Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bizim tabelamızı da astırırlar mı acaba?

Bizim tabelamızı da astırırlar mı acaba?
    19 Şubat 2018
    Bizim tabelamızı da astırırlar mı acaba?

            Bizim tabelamızı da astırırlar mı acaba?
            Resmi kurum veya ulusal parklarımızı gösteren yol yönlendirme tabelalarının içinde tamamen özel teşebbüse ait olan 'Narven' tabelasına da yer verilmesi, tepkilere neden oldu. Bolu'da faaliyet gösteren birçok özel işletme sahibi, Karayolları yönetmeliğine aykırı olarak konulan bu tabelanın bir an önce kaldırılması gerektiğini belirterek şöyle diyor;   
            “Yol yönlendirme levhaları; trafik, karayolları gibi güvenlik tedbirleri alıcı kurumlar tarafından, yine güvenlik, yahut trafiği hızlandırma amacı taşır ve özel işletmeleri içermez. Özel işletmeleri içeren tabelalar ise; reklam ve tabela yönetmeliği ile kanuna uygun bir şekilde düzenlenir. Bu tabelalar ticari amaç taşıdığından bu kapsamdadır. Devlet (belediye) devlete tabi yerlerin (örneğin: ulusal park, meydan) yönlendirmesini, yol levhaları ile yapabilir. Özel kurumlar ücrete (yani reklam tabela yönetmeliğine) tabidir.
            Narven'in tabelası yol yönlendirme tabelalarının arasından kaldırılmaz ise, Bolu'da ne kadar özel teşebbüs turizm ve sanayi işletmesi varsa, aynı sahip olacaktır.” 

     

    • bolulu22 Şubat 2018 . 20:48

      herkesin eleştiri hakki var tabii ama narven tabelasından rahatsizlik duymak gereksiz...narven önemli bir özel tesebbus...tavuk çiftliklerinin sehri yeteri kadar sardigi bir ortamda bacasız fabrika ozelligi ile sehrin sakinlerine onemli bir is kapisi olan bu tesebbus alkislanmali...bolunun tanitimi icin de cok onemli bir proje...
    • İsmail YILDIRIM20 Şubat 2018 . 15:35

      Az önce yazmayı unuttum. Bolu'da Arçelik, Beypiliç, Çimento Fabrikası, Erpiliç, Bolca hindi gibi şu anda aklıma gelmeyen pek çok Bolu'ya çok büyük bir istihdam sağlayan fabrikalar var, hatta Arçelik pek çok kereler Belediyeye araçlar hibe etti, bunlara ait yön tabelaları neden şehrin muhtelif yerlerine konulmuyor?
    • İsmail YILDIRIM20 Şubat 2018 . 15:33

      Arkadaşlar Narven gerçekten takdire şayan Bolumuzun iftiharı bir yerdir, buna kimse bir laf etmiyor, lakin burası bir TİCARETHANE, buranın sahipleri var ve buradan para kazanıyorlar. Burası bir Gölcük, Kartalkaya gibi bir yer değil, tamamen bir ticarethane.
      Narven'in sahipleri Belediyeye müracaatla ücreti kendilerinden olmak şartıyla ve Belediyenin gösterdiği her yere tabela dikebilir, diğer işletmelerde bunu yapabilir, ama bir işyerinin reklamını Belediye yapamaz, yaparsa bunu herkesin isteme hakkı doğar.
    • Avcı20 Şubat 2018 . 14:50

      İsmail cantürk !
      Yorumun hakikaten çok anlamlı,bayıldım bittim desem az kalır, Arkadaş nasıl bi kafa ile yorum yapmak bu? Bolunun tek yatırımı bu tesis mi? Ozaman karayolları ve belediye işin cürmüne göre kamusal tabela koysun!
      O kafanı değiştir İsmail,düşünce yapımı değiştir!başımıza Ne geliyorsa sen gibi düşünemeyenler yüzünden geliyor
    • Halkın Sesi20 Şubat 2018 . 12:17

      Ahbap-Çavuş
    • emar20 Şubat 2018 . 11:50

      Ismail Cantürk rumuzlu kişi  narven elma digerlerine armut demiş. Armutlar kim? Mesela gazelle armut, mesela karacasudaki gölcükteki kartalkayadaki diğer tesisler ve yatırımlar armut, mesela bolu14 burda armut.. Yani tek elma narven geriye kalan ne varsa armut. Bilen bilir de bilmeyen amme hizmeti yapılıyor zanneder. Komiksin ismail
    • Arazi Alımı...20 Şubat 2018 . 10:14

      Narven gerçekten güzel bir girişim örneği... Ancak oradaki köylünün arazilerini çok ucuz fiyatlara kapattılar... Millet uyanıncaya kadar bedavaya yakın yüzlerce arazi aldılar... Sonradan arazi sahipleri uyandılar ancak iş işten geçmişti... Özellikle ilk dönem aldıkları tarım arazilerini sudan ucuza kapattılar...
    • Vatandaş20 Şubat 2018 . 10:03

      Narvende bolu belediyesinden büyük birbirininde hisse sayibi olabilir.el altından farklı bir şeyler vardı.
    • Devletin imkanları20 Şubat 2018 . 08:48

      Devletten nasıl yararlanılır.
      Bunları bilen zavallılar mallarına mal üstü yığarlarda yığarlar. Sayarlarda sayarlar. Hesabını verebilen varsa yığsın bakalım. Bir kefenle çıkar insan o kapıdan. Vah ki vah, vay ki vay o zavallıların haline. Onlar maun suresinide okurlar aslında her gün. Ne denir daha bilmem. Vay ki vay haline. Vay.
    • ismail cantürk20 Şubat 2018 . 02:21

      sevgili klavye kahramanları!
      narven projesi kendi alanında türkiye'nin en iyi ve en büyük projesidir. bolu'ya yapılmış birkaç önemli yatırımdan biridir. girişimciler, yatırımcılar, proje üretenler bir ülkenin çok değerli olmazsa olmaz aktörleridir. emek ve emekçi ne kadar değerli ise girişimci ve yatırımcı da en az o kadar değerlidir. dolayısıyla memlekete yapılan yatırımlara sahip çıkılmalı ve her türlü destek verilmelidir. burada mevzuata uygun olmayan bir uygulama olabilir; o zaman bu uygulama makul bir uygulama ise belediye meclisi gerekli düzenlemeyi yaparak doğru olan bir uygulamayı mevzuat çerçevesinde yasal zemine oturtmuş olur. elmalarla armutları karıştırmayalım.  
    • nejdet uçak20 Şubat 2018 . 01:07

      NARVEN TERMAL  KASABA  İŞLETMECİLERİ YANİ ORTAKLARI KİMLER.BU ZİHNİYET SADECE BOLUDA DEĞİL TÜRKİYENİN HER YERİNDE.YASA YARGI KANUN HEPSİ KENDİLERİNDE.OYUMUZU TEKRAR TEKRAR BU ŞAHISLARA VERİRSEK KÜÇÜK ŞEHRİNİN HİKAYESİ   UZUN OLUR.
    • BOLU LU19 Şubat 2018 . 23:13

      yahuuu ülkemizi yönetecek başka adammı var diyenlere sorun bu nu yahuuu
      tokadi hayrettin türbesini ilahlaştıranlanlara sorun,hesap soranlar,ticaretleştirenlere sorun,orada 30 yıl önce kim yatıyordu bilmeyenlerede sorun,iktidara göre kim nasıl köşe olmuş onu da sorun sizin olsun her tüm varlıklar,yazıklar ve de zıkkkımlar olsun..
    • Avcı19 Şubat 2018 . 20:50

      Herşeyin bi sonu var!
      Nasılsa koltuk bizde diye eşşek alıp beygir satmaya devam edin bakam! Bu ülkede nadir kalan  vatansever hakim savcılar lütfen göreve! Boluda olan bu rezaletin aynısı İstanbul da otobanda karayollarının levhasında ADSTATİON adlı işletmenin de benzer tabelası var!
      Allahım bu keser sap bi dönsede şu rezilliklerin bi sonu gelse!
      Belediye nasıl bir özel işletme tabelasını  bu şekilde asar? Rezil bir belediyecilik ve başkan! Aslında şaşmamak gerek
    • Numan19 Şubat 2018 . 20:29

      ne kaybetmiş ne arıyorsunuz..reisin mutlaka boluya el atması lazım dönen çarklar kulakları vicdanları tırmalayacak sesler çıkarıyor
    • Bitik Esnaf19 Şubat 2018 . 20:11

      O zaman bütün esnaf ve dükkan sahipleri o direğe kendi tabelalarını monte etsinler.
      Bu işi yapana ancak böyle anlatılır yanlış olduğu...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak