Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 16 Mayıs Çarşamba)

Vefat edenler (Bugün 16 Mayıs Çarşamba)
    16 Mayıs 2018
    Vefat edenler (Bugün 16 Mayıs Çarşamba)

             Nasip Emlak  

    Hayırlı alışverişlere imza atar !
    Nasibinizi doğru yerde arayınız ! 
    Güvenli alışveriş için Nasip Emlak
    Tel: 374-212 88 66 - 532 257 25 79       

            1- Tabaklar Mahallesi halkından Ülviye ARABACIOĞLU'nun eşi, Sabri SAĞLAM, Sema ve Selma ARABACIOĞLU'nun babaları, Veteriner Necdet ÖZDEMİR'in eniştesi; Sibkat ARABACIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

             Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Salıbeyler Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

          2- Köroğlu Mahallesi halkından Merhum Osman ve Ayşe ZAMBAK'ın oğlu, Halil ve Zeynep ZAMBAK'ın abisi, Haşim BOYLU'nun dayısı, İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nden Emekli; Mehmet ZAMBAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

            3- Karaköy Yukarı Mahallesi halkından Merhum Hacı Muzaffer Emin ÜNALAN'ın eşi, Köy Hizmetleri'nden emekli, Hacı Mustafa ÜNALAN, Bolu Belediyesin'den emekli, Fahrettin ÜNALAN, Semiha GÜNAYDIN ve Ayşe GÖK'ün anneleri; Emine ÜNALAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün Karaköy Yukarı Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir

             Not: Vefat ilanlarını ücretsiz yayınlıyoruz. Cenaze ilanlarınızı kamuran@bolununsesi.com mail adresine yazılı olarak atabilir veya 0532 257 25 79 no'lu telefonu arayarak yazdırabilirsiniz.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak