Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kendisi yendi, başkaları da yensin diye mücadele veriyor!

Kendisi yendi, başkaları da yensin diye mücadele veriyor!
    18 Şubat 2020

    Kendisi yendi, başkaları da yensin diye mücadele veriyor! Bolu'da, ...

         Kendisi yendi, başkaları da yensin diye mücadele veriyor!      

         Bolu'da, 2014 yılında yakalandığı lösemiyi 2,5 yıllık mücadele sonucu yenen 2 çocuk annesi Yasemin Aksoy, 14 Burda AVM'de lösemili çocukların annelerinin yaptığı el işi eşyaların satıldığı bir stand kurdu. Elde ettiği gelir ile LÖSEV'e destek olmaya çalışan Aksoy, amaçlarının her kanser hastasına dokunmak olduğunu söyledi.

          Bolu'da 2 çocuk annesi Yasemin Aksoy, 2014 yılında yakalandığı lösemi hastalığını 2,5 yıl boyunca gördüğü tedavinin ardından yenmeyi başardı. Ailesinin desteğiyle lösemi ile verdiği savaşı kazanan Yasemin Aksoy, farkındalık yaratmak amacı ile 14 Burda AVM'de, lösemili çocukların annelerinin yaptıkları el işlerini satmak için bir stand kurdu.

          Aksoy, LÖSEV'in kendisine gönderdiği el işi ürünleri, oğlu Efe'nin de yardımıyla kurduğu stantta lösemi hastalarına yardım sağlamak için LÖSEV adına destek topladı. LÖSEV'in 1998 yılından beri lösemili hastalar için yardım yaptığına dikkat çeken Aksoy, "LÖSEV 1998 yılından beri lösemili ve diğer tanılı kanser hastalarımıza ayni ve nakdi yardımlar yapıyor. LÖSEV adına ailelerimizin destekleri çok kıymetli, bu standın kazancı tüm ailelerimize yönlendiriliyor. Amaç LÖSEV'in yardımlarını dört bir yana ulaştırmak, her kanser hastasına dokunmak. Bu nedenle bu satışlar bizler için çok kıymetli." dedi.

    • Ummiye19 Şubat 2020 . 13:44

      Geçmiş olsun

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak