Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Trafik Polisi Bunu Yaparsa.!

Trafik Polisi Bunu Yaparsa.!
    7 Temmuz 2010
    Trafik Polisi Bunu Yaparsa.!Trafik Polisi Bunu Yaparsa.!Trafik Polisi Bunu Yaparsa.!Trafik Polisi Bunu Yaparsa.!
    Trafik Polisi Bunu Yaparsa ! 27.06.2010 tarihli Bolununsesi Gazetesinde "Işıksız Kavşakta Yine Kaza" başlıklı haber çok yankı buldu ve hemen bu haberin ardından iki gün sonra, meşhur haznedarlar sokakla bağlantılı tüm yollara trafik levhaları kondu ve haznedarlar sokak tek yönlü oldu. Halkımızın trafik güvenliğinden ve denetiminden sorumlu olan trafik ekiplerimizin, kurallara önce kendileri dikkat ederek, halkımıza örnek olmaları gerekirken, 07.06.2010 tarihinde öğlen saatlerinde, 14 A 7251 plakalı trafik ekipleri, nasılda keyfi bir şekilde alenen tek yönlü bir sokağa, kocaman yasak levhasına rağmen,kendi koydukları yasak levhasına rağmen ters yönde ilerliyor.. Bizler halk olarak en küçük bir kural ihlalinde acımadan trafik cezaları kesilirken ,aynı kural ihlallerini, hemde trafik ekip arabasıyla yapan trafik polislerine kimler ceza kesecekler acaba...Devletin verdiği yetki ve üniforma ve trafik ekip arabasıyla trafik polisleri böyle kural ihlallerini kendileri yaparsa, yarın hangi yüzle vatandaşa ceza kesecekler inanın bilemiyorum.Ben bu haberden sonra Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün konuyla ilgili olarak bahse konu ekip arabası için kamuoyundan özür dileyerek, ilgili trafikçiler hakkındada yasal işlem yaparak bu konuyuda kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. Trafik polislerimizin bütününü tenzih ediyor sadece bu ekip arabasının yaptığı hatayı bütüne teşmil etmiyoruz.Gözümüzün nuru güvenliğimizin teminatı olan polis arkadaşlarada başarılar dileriz.Allah yar ve yardımcınız olsun tüm işlerinizde..
    • mustafa gungor23 Ağustos 2010 . 23:13

      gecen yıl caddede ıs cıkısı kaskım motorun onundeydı.takmayı ıhmal ettım. yanlız trafık polısı neden yanından yavasca gecerken gozumun ıcıne bakıp da gectıkten sonra cezayı yolluyor.durduradabılırdı cunku hıc kımse yoktu.ve ısı de yoktu.ıste ben de bole duruma karsıyım. somut bır bıcımde sucsa bence dıyalog kurabılırdı.hayırlısı.bı dahakıne hızlı gecerım ve uzagından... :)
    • Ayhan İPEK18 Temmuz 2010 . 23:19

      Bu fotoğrafın çekildiği sokağa bakan bir apartmanda oturuyorum.O sokakta dahil olmak üzere bir sürü girilmez levhasının olduğu sokağa girenlerin haddi hesabı yok.Bu levhaları oraya uzun araştırmalar ! sonucunda konulduğunu düşünmekle birlikte devamında neden denetlemenin yapılmadığını hayretler içerisinde seyretmekteyim.
    • (((ecrin))) :D16 Temmuz 2010 . 12:50

      Baham'ın söylediklerine katılıyorum aynı yol düzergahı üzerinde yapılan kural ihlalını gördüm ve gören arkadaşlarımın olduğunu duydum. Ne yazıkkı fotoğrafını çekme imkanım olmadıgı ıcın çekip yayınlayamadım. Haber sabıhını buradan kutlamak ıstıyorum. Günlerdir yayınlanan bu haber üzerine hala kural ıhlali yapılabiliyorsa söylenicek söz kalmamış demektir. Ceza aldıklarını sayın editörün yazısında okuduk ama bu kadar ısrarlı aynı hatanın yapılması oldukça ilginç.
    • Baham16 Temmuz 2010 . 10:50

      arakadaşlar hala aynı yerde aynı kural ihlalinde ısrarcı davranan ekip arabaları var..Bu haberi okudukdan sonra bende dört kere falan aynı  yerde arabamla giderken kural ihlalini gördüm hatta bende bi fotoda ben çektim eğer arzu edilirse göndericem..Birinin dur demesi lazım..Bu haberden sonra bari dikkat etsinler.
    • HAberin Sahibi12 Temmuz 2010 . 00:02

      sayın rauf..Dikkatli okursanız haberi tüm emniyet mensubu tenzih edilmişdir.Sadece hatayı işleyen zevatın şahsı maneviyesi ile ilgili olarak haber yapılmış..Yaranızmı var bu konuda..Belkide bu suçu işleyen kesin sizsiniz yada..
    • Aytaç11 Temmuz 2010 . 22:56

      Sn.Recep....? Haberin ilgili web sayfasına konma tarihi 07.07.2010 akşamı olduğu görünüyor,dolayısı ile haberin sayfaya konulmasından 3 gün sonra artık kaldırın demeye başladınız.Benim anlamakta güçlük çektiğim konu bu idi.Bolu ile ilgili haberleri takip ediyor olmanız güsel ve sevindirici.Saygılar
    • RECEP11 Temmuz 2010 . 20:50

      SN.AYTAÇ ....?(ÖZÜR)
      ELBETTE BENDE KURAL HATASI YAPIYORUM DUR.AMA BEN DEVLET MEMURU  DEĞİLİM. AYRICA BOLU İKAMETLİ DE DEĞİLİM. KURNAZLIKLA  ALAKASI YOK DİĞER İNTERNET GAZETELERİNİDE İNCELERSENİZ. BİR HABER 1 HAFTA MANŞETTE KALMAZ. ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUM İÇİNDE BOLUDAN HABERLERİ FAZLASIYLA OKUMAK İSTİYORUM 1 HABERİ 1 HAFTA MANŞETTE GÖRÜNCE İSTER İSTEMEZ İNSANA  SIKINTI GELİYOR (BAŞKA HABER BULUNAMIYOR  DİYE).AYRICA  SEVGİLİ EDİTÖRÜMÜZEDE TEŞEKKÜR EDERİM AYDINLATICI BİLGİ  VERDİĞİ İÇİN..AMA AKUYUCU HABERLERİ İÇİN DE SAYFANIN SAĞINDA VEYA SOLUNDA BİR YER ACSANIOZ.. MANŞETTE MUHABERLERİNİZİN HABERLERİ OLSA DAHA HOŞ OLMAZMI.. BENİM ACİZENE DÜŞÜNCEM TABİKİ...İLGİNİZE  TEŞEKKÜRLER..
    • rauf bildiren11 Temmuz 2010 . 19:09

      yok hemşerim boyle olmaz. can guvenliğiniz için canı dahi olsa feda eden polisleri bi haberle düşürdüğünüz duruma bakın lütfen arkadaşlar insan oldugumuzun farkına varalım....
    • HABERİN SAHİBİ10 Temmuz 2010 . 21:51

      Bu habere gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim değerli okuyucular..Sizler için yeni haberler peşindeyim..Şuanda çok güzel bi haberi peşindeyim sansasyon yapacak bekleyin.

                            Mahmut Demir(haberin sahibi)
    • Zalim Anmaz10 Temmuz 2010 . 21:25

      Bolununsesi'nin 2010'da yaptığı haber bu! Bence bunu ulusal yayın organlarına da verin.
    • Aytaç10 Temmuz 2010 . 13:37

      Recep Bey hayırdır , bu kural ihlalini yapan kişi sen misin yoksa ? Haber bir an önce siteden kaldırılsın istediğine göre.Az uyanık değilsin haaa :)))
    • RECEP10 Temmuz 2010 . 13:05

        YAAA BU NASIL GAZETECİLİK ANLAYIŞI 1 HABER 1 HAFTA AYNI ŞEKİLDE MANŞETTE KALIRMIBARİ  BİRAZ  DEĞİŞTİRİN. HABER SINKINTISI CEKİLİYOR GALİBA :(
      BU ŞEKİLDE SÜREKLİ BİR HABERİ 1 HAFTA MANŞETTE TUTULMASINA DA BİR ANLAM VEREMİYORUM... HABERİNDE  GÜNDEMİ OLUŞTURACAK BİR HABER DEĞİRİ YOK.... Editörden: Burası sitemizde okuyu haberleri için ayrılmış bölümdür. Yeni bir okuyucu haberi eklendiğinde bu haber de otomatik olarak aşağılara inecektir.
    • HABERİN SAHİBİ10 Temmuz 2010 . 10:39

      Haberin sahibi benim arkadaşlar..Ama İl Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyorum..Konuyla ilgilenmesi gazeteyi ve haberi muhatab alması gerçekden takdire şayan bi harekettir.İnanın İl Emniyet Müdürümüz'e teşekkür ediyorum.Tüm emniyet mensuplerımızdan bu haber sebebiyle özür diliyorum ve hepsini tenzih ediyorum. Hepsi gözümüzün nuru güvenliğimizin teminatıdır. Ama işin ilginci bu trafikçi arkadaş yıllar önce 2000 yılında bana ceza kesmişdi.. Adalet yerini bulmuş ödeşmiş olduk sayın trafikçi arkadaş
    • Salih biyik9 Temmuz 2010 . 20:13

      Valla bu haberi gazeteye verene helal olsun.Hemde oyle bir helal olsun ki turnayi gozunden vurmus.Bu tur haberleri herkes ilan vermeli.Herkese ornek olmali.
    • Nuray9 Temmuz 2010 . 20:04

      il Emniyet müdürü editörü aramış ve bahse konu aracın sürücüsüne gerekli cezai işlem uygulandıgını bildirmiş. Ne kadar dogrudur bilinmez, kanıt belge yok ortada ama dogru ise, il Emniyet müdürümüzü yansız davranışından dolayı TEBRİK ediyorum.
    • Raşit İşbilir9 Temmuz 2010 . 11:16

      Sıkıysa uyarılması gereken polis memurudur.
      siz onu uyardıktan sonra büyük ihtimalle görevli olduğunu, çok acil olarak bir yere yetişmek zorunda olduğunu ve onu bu ulvi görevinden alıkoyduğunuzu haykıracak, size de "ve sen de şimdi bu gereksiz uyarıyı bana yapmak için aracını bekleme yapılamayacak bir yerde durdurmuş bulunuyorsun" diyerek ceza makbuzunu alnının ortasına yapıştıracak olan polis memurudur. Beyler dikkatinizi çekerim türkiye  burası.
    • Çağatay 9 Temmuz 2010 . 11:10

      Bolu Trf. Ş.Müdürünün görevini yapmaya davet ediyorum. Editörden: Bolu İl Emniyet Müdürümüz dün beni arayarak, haberden dolayı teşekkür etti ve resimdeki bahse konu araç sürücüsü polis memuruna 60 TL trafik cezası kesildiğini ve uyarıldığını ifade etti. Bu vesileyle okurlarımızı bilgilendiriyorum.
    • Baha 39 Temmuz 2010 . 09:59

      Kardeşim pişti olmuşlar uzun lafın kısasa..Merhaba televole deselerdi tam olurdu kameralara..Bu kadarmı kötü yakalanır..Bu arada emniyet mensubu arkadaşın saydığı kanun maddeleri doğru  ama tepe  lambası ve sireni açmadan bu dediklerin geçerli değil ..ama hala ilgililerden açıklama ve özür bekleniyor yoksa bende her gün arabamla aynı yerde kural ihlali yapacam ve elime bu fotoları alıcam kanıt olarak
    • tolga gündoğdu9 Temmuz 2010 . 02:32

      arabamı park etmek için park alanlarında yer ararken sağa yanaşıp yavaşça ilerliyordum ki solumdan araçlar çok rahat beni geçebilir bu sırada motosikletli bir polis memuru geldi ve yavaş ilerlediğim ve trafiği ihlal ettiğimi söyledi. ehliyet ve ruhsat istedikten sonra bu seferlik ceza yazmayacağım diyerek güya bana iyilik yaptı. hoş ceza yazsaydı derdimi kime anlatacaktm oda var. Amirlerin bu haberleri okuyup personeline çeki düzen vermeli ve vatandaşın mağduriyetini önlemelidir.
    • Atakan8 Temmuz 2010 . 21:33

      Güsel haber :)) Kurallar hepimiz içindir.
    • MENDO8 Temmuz 2010 . 20:35

          4) Trafik güvenliğini koruma veya trafik kazasına el koyma amacıyla olay veya kaza yerine giden trafik hizmetlerine ait araçlar,

          Bu hak, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak, IŞIKLI ve SESLİ uyarı işaretlerini bir arada vermek şartı ile kullanılır.
    • vatandaşın biri8 Temmuz 2010 . 20:31

      cenk ciğim iyi güzelde göreve giden bir polis otosu hele durumda acilse tepe lambalarını yakması gerekmiyormu? hemen kanunları sıralamışsın.
    • cenk il8 Temmuz 2010 . 19:38

      slm arkadaşlar ben de emniyet teşkılatı mensubuyum. yazıyı ve tum yorumları okudum. ben ekıp otosuna haksızlık yapıldığını duşunuyorum. Karayolları trafık yonetmeliğin 141. maddesıni okursanız ne demek ıstedığımı anlarsınız.

                  

           Madde 141 - Geçiş üstünlüğüne sahip araçlar ile bunların sürülmesi hakkında uygulanacak esas, usul ve kurallar aşağıda gösterilmiştir.



          a) Geçiş üstünlüğüne sahip araçlar;



          1) Yaralı veya acil hastaların taşınması ve bunlara ilk ve acil yardımın yapılması için kullanılan cankurtaran ve özel amaçlı taşıtlarla, yaralı ve acil hasta taşıyan diğer araçlar,



          2) İtfaiye araçları ile benzeri acil müdahale araçları,



          3) Sanık veya suçluları takip eden veya genel güvenlik ve asayiş için olay yerine giden zabıta araçları,



          4) Trafik güvenliğini koruma veya trafik kazasına el koyma amacıyla olay veya kaza yerine giden trafik hizmetlerine ait araçlar,



          5) Yolun yapım ve bakımından sorumlu kuruluşa ait kar ve buz mücadelesi çalışmalarında görevli araçlar,



          6) Sadece alarm sırasında olmak üzere sivil savunma hizmetlerine ait araçlar,



          7) Hizmetin devamı süresince koruma araçları ile korunan araçlar,



          b) Sürülmelerine İlişkin esas ve kurallar;



          1) Bu araçlar, görev halinde iken geçiş üstünlüğü hakkına sahiptir.



          Bu hak, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak, ışıklı ve sesli uyarı işaretlerini bir arada vermek şartı ile kullanılır.



          2) Bu araçlar, hizmetin yerine getirilmesini sağlamak amacına uygun olması şartıyla, Karayolları Trafik Kanunu ve bu Yönetmelikte gösterilen trafik kısıtlamalarına ve yasaklarına bağlı değildir.

                      

      Buradan su anlaşılmaktadır. 3. maddede belırtıldığı gıbı polis araçları olay yerıne gıderken trafığı tehlıkeye düşürmeden trafık kural ıhlalı yapabılır. Lutfen yargısız ınfaz yapmayalım.



    • vatandaş8 Temmuz 2010 . 19:06

      (( önemli ))  geçen hafta eski otoparkın yanındaki yolun yan tarafında park ettim ve içinde yeğeni bekledim 3 dk  terziye eşya bırakıp geldi gelmeden yunus polis yanıma yanaştı ve kameraya el salla  diyor   ben dörtlüleri yakmışım içindeyim park edicek yer yok ve 3 dk lık zamanda yeğen geliyor  durduğum yerde trafiği tıkatmıyor.  ne demek kameraya el salla . beyefendi yanlış yere park ettiniz demesine ne oldu.. kabalığa ne gerek var park yeri göster o zaman bana gerçi hiç biryerde yok...
    • baha :D8 Temmuz 2010 . 18:46

      Süper ötesi bir haber nasılda yerinde yakalanmış tebrikler yayınlayan arkadaşa...
    • şenol karaman8 Temmuz 2010 . 16:27

      başka aracı takip ediyorlarsa ne yazcanız
    • şenol karaman8 Temmuz 2010 . 16:24

      herkes yorum yapıyor polisimmiz belkide takipteydi hemen yorum yapmayın lütfen
    • Kagan8 Temmuz 2010 . 11:47

      Vay vay polis Amca!Nire girdin öyle yaw,neyse görmedik seni yoluna devam et.Bolununsesi gazetesini bu haberinden dolayı kutluyoruz.Büyük habercilik yapmışlar. Editörden: Bu haber bir okuyucu haberidir. Gazetemizin sunduğu bu imkan sayesinde bütün okurlarımız aynı şekilde haber yapabilirler.
    • recep8 Temmuz 2010 . 09:39

      EVET YILIN HABERİ BENDE BAHAYA  KATILIYORUM... HAAA BU ARADA  O TRAFİK EKİBİNE CEZA KESİLİRSE Kİ TAMAM KURAL İHLALİ VAR YANDA TERS YÖNDE PARK ETMİŞ ARAÇLARADA  CEZA KESİLMESİ GEREKİR...İŞTE HABER BİR CEZA YERİNE KAÇ CEZAAA MAKBUZU ...:))
    • Baha 28 Temmuz 2010 . 01:29

      Bakalım kamuoyundan bu araç için özür dilenecekmi..Ve bu kişilere ceza kesilip kamuoyuyla bu konu paylaşılacakmı..Bekliyoruz ve görücezz..
    • BAHA8 Temmuz 2010 . 00:53

      VAy be  nasılda yakalanmışlarr.Harikasınız yaa..Yılın haberi olmaya aday bi haber..
    • alemci7 Temmuz 2010 . 21:39

      aynı şekilde biz gecsek ceza yazarlar.kendileri hertürlü şekilde dolaşıyorlar.bunlara dur demeleri lazım....sayın emniyet müdürüne sesleniyorum....
    • deli7 Temmuz 2010 . 21:35

      onlar bize geldimi ceza yazar
    • Tezcan7 Temmuz 2010 . 19:35

      Bu ftografları yanınızda bulundurun!!! Eger Bir  Ceza yersenız boyle bı Konuda Elınızde Belge bulunur. :)) Polise karşı kanıt :)
    • Sinan BİLİR7 Temmuz 2010 . 19:28

      Çok iyi yakalanmış, güzel bir haber.

      Tebrikler!..

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak