Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !

Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !
    31 Mart 2012
    Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !Soruyorum -Bu Nasıl ALTYAPI !

         Bolu İhsaniye Mahallesi'nde bu akşam yağan yağmur sularından kaynaklanan su taşmasını her yağmurda yaşadığımız gibi yine yaşadık. Yetkililerin bu sokaktaki alt yapı yetersizliği olduğunu bilmelerine rağmen birşey yapmamaları beni bir üniversteli genç olarak çok üzdü ve sesimi gazete aracılığıyla duyurmak istedim.

         Şimdi bu fotoğraflara bakarak bu kadar işlek bir sokak olan Kır Sokak'ta bu görüntüler belki gelecek olan Nisan yağmurlarında dükkanlara hatta bodrumlara ulaşarak maddi hasar verecek...

         Şimdiden bu konuyla ilgilenmek doğacak felaketi önlemek adına güzel bir adımdır... LÜTFEN TIKALI VE YETERSİZ OLAN ALT YAPILARI ŞİMDİDEN YAPALIM... NEDEN YAPILMIYOR_?

    • Alatdin yılmaz22 Nisan 2012 . 23:18

      yapacam lan bekleyin
    • Nurettin KESKİN2 Nisan 2012 . 10:34

      31 mart cumartesi günü Ertuğrul sk,Konuralp cd ve Atatürk bulvarı temizlenecek diye ilan verildi ama verilen söz yerine getirilmedi, bu belediye vatandaşı muhtemelen abtal zannediyor ama yanılıyor. AKPnin hizmetsizliğinden rahatsızım, imaj kaybına uğruyorsunuz benden nacizane hatırlatılır!!!
    • Mesut Çiçek2 Nisan 2012 . 09:25

      bende soruyorum neden bugune kadar haber yapmıyorsunuz. ADAM bangıra bagıra lat yapı yaparım der . alt  yapı yokk. üst yapı desen boluda yol yok neden haber yapmazsınız. neyin uykusunda bolunun basını ?
    • Cihan İNCİ31 Mart 2012 . 23:46

      Kimse kusura bakmasın resmen içimdeki tüm kinleri kustum 21 yaşındayım bu yaşıma kadar bir insandan böyle nefret, kin duymamıştım !!!
    • Cihan İNCİ31 Mart 2012 . 23:45

      4-Cici taksi alt geçit nasıl bir mimara verdiniz ki sağdan soldan dönüşler ordan burdan gidişler ara sokaklardan gir oraya geç E-5 den alt geçide girmek için değişik şekillere giriyoruz saten
      5-Dubalar cadde o kadar işletme var malzeme yükleyip bindiyorlar bu insanlar ne yapcak şimdi kaldırımlardaki araçları fark ettinizmi hiç adamlar haklı yapcakları bişey yok o insanlar evini taşımaya kalkıyor caddedki trafik felç niye kamyona eşya yükleniyor yüklüyecek tabi vatandaş yapan kim belediye ceremesini çeken kim halk
      6-Kent meydan projesi ne oldu kapattınız orayıda hani bir şeyler yapılsa yaptı diyicez yok öyle kapattılar eşşek hoşafa bakar gibi bir halta yaradığıda yok insanlara çile
    • Cihan İNCİ31 Mart 2012 . 23:37

      Durmak YOK,Yola DEVAM !!!
      1- Ne oldu bu terminal karşısındaki yol çalışmalar verdiniz taşeron bir firmaya kaç aydır insanlar U dönüşü  yapılmayacak bir yerden dönüş yapıyorlar. Can güvenliğiyle oynuyorsunuz !!!
      2- Arıtma tesisi yaptırdık dediniz ev suyu ne zaman içse insanlar hasta oluyor nasıl bir arıtma tesisidir bu
      3- Eskiden her mahallede konteyner vardı koku yapıyor dediniz kaldırdınız şimdi her kapının önünde var ve çöp vergisi alıyorlar birde bunun üzerine çöp kovaları için para alıyorlar ki geliş fiyatınada değil sadece araştırın ben almadım almıcamda   hadi bakalım şimdi evimin önüne çöp koyarsam ceza kesceklermiş atarım bir araziye siz toplarsınız benim attığımıda kimse iddaa edemez.
    • Cihan İNCİ31 Mart 2012 . 23:34

      Bizim bolu halkının bu seçimlerde bilinçlendirilmesi lazım bununla kampanyalar yapılması lazım insanlar artık kişiye göre değil partiye göre atıyorlar KOYUN misali at gözlüğüyle geziyor insanlar, her yeri delik deşik ettiniz her yer yama oldu ama yine alt yapı düzelmedi düzelse amenna

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak