Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 20 Ocak Pazartesi)

Vefat edenler (Bugün 20 Ocak Pazartesi)
    20 Ocak 2020

            1- Alpağut Mahallesi halkından, Merhume Huriye ve Merhum Lütfi ŞENAY’ın oğlu, Fatma Şenay’ın eşi, Dilara Şenay Tokgöz ve Dr. Gülşah Şenay Karagöz’ün babaları, Tolga Tokgöz ve Özgün Karagöz’ün Kayınpederi, Necdet Gören’in Eniştesi; Hikmet ŞENAY Hak’kın rahmetine kavuşmuştur

            Cenazesi bugün Alpağut Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Alpağut Mahallesi Mezarlığı’nda defnedilecektir. 

         2- Mengen İlçemiz Bürnük Köyü'nden Ali Osman KUMRU’nun eşi; Sevim KUMRU vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün Bürnük Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından köy kabristanına defnedilecektir.

         3- Mengen İlçemiz Gökçesu Beldesi Çorak Kadirler Köyü'nden Merhum Kemal ÖZTÜRK’ün eşi, Dilaver ve Muzaffer ÖZTÜRK’ün anneleri; Fatma ÖZTÜRK vefat etmiştir.

           Cenazesi bugün Gökçesu Beldesi Çorak Kadirler Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

        4- Mengen İlçemiz Nazırlar Köyü Göl Mahallesi'nden merhum Murat SONKÜR’ün eşi, Recai SONKÜR’ün annesi; Fatime SONKÜR Vefat etmiştir.

         Cenazesi bugün Nazırlar Köyü Göl Mahallesi'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Göl Mahalle Mezarlığı'nda defnedilecektir.

        5- Kozlu Köyü halkından, Merhume Safiye DEMİR’in eşi, Fatma KARSLIOĞLU, Sami DEMİR ve Nezahat EKER’in babaları, Muzaffer DEMİR ve Firdevs CANBAŞ’ın abileri, Hikmet DEMİR, Rasim EKER, Merhum Ekrem KARSLIOĞLU’nun kayınpederi, Suat, Sedat KARSLIOĞLU, İsmail, Mutlu DEMİR, Erhan, Erkan EKER, Emine ÖZAK’ın dedeleri, Kozlu Köyü eski Muhtarı; Tahsin DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi bugün Kozlu Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

         6- Gerede İlçemiz Çukurca Köyü'nden Yunus Saral'ın ağabeyi, Merhum Mehmet ve Halil Saral'ın kardeşleri; Ramazan SARAL vefat etmiştir.

          Cenazesi bugün Çukurca Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çukurca Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00’de Yeni Cami önünden araç kaldırılacaktır.

         7- Yenicepınar Köyü halkından, Merhum İsmail YAMANTÜRK’ün eşi, İsmail ve Kadriye YAMANTÜRK’ün anneleri, Murat, Betül, İsa ve Nazmiye’nin babaanneleri, Semiye YAMANTÜRK’ün kayınvalidesi; Münire YAMANTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Yenicepınar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak