Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Özel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleri

Özel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleri
    24 Mayıs 2011
    Özel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleriÖzel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleriÖzel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleriÖzel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleriÖzel Gürtan'dan en güzel yıl sonu etkinlikleri
         Özel Gürtan İlköğretim Okulu öğrencileri yıl sonu gösterilerinde velileriyle buluştular. Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen gösterilerde birinci sınıf öğrencilerinin hazırladıkları Okuma Bayramı programında öğrencilerin hazırlamış olduğu oyunlar, skeçler, şiirler izleyicilerden büyük beğeni topladı. Okuma Bayramı İngilizce-Türkçe Korolar, Skeçler, şiirler ve öğrencilerin halk oyunu sunumu ile sona erdi. 2.sınıf ve 3.sınıf öğrencileri de düzenledikleri gösterilerini sunup bolca alkış aldılar. 4.sınıf öğrencilerinin sunduğu Atatürk Oratoryosu veliler tarafından büyük beğeniyle izlendi. Günün sonunda 5.sınıf öğrencileri tarafından büyük bir ustalıkla yorumlanan şiirler, salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Şiir dinletisinin sonunda öğrencilerin kendi yazdıkları komik şiirler gözyaşlarını tebessümlere çevirdi.
    • bahtiyar kandemir25 Mayıs 2011 . 12:29

      Dünyanın her ülkesinde eğitim dili kendi ana dilleridir. Bizim ülkemiz sömürge midir? Kendi dilinin kurallarını yeterince  bilmeyen başka dilleri nasıl öğrenebilir?

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak