma ve Devrek ilçelerinden geldikleri belirlenen şahıslar hakkında, seyahat izin belgesi olmadan iller arası seyahat ettikleri gerekçesiyle 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesine muhalefet etmekten 392'şer lira idari ceza uygulandı.

    • Kerim Aşık 9 Mayıs 2020 . 05:44

      Biz bu Devlete 40 yıl vergi verdik bu millete hizmet ettik ve aracımızı 5 dakika bile ve gereklide olsa park yasağı olan yere park etmekten dahi korkarken bu hainlerin cesareti nereden geliyor ki.Bence kazdıkları çukurlara kendilerini gömeceksin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bilgi insanı şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak