Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tabelalar hakkında kısa bir yazı

Tabelalar hakkında kısa bir yazı
    18 Nisan 2018
    Tabelalar hakkında kısa bir yazı

            Selam, geçenlerde bir vesileyle Eskişehir'e yolum düştü, sokaklarını, caddelerini, müzelerini, parklarını ziyaret ettim, gördüm ki; Eskişehir'in doğal bir güzelliği olmamasına rağmen, tam bir turizm şehri olmuş, yerli turistten adım atamıyorsunuz, kafeler, lokantalar, hediyelik eşya dükkanları tıklım tıklım.

           Bir ara yolumuzu kaybettik, bir vatandaşa sorduk, kısa bir tarif yaptı sonrasında dediki; "tabelaları takip et zaten sizi götürür". Gelelim şimdi asıl meseleye; Anımsadığım kadarıyla 2005 veyahut 2006 senesinde SSK hastaneleri Sağlık Bakanlığı'na bağlandı ve kısa bir süre içinde geçiş süreci tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

           Ancak benim güzel Bolu'mun tabelaları değişmemiş, halen SSK hastanesi tabelaları duruyor, aradan geçmiş 12-13 sene, el insaf, hiç mi bir yetkili görmüyor?, hiç mi bir vatandaşın dikkatini çekmiyor? Sayın valim şu işe bir el atıverin.

    • Ayşegül22 Nisan 2018 . 00:04

      canım memleketim Eskişehirim oldum olası moderndir ve sosyal sorumluluğu çok gelişmiş bir memlekettir ESKİŞEHİRİM nekadar övünsem azdır.
    • tabela20 Nisan 2018 . 16:47

      bir tek o tabelada eksiklik olsa, bolu'nun birçok yerinde önemli yerlerin tabelası yok ama narven'in her iki adımda bir tabelası var.örneğin valilik meydanından kalıcı konutlara gitmek isteyen birisi için hiçbir yerde tabela yok.
    • Bernini19 Nisan 2018 . 21:27

      Deveye sormuşlar ''neren eğri?'' diye, ''nerem doğru ki'' demiş.
    • İzlenimci Blogger19 Nisan 2018 . 12:35

      Tabela değişimini yönetemeyen zihniyet, daha önemli şeyleri yönetirken, daha önemli şeyleri unutursa ne olacak? Tam ciddi ciddi bunları düşünürken, bir gülme geliyor...
    • akıl19 Nisan 2018 . 11:41

      Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi olacak
    • Mikroblog19 Nisan 2018 . 10:57

      Köroğlu Devlet Hastanesi yazılması gerekiyor. Bu tabela bana şunu anlatıyor; Bolulular biliyor ya gerisi önemli değil. İş yaptık mı? Yaptık. Oldu mu? Oldu. Kontrol eden var mı? Ahhh işte o yok...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak