Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Müfettişe, Alaaddin’le ilgili bilgi paylaşımında bulundular 

Müfettişe, Alaaddin’le ilgili bilgi paylaşımında bulundular 
    22 Temmuz 2019

    Bilindiği gibi Başta İmar olmak üzere belediyenin çeşitli birimlerinde şaibelerle dolu bir 15 yıl Başkanlık yapan Alaaddin Yılmaz, kendisine muhalif olan gazeteci ve yazarlara karşı, görevini kötüye kullanmaktan çekinmeden zulüm yapmaktan kaçınmamıştı. 

          Müfettişe, Alaaddin’le ilgili bilgi paylaşımında bulundular 
          Bolu’da Alaaddin Yılmaz’ın zulmüne uğrayan Gazeteci ve yazarlar olarak bilinen Kamuran Alagözoğlu İmdat Aslan ve Eyüp Ahi, İçişleri Bakanlığı tarafından Bolu Belediyesi’ne gönderilen Müfettişle görüşerek Yılmaz hakkında gerekli olabilecek bilgi paylaşımında bulundular. 
          Bilindiği gibi Başta İmar olmak üzere belediyenin çeşitli birimlerinde şaibelerle dolu bir 15 yıl Başkanlık yapan Alaaddin Yılmaz, kendisine muhalif olan gazeteci ve yazarlara karşı, görevini kötüye kullanmaktan çekinmeden zulüm yapmaktan kaçınmamıştı. 

           Eleştiren gazetecileri zulüm yaparak susturmaya kalktı
           Eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın belediyedeki yanlış uygulamalarını eleştirerek Bolu kamuoyu ile paylaşan gazetecilere tahammül edemeyen eski başkan; onlarca dava açarak, işyerlerinin önüne molozlar yığdırarak, evlerinin elektriklerini ve sularını kestirerek, gerekçesiz bir şekilde işyerlerini mühürleterek susturmaya çalışmıştı. Başkan Yılmaz’ın görevini kötüye kullanarak susturmaya ve yıldırmaya çalıştığı gazeteciler, geçmişe yönelik somut bilgileri ve tanık oldukları vukuatları müfettiş ile paylaştılar.

           Boluspor üzerinden ihale devşirmeleri 
           Bolu Belediyesi’ni denetlemeye gelen müfettiş ile paylaşılan diğer bir konuda Bolu Belediyesi’nin mülklerinin kiralama ihalelerine Boluspor üzerinden iş adamlarına ve gazetecilere peşkeş çekilerek sunulması idi. Malum katı atık ihalesi, İzzet Baysal Caddesi’nin ortasına yapılan gelen tepkiler üzerine daha sonra yıkılan ucube kafe ve diğer kafelerin ihale sürecine defaten Boluspor’un müdahil olması, Bolu kamuoyunda da tepki ile karşılanmıştı.

    • kimsesiz30 Temmuz 2019 . 22:22

      satın almadaki kumarbaza ne demeli ihalelere ne fesatlık karıştırdılar haketmedikleri hediyeleri aldılar alaaddin sleyman ve zerrinin bir dediğini iki etmedi şimdide tanju beyin gözdesi olma yolunda
    • Enes yılmaz27 Temmuz 2019 . 02:53

      Bolu beyi denen kişi sen kimsin nesin bilmem ben alaadin yılmazın oğluyum kümeslerin bütün işleriyle ben ilgileniyorum bu adam bolu için bütün bi yaşantısının tam 15 yılını bolu için feda etti milyonluk inşaat şirketi bu dönemde ilgilenemediği için battı ne için sadece bolunu gelişmesi ilerlmemesi için ne oldu bütün mal varlığımız kazancımız ortada bu adam sırf boku için bolunun çıkarları için hayatından 15 yıl feda etti zarar etmek uğruna ve s
    • Nahit kalaba24 Temmuz 2019 . 11:41

      Bu günkü yönetim de Alaaddin yönetimini aratmayacak demedi demeyin
    • Bolu 1424 Temmuz 2019 . 09:37

      çok iyi oluyor ama birde Alaattin yaltakçısı her döneme ayak uyduran bir bayan var. onu ne zman inceleyecekler.
    • can23 Temmuz 2019 . 19:30

      orada imar müdürüyüm diye geçinen bir şahıs var ve beni defalarca tehdit etti yılmadık tekrar tekrar mahkemeye verdik ve kazandık cok şükür ama o tehditlerin elbet bir gün hesabı gelir.
    • vatandaş23 Temmuz 2019 . 10:15

      Sizin için veya doğru iş yaptıkları için değil.. Reise karşı cephede olma itimaline (yeni oluşumda) karşı inceleme var. Bakın bunlar zaten şöyle adamlardı demek için inceleme.. Olsun yinede inceleme iyidir..
    • bolu beyi23 Temmuz 2019 . 08:52

      DAHA USTU ORTULU BIR SURU KAPALI IHALE LERDE AYRI
    • bolu beyi23 Temmuz 2019 . 08:50

      ALAATTININ KUMESLERI ALATTININ KALICI KONUTLARDAKİ ZIHINSEL ENGELLI OKULU.. ALAATININ ISIKLI BILBORDLARI... KONUS KAMURAN ABI KONUS YALAKA GAZATECILERİDE SOYLESENE KORKMA SEN ICERDEYKEN KIMSE YOKTU YANINDA
    • Hayir ye ne zaman sıra ge22 Temmuz 2019 . 22:55

      Hayri ve Bahara ne zaman sıra gelecek gelecek mi

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak