Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

55 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

55 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
    13 Ağustos 2016
    55 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

         Bolu'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında açığa alınan Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 55 polis memuru hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Gözaltı kararı çıkartılanlardan bazılarının kendilerini imam olarak tarif eden birim sorumlularının da olduğu ifade edildi. 

        Dün gece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı sonrasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çok sayıda eve baskın düzenlendi. Baskınlarda çok sayıda polisin gözaltına alındığı ifade edilirken, net rakam verilmedi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Bolu'nun Kıbrıscık ilçesi Emniyet Amiri Ahmet Mehmet Tekin evinde bulunamadı. 

          DİDİK DİDİK ARAŞTIRILIYOR

          Gözaltı kararı çıkartılan polislerin içersinde emniyetteki bazı birimlerin sözde imamlarının da olduğu, bu kişilerin Bolu'daki işadamlarıyla bağlantılarının araştırıldığı belirtildi. Emniyet içinde yuvalanan FETÖ üyesi polislerin kurumdaki yıllardır yapılanmaları da didik didik araştırılıyor. 

    • seben1415 Ağustos 2016 . 10:44

      SORU ÇALAN HIRSIZLAR,MİLLİ GELİRİ ÇALARAK YURT DIŞINA KAÇIRANLAR,DARBEYLE İNSANLARI ölDÜRENLER;tüm bunları cennete girmek içinmi yaptınız.
    • Ankara13 Ağustos 2016 . 17:57

      Bolu'daki malum tespiti yapılan kriptoların bütün ters mesai ve gayretleriyle direnmelerine rağpmen güzel Bolu Ankaranın baskısı ve özellikle Külliyenin takibi ile eninde sonunda FETÖ çetesinden temizlenecektir.
    • henüz işin başındalar13 Ağustos 2016 . 17:51

      FETÖ yapılanmasının içinde pozisyonu göz önüne alındığında emniyet kurumları ile ortaklık yapan ve koordineli çalışan Adnan Daylan gibi bir hizmetlinin 2 kez yurtdışına elini kolunu sallayarak çıktığı düşünüldüğünde Bolu emniyetindeki gözaltılar vre tutuklananların sayısına bakıldığında henüz işin başında olunduğunun en çarpıcı kanıtı olsa gerek.
    • Sayın valiye13 Ağustos 2016 . 16:50

      Sayın Vali,17 Aralıktan sonra 15 Temmuza kadar geçen sürede bu gözaltına alınan polisler Bolu halkının içinde ve mesleklerinin başında değilmiydi?Bu sürede malum üzerlerine yüklenen misyonlarının gereğini zaten yapmışlardır.FETÖ mücadelesinde hala stratejik kurumlarımız beklenilenin çok gerisinde tavır gösteriyor.Düşünün emniyet bu halde ise diğer kurumlarımızı.
    • derin13 Ağustos 2016 . 15:53

      Emniyette FETÖ hala hakim denildiğinde gülenlere gelsin bu operasyon.Boluda şimdiye kadar üstten kaymak sıyrıldı henüz.Derine inilemedi henüz.An itibariyle bile.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yapacağın işlerde nefsine meşveret et ve o ne derse aksini yap

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak