Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Sayın Bolulular ya sabır…? 

Sayın Bolulular ya sabır…? 
    4 Mayıs 2019

    yeni Belediye Başkanı bu yapılan yanlışları ve haksız uygulamaları elbette ki görecek ve gereğini mutlaka yapacaktır, azıcık sabredelim.

           Sayın Bolulular ya sabır…? 
            Varlığımızla yokluğumuzla, canımızla en aziz bildiğimiz şey, HAK ADALET ve HUKUK tur. İnsanların ve toplumun yaşaması için olmazsa olmaz asla şüphe yoktur ki ADALETTİR. Ne yazık ki çeşitli nedenlerle haktan ayrılmalar olmuştur. Hak edilmeyen hususlar maalesef başkalarına alenen verilmiştir. Bizim Bolu'muzda da bunun örnekleri vardır.
          Onun için diyorum ki azıcık sabredin, yeni Belediye Başkanı bu yapılan yanlışları ve haksız uygulamaları elbette ki görecek ve gereğini mutlaka yapacaktır, azıcık sabredelim.
         Hepimizin dikkatini çeken ve tamamen gereksiz manasız bir uygulama olan İzzet Baysal Caddesi’ndeki yapı, elbette ki kaldırılacak.
           Tapusu Bolu halkına ait olan Cumhuriyet Parkı’ndaki lokanta, mutlaka ele alınmalıdır. Cumhuriyet Parkı levhası orada, adeta insanlarla alay ediyor, ben park değilim lokantayım diyor...
          Zamanında ATATÜRK neslinin yetiştirdiği yetkililer ANITPARK yerleşkesini çok yerinde ve ATATÜRK'e layık bir şekilde düşünmüşler. Bolu'muzun iftihar edilecek bu parkı, şehrimize kazandırmışlar amma, şimdi görüyorum bu park içinde 3 tane çayhane-lokanta var. Yakışık almıyor, tapusu-mülkiyeti Bolu halkına ait olan burada, şahıs işletmeleri ne kadar adaletli acaba...? Tarihi Tabaklar Hamamı ayakkabı dükkanı oldu, ne dersiniz...?
           Ya 18.inci madde denilerek vatandaşların tapulu yerlerinin bedelsiz olarak alınmasına ne dersiniz...? Hani TAPU denilen kavram nasıl hiç edilebildi. Hani MÜLK ADALETİN TEMELİ idi.
           Bütün bu yanlış uygulamaların sebebi PARA... Demek ki para hak hukuk ve adaletin önüne geçebiliyormuş... bunları da gördük....?
          Onun için diyorum ki, aziz hemşehrilerim azıcık sabredelim, bu konular mutlaka yasalar gereği halledilecektir.
          Belediye Başkanının değişmesiyle kalmayalım, altında yatan hususu göz ardı etmeyelim, nedir bu husus...? Anlayış değişmiştir, şuur değişmiştir, devlet millet anlayışı değişmiştir. Disiplin, ciddiyet, liyakat, doğruluk, dürüstlük anlayışı gelmiştir. Partizanca halka hizmet Bolu'da sona ermiştir. Azıcık sabredelim, özlediğimiz düzen mutlaka uygulanacaktır.
           T.C. ilavesiyle başlandı, arkası gelecek ve umuyorum ki Vilayet Konağı’nın levhası da TÜRKİYE CUMHURİYETİ BOLU VALİLİĞİ şeklinde değişecektir.
                                                                                            Dumlu DEMİRCİOĞLU
     

    • Uğur kaplan9 Mayıs 2019 . 06:51

      Ağzınıza sağlık Dumlu bey tüm temennilerinize katılıyorum.Bolu halkı inşallh bir daha şu üç dönemki hatayı yapmaz çünkü bedeli ve yarası çok ağır oluyor.
    • Durmuş Şahar6 Mayıs 2019 . 12:44

      Uğur Mumcu Parkını da unutmayalım.
    • Eşref ORHAN5 Mayıs 2019 . 01:58

      Teşekkürler sayın müdürüm.Bekliyeceğiz göreceğiz.Bu günde Gölköy 'de temizlik vardı.Araçlardan girişte 5.00 lira alınıyor.Alsınlarda bir zahmet piknik yaptığımız yeri bizden sonra geleceklere temiz bırakalım.Tanju başkana güveniyoruz.
    • Ayhan4 Mayıs 2019 . 16:59

      Dumlu bey ellerinize sağlık. Hislerimize tercüman olmuşsunuz.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak