Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yayaların arasında araç olmazzz!!!

Yayaların arasında araç olmazzz!!!
    1 Mayıs 2016
    Yayaların arasında araç olmazzz!!!Yayaların arasında araç olmazzz!!!

          Yayaların arasında tehlikeli bir şekilde seyreden elektrikli bisiklet veya motosikletlerin bir günü sonu çok acı bir şekilde biten kazaya sebep olacaklarını birçok kez haber yaptık, yayaların güvenliği için bunlara önlem alınmadığı sürece de yapmaya devam edeceğiz. 
            Bir kez daha söylüyoruz; yayaların serbestçe dolaştığı, çocukların kontrolsüz bir şekilde özgürce gezdiği İzzet Baysal Caddesi araç trafiğine kapatılmışsa, burada tehlikeli seyreden hiçbir araç olmaması gerekir.
            Bugün caddede yayaların arasında tehlikeli bir şekilde seyreden elektrikli motosiklet sürücüsü yayaya çarpmamak için kaza yaparak düştü. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.  
     

    • Dursun YILMAZ3 Mayıs 2016 . 12:14

        Hareket halindeyken iki eliyle cep telefonu kullanmaya çalışanlar motosikletlerden daha tehlikeli.Kafa kafaya çarpışanlar var.Hey gidi bilim senin elini öpmeyenin kafa tası çatlasın.
    • Mehmet Özdemir3 Mayıs 2016 . 06:07

      Birde heryere kilitlenmiş bisikletler var cadde üzerinde kesinlikle toplanması gerekli bunların çünki bu cadde bisiklet park yeri değil çocuk ve yetişkin insanların rahatça yürüyerek vakit geçireceği yerdir park yeri değil.Konudan rahatsızlığımı bizzat belediyeye bildirmeme rağmen hiçbir değişiklik olmadı.
    • RASYONEL 2 Mayıs 2016 . 22:06

      Dünyanın hiçbir yerinde yayaların yürüdüğü yolun ortasından saçma sapan bisiklet yolu geçmez bu bisiklet yolu belediye her m yol icin 1 bisiklet sağlık bakanlığından almak icin yapıldı esas amacı buydu
    • Bolulu Bilir Kişi2 Mayıs 2016 . 16:18

      Caddenin giriş-çıkışlarına 1'er zabıta aralara da 1'er zabıta koy bak bakalım asayiş nasıl işliyor. İnsanlar da bisiklet yolundan yürümeyi bıraksın artık, halk bilinçsiz. zabıtaların, bisiklet yoluna giren vatandaşları uyarması gerekir.Hele ATATÜRK Orman Parkı'na değinmiyorum bile orası iflah olmaz. Yürüyüş alanı(tartan pist) vatandaşların çekirdek çitleme- dedikodu yapma- bebek arabası gezdirme alanı olmuş. Görevliye söylüyorsun ben napayım diyor. İşte ben napayım derse olay bitmiştir. Sen görevini yapmazsan olay çıkar orda. HALKIMIZ ARTIK BİLİNÇLENSİN.
    • vatandaş2 Mayıs 2016 . 13:54

      anca birisi ölünce bişeyler yapılır. burası türkiye...
    • Cihan2 Mayıs 2016 . 13:09

      Orada bisiklet yolu varsa,orası bisikletlere aittir.Oradan yayaların yürümesi yasaktır.Bunu daha kaç defa söylemek gerekiyor?Motor girmişse bunda polisin eksikliği vardır demektir.İnsanlar bisiklet yolunda yürürlerse akıllanana kadar daha çok kaza olur.Selametle.
    • ESNAF2 Mayıs 2016 . 09:48

      bu elektrikli motorların seside çıkmıyor yani çıksada kalabalığın sesinden duyulmuyor. Yetişkinlerden ziyade çocukların gayet doğal olan kontrolsüz hareketleri heran bu motorların hedefinde. Bu motorlar CADDEDE YASAKLANMALIDIR
    • eğitimci1 Mayıs 2016 . 22:05

      Cadde yayaya mı açık,motosikletlilere mi açık ne olduğu belirsiz.Caddeye kamyonla  bir tır girmedi herhalde.caddede yürürken her an tehlike altındayız.insan hayatı bu kadar ucuz mu?yaralı yada ölü olduğunda kader kısmet diye karşılarız.  

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak