Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 29 Haziran Cumartesi)

Vefat edenler (Bugün 29 Haziran Cumartesi)
    29 Haziran 2019

          1-Mengen İlçemiz Gökçesu Beldesi Kadılar Köyü halkından önceki dönem Muhtarı; Ahmet DOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Kadılar Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

          2- Çıkınlar Mahallesi Halkından Merhum İsmail Yılmazer ve Merhume Saniye Yılmazer’in Oğlu, Asiye Yılmazerin Eşi, Selda Çelikpençe, Selma ULUSOY, Safiye ve Selin Yılmazer'in Babaları, Mehmet Yılmazer'in Ağabeyi, Hisar kantar işletmecisi; Şerafettin YILMAZER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.
           Cenazesi büğün Çıkınlar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

          3- Alpağut Mahallesi halkından Merhum Orman bölge şefi İsmail BAŞKAN ve Perihan BAŞKAN’ın kızı, Deniz ve Volkan BAŞKAN’ın ablası, Esra, Şafak ve Levent ÖZKUREDE’nin anneleri, emekli orman yüksek mühendisi Mustafa ÖZKUREDE’nin eşi, Bolu barosu Avukatlarından; Mehtap ÖZKUREDE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Mahallesi'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Alpağut Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

          4- Kültür Mahallesi halkından eski Seka Kağıt fabrikasından emekli Şükran CAN’ın eşi, Sinan ve Dilek CAN’IN babaları; Yılmaz CAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi büğün Kültür Mahallesi Kültür Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

    • Abdullah ZAİM29 Haziran 2019 . 12:02

      Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşsiz adam durgun su gibidir, bozulup kirlenir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak