Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 28 Mart Çarşamba)

Vefat edenler (Bugün 28 Mart Çarşamba)
    28 Mart 2018
    Vefat edenler (Bugün 28 Mart Çarşamba)

          Nasip Emlak  

    Hayırlı alışverişlere imza atar !
    Nasibinizi doğru yerde arayınız ! 
    Güvenli alışveriş içinNasip Emlak
    Tel: 374-212 88 66 - 532 257 25 79       

             1- Abant İzzet Baysal Üninersitesi'nden emekli, öğrenci işleri daire başkanı İbrahim ÖZBAY'ın eşi, Orkun ve Tuğba ÖZBAY'ın anneleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi'nden emekli; Nuray ÖZBAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

             Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

           2- Mengen İlçemiz Nazırlar Köyü halkından Rafet ve Muzaffer AYKILIÇ'ın kardeşi, Murat SEZER'in kayınpederi, Halise AYKILIÇ'ın eşi, Hamiyet ve Yasemin'in babaları, Mengen eski esnaflarından; Nizamettin AYKILIÇ(75) Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.
             Cenazesi bugün Kadısusuz Köyü Merkez Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

           3- Ovadüzü Mahallesi halkından, Yukarı Çarşı esnaflarından İsmail ve Hatice KOBAN'ın oğlu, Mehmet, Nezaket KOBAN, Sabahat YILMAZ ve İlhami KOBAN'ın yeğeni, Ovadüzü mahalle Muhtarı Fuat KOBAN, Tefik ve Özgür KOBAN'ın abileri, Veysel GÜCÜYENER'in damadı, Nurten KOBAN'ın eşi; Nihat KOBAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

              Cenazesi bugün Ovadüzü Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

           4- Ovadüzü Mahallesi halkından, Merhum Hacı Zeki ÖZTÜRK'ün torunu, Naciye ve Sedat ÖZTÜRK'ün oğlu, Fatma ÖZTÜRK'ün eşi, Ovadüzü Mahallesi Muhtarı Fuat KOBAN'ın kayınbiraderi, Mithat ÖZTÜRK'ün babası; Ahmet ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

             Cenazesi bugün Ovadüzü Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

             5- Banaz Köyü Yukarı Mahalle halkından, Hacı Fatma DEMİR'in Eşi, Emekli öğretmen Ali DEMİR ve Yukarısoku İğnesil Mahallesi İmam Hatibi Bilal DEMİR ile Emine ŞEN, Seher ARSLAN ve Hatice GÜLEN'in babaları Bolu Erkek Öğretmen Okulu'ndan emekli; Hacı Tahsin DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 
              Cenazesi yarın (29 mart Perşembe günü) Banaz Köyü Yukarı Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.  

              Not: Vefat ilanlarını ücretsiz yayınlıyoruz. Cenaze ilanlarınızı kamuran@bolununsesi.com mail adresine yazılı olarak atabilir veya 0532 257 25 79 no'lu telefonu arayarak yazdırabilirsiniz.

    • Özdemir Arzuhal28 Mart 2018 . 17:33

      Vefat Edenlere Allah'tan Rahmet, Dost ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Şüphe etmek, bilmeye atılan ilk adımdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak