Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Buraya bok fabrikası kurulamaz !

Buraya bok fabrikası kurulamaz !
    10 Ocak 2020

    Şehrin dibinde tavuk boku fabrikasına izin verildi !

    Buraya bok fabrikası kurulamaz !

           Buraya bok fabrikası kurulamaz !      

          Yol yakınken izni iptal edilsin !      

           Belediye hudutları içerisinde tavuk kümesi yapımına izin verilmezken, tavuk boku yakarak enerji üretimi yapacak fabrikaya Bolu Belediye Meclisi'nden izin çıktı.
         

           Bolu Belediyesi, enerji öncelikli olması nedeniyle, Tarım ve Çevre Bakanlığı'nı devre dışı bırakılarak, tavuk boku yakacak fabrika projesi Enerji Bakanlığı'ndan da onay aldıktan sonra, Bolu Belediye Meclisi'nden de gerekli izni çıkarrttı. 
           Tavuk Boku yakarak enerji üretmesi planlanan fabrikanın, Bolu Belediyesi hudutları içersinde, Arçelik Fabrikası yakınında şehrin dibine kurulacağı belirtiliyor.

           Kamyonlarla taşınacak tavuk gübrelerinin kokusu şehrin içinden geçerken, ortalığı bok kokusunun saracağı ve böyle bir pislik fabrikasına şehrin bitişiğinde izin verilmesinin son derece yanlış olduğu belirtilerek, yol yakınken bu iznin derhal iptal edilmesi isteniyor. 
     

    • Numan16 Ocak 2020 . 10:07

      Çöplüğün kokusu sabahları kuzeye, öğleden sonra batıya yani şehir merkezine gelmektedir.Biz çöplüğe karşı iken bu tesisin yapılacak olması büyük sıkıntı yaşayacak herkese......
    • Moruk14 Ocak 2020 . 15:19

      Kurulsun kurulsun iyi gider zaten toprakların yarisi kumescilerin tavuk adeti ne kadarki Bolu'da kaç taneki küçük baş büyük baş hayvan sayısını bilenlere bı soralım
    • gülfidan12 Ocak 2020 . 22:09

      Bolu gibi turizme kazandırılabilecek bir il için asla yapılmaması gereken bir fabrika.Bu fabrikaya uygun bir yer olduğunu düşünmek nasıl bir mantık anlaşılır gibi değil.Lütfen tekrar değerlendirin,çalışmalar turizm için olmalı.
    • Köroğlu 12 Ocak 2020 . 09:28

      Niye kurulmasın. Fabrika kurulsunda ne fabrikası kurulursa kurulsun... bütün gençler ıssız, fabrika demek ekmek kapısı demek.. o yapılamaz bu yapılamaz demek yok.. olumsuzluk yok.. o yapılabilir.. bu yapılabilir... önlemi alınır...
    • HAMZA ALİ11 Ocak 2020 . 08:44

      BİR ZAMANLAR TANJU ÖZCAN BU İŞE ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORDU ŞİMDİ NE OLDU.BUNUN GİBİ DAHA NELER NELER.BÜYÜK SUYA UYDU RESİMLERİNDE Bİ BAKIN ARITMADAN ÖNCESİ VE ARITMADAN SONRASI.
    • GOCABOLULU10 Ocak 2020 . 18:58

      Belediye meclisi resmen uyuyor... Fabrikanın yerine tekrar kafa yorun ey Muhteremler..
    • Emel Akın10 Ocak 2020 . 11:44

      Bolu'nun turizmin başkenti yapılacağı iddiası bir kez daha havada kaldı,tavuk gübresi kokusu yetmezmiş gibi bir de şehrin merkezinde gübre fabrikası ! inanılır gibi değil . Çöp arıtma tesisinin kokusu Yukarı Soku'ya yetmedi herhalde ilave olarak gübre fabrikası kurarak taçlandirmaya karar verdiler..!!!!!
    • Esra 10 Ocak 2020 . 11:10

      Boludaki tavuk kokusu yetmiyordu bir de b.k kokusu ekleyecekler!!! Tabiatın kalbi Bolu demeyin o zaman leş kokulu Bolu deyin. Bolu halkına reva mı bu?
    • özata10 Ocak 2020 . 11:01

      Boluda kanatlı hayvan üretimi, kuluçka ve yem üretimi yapmakta olan tesislerin sayısı her yıl artmakta, bu tesislerin civarında belirli saatlerde nefes almak dahi zorken böyle bir tesisin yapılmasının mantığı yok köylere de gitsen temiz hava bulmak zor, ileriyi görerek haraket edin kardeşim bir de vatandaşa sorun bakalım!!!!
    • Kemal10 Ocak 2020 . 10:45

      Görüyorsunuz işte paranın, rantın partisi falan olmuyor.
    • Çilekeş Emekli10 Ocak 2020 . 10:40

      Belediye önce, burnunun dibindekü bozuk yörüyemeyen Merdümenü yapduramadı daha.!
    • berk10 Ocak 2020 . 04:24

      durun hele bu belediye daha çok kurar .....k fabrikaları...
    • Meral10 Ocak 2020 . 00:52

      Zaten fabrikadan gelen koku heryere yetiyo birde fabrika yapilan yere tasinirsa tavukcular para kazanacak halk koku cekecek yazik

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak