Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu'da Korona önlemlerinde devletin kararlılığı(!)

Bolu'da Korona önlemlerinde devletin kararlılığı(!)
    6 Nisan 2020

    Bolu'da Korona önlemlerinde devletin kararlılığı(!) Bir gün önce pazar ...

          Bolu'da Korona önlemlerinde devletin kararlılığı(!)      

          Bir gün önce pazar yerlerinin kapatılması kararı, bir gün sonra iptal edilirken, Vali Ahmet Ümit Bolu halkını bir kere daha konturpiyede bıraktı. Bolu'da iki gün içinde peş peşe 'bir öyle- bir böyle' alınan tutarsız kararlar, vatandaşları şaşkına çevirdi.

          Vali Ümit bu kez de plakaya göre trafiğe çıkma kararını ve köyler arası, ilçeler arası, il ve ilçeler ile köyler arası gidiş gelişlerine getirilen kısıtlamaların iptal edildiğini, yeni uygulamanın; "Maksadın izah edilmesi amaçlı kontrollerin sürdürülmesi" olduğunu açıkladı.  

           Bolu Valisi Ahmet Ümit'in başkanlığında toplanan Umumi Hıfzısıhha Meclisinin korona virüs tedbirleri kapsamında aldığı karara göre, Bolu genelinde köyler arası, ilçeler arası, il ve ilçeler ile köyler arası gidiş gelişlerine kısıtlama ve plakaların son hanesine göre tekli günlerde hanesi tekli olan , çiftli günlerde ise hanesi çift rakamla biten araçların trafiğe çıkabilmesi kararı, yanlış anlaşılmalar sonucunda Bolu Valiliği'nce iptal edildi.

           Valilikten yapılan açıklamada, "Korona virüsü ile mücadele kapsamında; Bolu şehir merkezi ve ilçelerinde kalabalık ve hareketliliğin en aza indirilmesi amacıyla İl Hıfzıssıhha Meclisince alınan tedbirler arasında yer alan "il -ilçe ve köyler arası gidiş gelişlerin durdurulması" ve yine "tek-çift plaka uygulaması" kararları; MAKSADIN İZAH EDİLMESİ AMAÇLI KONTROLLERİN SÜRDÜRÜLMESİ" şeklinde değiştirilmiştir" ifadeleri yer aldı.

    • Şakacı8 Nisan 2020 . 23:57

      Ya kardeşim plakamız tek diye hastane randevumuzu değiştiriyoruz dalga mı geçiyorsunuz...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak