Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 29 Aralık Pazar)

Vefat edenler (Bugün 29 Aralık Pazar)
    29 Aralık 2019

         1-Gerede İlçemiz Çayören Güney Köyü'nden emekli ormancı Sadettin ve İrfan Karadavut'un babaları, Hasan Coşkun, Erdoğan Koç, Abdullah Öztürk'ün Kayınpederleri, Hüseyin, Hasan ve Ahmet Karadavut'un dedeleri; Hüseyin KARADAVUT vefat etmiştir.

          Cenazesi bugün saat 11:45'de Yenimahalle Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi belediye blokları karşısındaki evinden alınarak Yeni Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çayören Güney Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

         2- Gerede İlçemiz Nuhören Köyü'nden Kıbırlardan merhum şoför Yusuf ve Şükrü Alkan'ın kardeşleri, Mustafa Alkan'ın babası Mehmet ve Ahmet Tiryakiol'un enişteleri, polis memuru Ali Alkan ve Tahsin Baykara'nın kayınpederleri, Şoför Ahmet ve Mehmet Alkan'ın amcaları; Hacı Sabri ALKAN vefat etmiştir.

          Cenazesi bugün saat 12:00'de Demirciler Mahallesi eski sanayi çarşısındaki evinden alınarak Yeni Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Nuhören Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

        3- Seben İlçemiz Kızık Köyü halkından, Saffet, Nevzat, Yüksel ve Aysel’in kardeşi; Necati GÜDEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Seben Fatih Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

         4- Gerede İlçemiz Karacadağ Demirciler Köyü Alvasızlar Mahallesi'nden merhum bekçi Mustafa Murat’ın oğlu, Osman Murat’ın abisi; Muzaffer MURAT vefat etmiştir.

           Cenazesi bugün Karacadağ Demirciler Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacadağ Demirciler Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

          5- Tabaklar Mahallesi halkından Aşıkzade Hafiz Rüştü Efendi'nin Torunu, Cevat Oskay'un Oğlu, Emine Oskay'ın Eşi, Aydın Oskay ve Şenay Gülenç'in Babaları, Ahmet Gülenç'in Kayınpederi, Büşra ve Buğra Gülenç'in Dedeleri; Aytekin OSKAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  

         Cenazesi yarın (30 Aralık Pazartesi) Büyük Camii''de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mezarlığı'nda defnedilecektir. 

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak