Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR

45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR
    10 Haziran 2013
    45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR45 YIL ARADAN SONRA TEKRAR BULUŞTULAR

          24.03.2013 tarihinde Bolu Sakarya İlköğretim Okulu 5-B sınıfı 1968-69 mezunları 45 yıl aradan sonra ilk buluşmalarını KARTALTEPE Oteli'nde öğretmenleri Mehmet Güleç ve arkadaşlarıyla akşam yemeğinde beraber olmuşlardı.      

          İkinci buluşmalarını 09.06.2013 tarihinde Refik Carlı ve Çetin Uğur'un organize ettiği ABANT yolu üzerinde bulunan GÖKDERE tesislerinde sabah kahvaltısında gerçekleştirdiler. Kahvaltıya öğretmeleri Mehmet Güleç ve Ailesi, Çetin Uğur ve Eşi, Almanya'dan gelen Refik Carlı ve Seçil Haskan Özkaya, İstanbul'dan gelen Cevdet Polat ve Oğlu, Bolu'da oturan Güner Yücetürk ve Eşi, Tayfun, Gülşen Gülerkaya ve Kızları, Hüseyin Ertuğrul, Eşi ve Kızı, Atilla Yılmaz ve Eşi, İhsan Acet, Gönül Bahar Gacal Acet ve Kızı katılmışlardır.

           45 yıl sonra gerçekleşen bu ikinci buluşmaları hoş sohbet ve özlem dolu bir havada gerçekleşirken, işleri dolayısıyla gelemeyen arkadaşlarının da katılımıyla ileri bir tarihte tekrar buluşmaları dilekleriyle ayrıldılar.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak