BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Yaşlı çift 3 gün arayla korona virüse yenildi

Yaşlı çift 3 gün arayla korona virüse yenildi
    18 Nisan 2020

    Yaşlı çift 3 gün arayla korona virüse yenildi Göynük ...

         Yaşlı çift 3 gün arayla korona virüse yenildi       

          Göynük ilçemize bağlı Ekinciler Köyü'nde yaşayan Ali Çetin korona virüse yenildi. Yaşlı adamın eşi de iki gün önce korona virüsten hayatını kaybetmişti.

          Korona virüs salgını Bolulu yaşlı bir çiftin canını aldı. Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Ekinciler Köyünde yaşayan Ali Çetin koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Ali Çetin’in eşi Ayşe Çetin de iki gün önce korona virüs nedeniyle vefat etmişti. 

          Ali Çetin'in Bolu'da 14 korona virüs tedavisi gördüğü, 2 testinin negatif sonuç çıktıktan sonra Yalova'ya akrabalarının yanına döndüğü, burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

    • sanayici20 Nisan 2020 . 09:36

      Demekki koronadan degil yaşlılıga baglı hastalıktan vefat etmiş.Allah rahmet eylesin cennetinde birlikte yaşarlar inş.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi