Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ellerin havada kalır işte böyle!

Ellerin havada kalır işte böyle!
    24 Şubat 2020

    Ellerin havada kalır işte böyle! Son yerel seçimlerde Ak ...

    Ellerin havada kalır işte böyle!

           Ellerin havada kalır işte böyle!      

           Son yerel seçimlerde Ak Parti'den aday gösterilmediği için CHP'nin adayı Tanju Özcan ile iş birliği yaptığı ayyuka çıkan Alaaddin Yılmaz, Merkez İlçe Kongresi'nde en büyük tepkiyi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan gördü. Alaaddin Yılmaz'ın tokalaşmak için elini uzattığı Yazıcı, kendisine ters bir bakış fırlatarak elini sıkmadı. Kongredeki herkes Yılmaz'ın havada kalan eline şahit olurken, "Bizim yapamadığımızı Sayın Yazıcı yaptı" demekten kendini alamadılar.

             Bu olayı bizzat görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaşan Mudurnu'lu Uğur Türesin, "AK parti merkez ilçe seçiminde. Hayati Bey'e helal. Elini boş bırakan tavrından dolayı. Bolu Ak partiye zarar veren A. Gül'cüye karşı bakışınız, uzak ve çekici tavrınıza. Hayati Yazıcı, devlet büyüğümüz. Teşekkürler" yazarak, Ak Parti Bolu Teşkilatı'nın yüksek sesle söyleyemediklerini dile getirdi. 

    • Bolu27 Şubat 2020 . 17:32

      Ak partinin büyük adamlarından Hayati Yazıcı. Helal olsun
    • seben-1427 Şubat 2020 . 15:17

      hiç insani degil.ve de müslüman ahlakına yakışmaz..ortalıkta tv dizilerindeki hareketler artış gösterdi..
    • mustafa 27 Şubat 2020 . 08:54

      şu günler en iyi günlerin.hangi yüzle o sıraya girdin.nebekliyordun.ihanetin bedeliplaketmi vereceklerdi.dua et sopa yemedin.daha beter ol.
    • GÜMÜŞ26 Şubat 2020 . 14:33

      UZANAN ELİ ÇEVİRENLER BİR GÜN GERLİR O ELİDE ÇEVİRENLER OLUR
    • bolulu25 Şubat 2020 . 23:37

      Vatandaşı ötekileştirdin. Hakkı olduğu halde seninle aynı siyasi görüşten değil diye işini yapmadın. Müslümanlıkta bu varlı onu bilmiyorum. Alaaltin yılmazın müslümanlığında bu var demek ki. Tanju başkan geldi ortalıkt rahatladı
    • Ümmiye Gören25 Şubat 2020 . 18:48

      Düşenin dostu olmaz diye boşuna söylemişler.
    • özbolulu25 Şubat 2020 . 17:57

      Bizde Tanju başkanı seçtik iyi güzelde hala alladin başkanın ekibiyle çalışıyor daha bir ekibi bile yok fosmuş anlaşılan umdumuz gibi çıkmadı aynı ekible nasıl başarılı olacak
    • ejder meyveli somothi25 Şubat 2020 . 16:20

      Hepsi aynı. Tanju Özcan ders alır belki, aynı personelle devam, dışarıdan ithal müdürler, müdürün çevresine il dışından olanlara verilen ihaleler, lütfen Tanju Özcan sana güvenmiştik değiştir şu düzeni..
    • Cöle25 Şubat 2020 . 15:13

      Su sayacı bakım ve kalibrasyon bedeli adı altında cebinden haberin olmadan otuz TL daha gitmiş haberin varmı BOLUUUUU...
    • Aladağ 25 Şubat 2020 . 14:24

      Öyle kendini göklerde görmeyeceksin başkan böyle alırlar yerin dibine geçirirler. Böyle yalnız avare gibi tek başına gezersin bolu sokaklarında. Ama tanju başkan da iş yok. Yoksa şimdiye kadar yüzünü kızartıp gezemezdin boluda. Heykel yaptırdın devamı gelmedi. Bir sürü şaibeli işin arkası aranmadı.
    • tekeeeee25 Şubat 2020 . 13:41

      İMAMIN NE İŞİ VAR ORDA
    • ben x vatandaş25 Şubat 2020 . 13:19

      güle güle sana elveda, herkes kendi yoluna. hiç boşuna yalvarma, aşkın anlayana.. evet bugün ki şarkımız Seda Üren'den Güle Güle
    • Köroğlu25 Şubat 2020 . 12:39

      Siyasi Partiler düzenledikleri kongrelere diğer parti yöneticilerini,sivil toplum kuruluşlarını ve meslek grubu odalarını ve de sendika temsilcilerini davet ederler. Bahsi geçen hocamız da Memur-Sen sendikasının yönetici kadrosunda olup, sendikayı temsilen kongreye katılmıştır sanırım. Bilgilerinize...
    • Taner Ehil25 Şubat 2020 . 11:27

      Tanju Özcan hala eski başkan Alaaddin YILMAZ'ın müdürleriyle çalıştığına göre, aralarında baya bi muhabbet olmuş anlaşılan.. İlginç olan, buna CHP teşkilatından tık ses yok..!!!!
    • Mehmet 25 Şubat 2020 . 10:13

      https://www.bolununsesi.com/haber/136944/baskanin-eli-havada-kaldi 29 Mart 2011 Herkesin önünde eli havada kalan Başkan Alaaddin Yılmaz yaşanan bu duruma çok sinirlenerek; "Beni adam yerine koymayanı bende adam yerine koymam. Beni kişisel olarak sevmeyebilirsiniz, ama benim uzattığım el, Bolu belediyesi Başkanı olarak uzattığım eldir. Yani bana karşı yapılmış bir saygısızlık, Bolu halkına karşı yapılmıştır. Bu Bolu halkına karşı gösterilen bir tepkidir. Bu bir edepsizliktir" Metin Ferah; "bana edepsizce cevap veren Belediye Başkanı'nın bende elini sıkmam. Beni edepsizlikle suçlayan ve her türlü aşağılayıcı ifadeyi kullanmaktan çekinmeyen Belediye Başkanı'nın, karşısındakinden saygı beklemesi çok manidardır. Saygı görmek için makamın ne olursa oldun sende saygı göstermek zorundasın. Saygısızca davrandığın, edepsiz dediğin, yok saydığın insandan hiç saygı bekleme" dedi.
    • Köprü 25 Şubat 2020 . 10:07

      namık kemalin ruhu şad'olsun... arpalar...arka bahçe'den çiçekler
    • Ziya25 Şubat 2020 . 08:59

      Resimde kadı camisinin müezzini de var. Ne işi var bu şahsın siyasi ortamlarda? Bunlardan din adamı olur mu? Bunlar İnsanların yani Müslümanların arasına nifak sokan şahıslardır. Boşuna bazı kesimler bunlara "Namaz kıldırma memuru" demiyor. Sn. Müftü bey bu siyaset ile uğraşan güya din adamı diye geçinen kişilere gereğini yaparsınız, yapmazsanız sizin hakkınızda da iyi düşüncelerimiz olamaz.
    • aLloDDinİ LAMBAZOTTİ25 Şubat 2020 . 07:23

      Ne oldu Başkanlık Sıfatının ölene dek sırtında olacağını mı sanıyordun başkan eskisi. Metin FERAH bey de elini sıkmamıştı senin ama sen ona artistlik yapıp o kadar insanın arasında onu rencide etmiştin. Neden aynı şeyi Hayati YAZICI beye de yapamadın, Boyunu aştı değil mi başkan eskisi? Aldığın AH'lar hayatın boyunca ve ahirette hep takılır kalır inşaallah ayaklarına ve boynuna.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak