Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yayaların arasında 2 bisikletli kafa kafaya çarpıştı

Yayaların arasında 2 bisikletli kafa kafaya çarpıştı
    20 Kasım 2019

    Yayaların arasında 2 bisikletli kafa kafaya çarpıştı BolununSesi Gazetesi ...

           Yayaların arasında 2 bisikletli kafa kafaya çarpıştı 

            BolununSesi Gazetesi olarak defalarca yazdık...!        

            İzzet Baysal Caddesi trafiğe kapatıldıktan ve yayaların arasından mavi bir boya ile uyduruk bir bisiklet yolu geçirildiği günden beri, yayaların arasında bisiklet yolu olamayacağını, Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir örnek bulunmadığını defalarca yazdık. Trafiğe kapalı olan İzzet Baysal Caddesi'nin ortasından geçen sözde bisiklet yolunda, motosikletler, hatta otomobil ve kamyonetler cirit atmaya devam ediyor. Yayaların arasında akrobosi yapan bisikletlilerden, sürat yapanlara, motosikletlerden, her türlü motorlu taşıtlara kadar sürekli tehlike saçıldığını, bu şekilde yayaların can güvenliğinin olmadığını sürekli haber yaparak uyardık.  

           İzzet Baysal Caddesi'nde bugün saat 18.00 sıralarında 2 bisikletli küçük yaşta çocuk kafa kafaya çarpışarak hastanelik oldu.

           Yaralanan çocuklar olay yerine gelen ambulans hastaneye kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar bisikleti kullanan iki gencin de çok süratli bisiklet kullandığını ifade ettiler.

           

          
           

    • Osman Çakar21 Kasım 2019 . 09:21

      İnsanların yürüdüğü yerde böyle bir bisiklet yolunun olması zaten çok yanlış.Madem bir bisiklet yolu yaptınız en azından etrafını kapatın belirli yerlerden çıkış yapın. Burda bir yayaya çarpılmamış ama olma ihtimalide çok yüksek. Kişisel önerim bu yolun caddeden kalkması ya da etrafının kapatılmasıdır.
    • Deyalla21 Kasım 2019 . 02:42

      Bolu'nun bisiklet sporunda önemi vardır. Bende bunlardan ve ilklerden biriyim. Az bilen çok yanılan, boz yap yine boz cu 14.cü Alüddün bu bisiklet yolu güzergahını ben ve Bolu lu diğer devre arkadaşlarıma sormak yerine, aslen K. Ereğli şu an İstanbul da yaşayan yine bizim devre 67.ci Murat Suyabatır'a yaptırmıştır. Oda caddeyi 14.cü Alüddün ile birlikte batırmıştır. Olay budur Deyalla. Ben demeyan.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak