Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 1 Eylül Pazar)

Vefat edenler (Bugün 1 Eylül Pazar)
    1 Eylül 2019

          1- Gerede İlçemiz Beşkonak Köyü halkından Nuri, Ali ve Ali Osman Akgünlü'nün anneleri; Durkadın AKGÜNLÜ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün saat 14:00'de Dayıoğlu Mahallesi Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yanındaki evinden alınarak Beşkonak Köyü'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Beşkonak Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 15:30'da Yeni cami önünden araç kaldırılacaktır.

         2- Göynük Alan Köyü halkından, Hakkı ve Ayşe KOCAYİĞİT’in oğlu, Adem KOCAYİĞİT ve Fatma SÖNMEZ’in babaları; Mustafa KOCAYİĞİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Göynük Alan Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

         3- Gerede İlçemiz Göynükören Köyü halkından Merhum Halit Sezgin'in oğlu, Hayrullah Sezgin'in abisi; Habibullah SEZGİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Göynükören Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Göynükören Köyü mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00'de Cumhuriyet Meydanı'ndan araç kaldırılacaktır.

          4- Sultan Köyü halkından, Ayşe AKYEL’in eşi, Yusuf AKYEL’in kardeşi, Yücel, Yüksel ve Uğur AKYEL’in babaları, D.S.İ’den emekli; Hüseyin AKYEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi bugün Sultan Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

          5- Mengen İlçemiz Kayabükü Köyü halkından Tabaklar-Yazıyaka sakinlerinden Ahmet BAŞARAN’ın eşi, Mengen Esnaflarından Erdal DIRBALI’nın teyzesi, Şahin, Şenol, Serpil, Şermin ve Şirin’in annesi; Maksude BAŞARAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Tabaklar-Yazıyaka Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Türkbeyli Mezarlığı'nda defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak