Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Sinemanın yerine 7 katlı bir bina yapılacak

Sinemanın yerine 7 katlı bir bina yapılacak
    28 Eylül 2016
    Sinemanın yerine 7 katlı bir bina yapılacak

           İl Özel İdaresi'ne ait olan en son Kardelen Sinemasının faaliyet gösterdiği atıl binanın yıkımına başlandı. Yıkılan binanın yerine yine il özel idaresi tarafından 7 katlı bir bina yapılacak.

           Geçtiğimiz Mart ayında yıkım kararı verilen binada yıkım işlemleri alınan güvenlik tedbirleri ile birlikte başladı. Son olarak Kardelen Sineması'nın faaliyet gösterdiği bina uzun süreden beri atıl bir görünümde akıbetini bekliyordu. 

          İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, yıkılan binanın yerine İl Özel İdaresi bütçesinden 7 katlı bir bina yapılacağını, 4 milyon liraya mal olacak binanın bütçesinin hazır olduğunu söyledi.

          Yüceer yaptığı açıklamada  “Binayı yapacağız ancak binanın ne üzerine faaliyet göstereceğini Valimiz, Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizle karar vereceğiz. Birkaç şirkete proje çizdirdik ama hangisi olacağı yıkımdan sonra belirlenecek” diye konuştu.

    • ADİL8 Ekim 2016 . 00:11

      ASLINDA gökyüzü değerlendirilebilir ,binaların üstkatları birbiriyle köprü katlarla birleştirilsin ,gökyüzünü görmesek de olur,hani merkezde binalar dip dibe de ne de olsa herşey para şimdi oraya bir çocuk parkı yapılsa ;kaç para getirir ki
    • bina yapılmasın1 Ekim 2016 . 10:48

      ORAYA BİNA YAPILMASIN.  MEYDAN GENİŞLETİLSİN YADA ALÇAK KFELER YAPILSIN.. ALÇAK BİR MESCİT YAPILSIN..
    • Dursun KAVAK30 Eylül 2016 . 17:03

      Bolunun deprem bölgesi olduğunu biliyorum. Hala akıllanmadıkmı? Şehir merkezinde yoğunluğu artırdığınızda şimdiden içinden çıkılmaz olan trafik gelecekte iyice sorun olacak. Bilginiz olusun sayın yöneticiler.
    • ARZU BEYKOZ29 Eylül 2016 . 15:31

      Bır zamanlar Devlet Tıyatrolarının en guzel eserlerini izleyebildiğimiz-kultur ve sanat etkınlıklerının yapıldığı bır bınanın bu hallere gelişi ne kadar uzucu..Yetkılıler belki boyle bır ıhtıyac duymuyor olabılırler ama sanat faaliyetleri bakımından sehrimizin buna siddetle ihtiyacı var...
    • bina çılgınlığı29 Eylül 2016 . 11:52

      Almış başını gidiyor bir bina çılgınlığı... Önüne gelen mütahit olmuş... Her gün orası burası arsa arayanlarla dolmuş... Geçirdiğimiz 2 deprem de bize ders olmamış. 3 katı geçmesin diyenler 5-6 kat çıkıyor... Yarın bir gün 10 kata izin verirlerse hiç şaşmayın... ''Sofradan doymadan kalkın.''sözü çoktan unutulmuş... Hani ne demiş şair : ''Yiyin efendiler yiyin, patlayıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyin.'' İnanç sıfırlanmış, bu dünyanın öbür tarafını hatırlayan kalmamış... Aç gözlü olmayan insanımız yok denecek kadar az... Eğer batmıyorsak o muhterem insanları sayesinde ayaktayız. Allah sabreder, zamana bırakır, ancak vurursa da çaresi bulunmaz derler... Sonuç, yapın 7 kat... Hatta yetmez, 10 kat olsun... Kamuran ne diyor, Alma mazlumun...
    • Boşver29 Eylül 2016 . 10:43

      Üretim yok. Bir günde; şöyle bir tesis kurduk, bu paraları üretime kattık, iş gücü yarattık haberleri okuyamayacağız. İnşaat, kat, daire, dükkan,kira,cafe,ot püsür, bok, çimento-beton..... Yok Bolu bitmiştir. Tüketim şehri. Üretim yok. Gölcük,yedigöller, abantta panayir olmuş.
    • Hasan29 Eylül 2016 . 09:16

      Maliyet belli, kat sayısı belli, bütçesi hazır ama daha ne yapılacağı belli değil. Peki olur.
    • Şırnak Bile...29 Eylül 2016 . 07:56

      Bolu kültür ve sanat bakımından yurdumuzun en dibe vurmuş bir ilidir. Şırnak bile bu konuda bizden ileridir. Kültür merkezi diye gösterdikleri  2 bina nüfusa göre devede kulak misali kalmaktadır. Rant olaylarını falan bilemem ancak, ilimiz cahilliğin göstergesi durumundadır.
    • Vatandaş 29 Eylül 2016 . 03:50

      Sanat merkezi yapılabilir. Boluyla özdeşleşen bir yapı yapılabilir. Farklı.bir yapı.
    • ferudun BAYSEÇ29 Eylül 2016 . 00:22

      vatandaş rumuzlu arkadaş,meydan daralırken rantçılara sunulurken siz nerede idiniz?? 7 katlı bina yapmına karar veren arkadaşlar paylaşımını çoktaan yapmıştır,yüceer bey iyi uykular,sanat neki her şey rant,ben yanılmış olayım ilk kiracı ak parti olacaktır o binaya,göreceğiz.
    • çoban28 Eylül 2016 . 22:48

      bu ne perhiz bu ne lahana turşusu adama gülerler ne yapacağını bilmiyor proje yok üstelik bir kaç proje çizdirmiş cebinde mi çizdirmiş üç dört projeyi valla dalga geçer gibi çoban Yaşar efendi böyle konuşmaz ne yapacağımız belli değil ama kat yedi dört beş proje çizdirdik ee elinde sopayla sizi kovalayacak yok mu :)) üstelik özel idare binası ağır hasarlı ve yıkılması gerekirken kendine bine yok boş a harcayacak para çok :)
    • sanat28 Eylül 2016 . 21:38

      Boluda son zamanlarda deprem bölgesi değilmiş gibi bina katları fazlalaştı.Bu ranta kim dur diyecek?Sanat merkezi yapılması lazım.7 katlı bina yapmak tam bir cahil işi.Tam bir gereksizlik.
    • erden28 Eylül 2016 . 20:57

      önce ne olarak kullanılacağına karar verilse de ondan sonra ihtiyaca uygun olarak bir bina yapılsa daha iyi olmaz mı?
    • Osmanlı ahvadı28 Eylül 2016 . 20:34

      LEVREK GESPEROĞLU diğer nikiyle namı diğer sebaret gazlakoğlu FETO CU HAİN , ya bu emniyet uykudamı sen hala abuk subuk yazabiliyosun, sanane kardeşim demokrasimize-ülkemize sahip çıkmak senin nerene battı ha? Yorumların yazıların nikini değiştirsende kabak gibi belli. Hain sin hemde en kalınından hainsin , sonun belli
    • Levrek Gesperoğlu28 Eylül 2016 . 16:06

      Ya 7 katli binaya ne gerek var. Şöyle koskoca damardan bi demokrasi heykeli felan dikilsin oraya. Mahalenin lektrikleri kesildikce önünde bayraklarla toplanır demokrasi felan diye bağırırız milli irade nöbeti yaparız. Sevindirik oluruz. Demokrasimiz güçlenir. Binaya gerek yok.
    • Abdullah Zaim28 Eylül 2016 . 15:22

      Bolunun fay hattında olması nedeniyle binalarda kat sınırları yok mudur.
    • cafer ERSÖZ28 Eylül 2016 . 14:02

      Utanmadan 4 milyon liraya mal olacak binanın bütçesi hazır demişsiniz de o paranın oraya gömülmesine  hiç vicdanınız sızlamayacak mı? Daha düne kadar para yok deyip hizmetlerde bir sürü aksama ve yerine getirememe var  iken bütçede hemen 4 milyon hazır demek vatandaşların aklı ile alay etmek demek değildir de nedir.İki gün sonra bu halk hizmet istediğinde  Ankara'dan para dilenmek yerine o parayı  il ve köyler için harcasanız daha iyi olmaz mı?. Yok biz utanmayı bıraktık ve de gösteriş olsun diyorsanız o zaman hiç durmayın hemen başlayın.
    • Toklu 7428 Eylül 2016 . 13:16

      Yıktığınız yere yine aynı amaçla bir bina yapılsa olmaz mı? ''Biz bu sinemayı yıktık, yerine daha güzel, daha modern bir sanat merkezi inşa edelim'' diyecek kimse yok mu bu şehirde. ''Bu şehirde yeterince AVM yok bir tane daha yapalım'' derseniz bakın ona hiç şaşırmam. Çünkü sanat işinde rant yok.
    • toklu7128 Eylül 2016 . 11:58

      Gerçekten çok komik; daha ne olarak kullanacaklarını bilmeden 7 kata karar vermişler, "biz yapalım da millet inşaat görsün sonra bakarız" demişler herhalde!
    • vatandaş 28 Eylül 2016 . 11:26

      BİNA YAPILACAĞINA MEYDAN GENİŞLETİLSE PARKA DAHİL EDİLSE DAHA ANLAMLI OLMAZ MI?

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak