Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Beton yol patara vermeye devam ediyor

Beton yol patara vermeye devam ediyor
    3 Mart 2016
    Beton yol patara vermeye devam ediyorBeton yol patara vermeye devam ediyorBeton yol patara vermeye devam ediyorBeton yol patara vermeye devam ediyor

          Haber: Said Ö. - BolununSesi        

          Betonla kaplanan yüzeyi kış şartlarında erimeye devam İzzet Baysal Caddesi (Şanzelize), alt taraftan da su koyvermeye başladı. 
           Betonlanan zeminin altından şehir şebeke suyu patladı. Beton satıhtan yukarı çıkamayan şebeke suyu toprak altından yol bularak iş yerlerinin bodrum katlarına girdi. İş yerlerinin bodrum katlarındaki mallar sudan zarar gördü. 
           Beton zemin nedeniyle su patlağının meydana geldiği nokta tespit edilinceye kadar 3 iş yerinin bodrum katlarını su bastı. Su patlağının olduğu bölüm tespit edildikten sonra beton zemin kırılarak tamirata geçildi. Patlak borunun tamiri yapılırken İzzet Baysal Caddesi'nden geçen tek yön trafiği de kesilerek araçlar Karaçayır Mahallesi'ne yönlendirildi.  
     

    • gariban11 Mart 2016 . 14:14

      Yine başarısız bir darbe girişimi daha...
    • Boşver5 Mart 2016 . 11:33

      Seçimlerde, yandaş gazete ve televizyondan başka güncel durumu analiz etmeyen topluma çalışıyorlar. Bu kısım zaten kendinden başka kimseyi düşünmeyenlerle dolu. Ülke batmış, Bolu bitmiş, kaynaklar boşa heba olmuş umurlarında mı. Dini ritüeller, görüntü, imaj vb şeyler önemli. Sanırsın Türkiye Dünya lideri bir ülke. Kimse iplemiyor, 3. dünya ülkelerine göstermelik ziyaretler. Bolu dışına çıkmayanlarda başkanı alkışlıyor. Bolu bir beton kütlesi halinde, betonun ömrüde belli. Keşke küçük bir Anadolu şehri olarak kalsaydı. Büyümeyi iyi bir şey sanıyorsunuz. Yönetilemeyen bir trafik. Yetmeyen pis göl suyu.
    • ERGİN ÖZBAY5 Mart 2016 . 10:21

      KONUŞULACAK ÇOK ŞEY VAR AMA KONUŞMAYACAĞIM ÇÜNKÜ KENDİMİZ SÖYLÜYORUZ, KENDİMİZ DİNLİYORUZ, ÇÜNKÜ YAPILAN YORUMLARA SAYGI DUYAN, ÖNEMSEYEN YOK, ONUN İÇİN BÖYLE GELMİŞ BÖYLE DE SENELERCE GİDER, OLAN SİZLERİN, BİZLERİN VE CANIM ÜLKEMİZİN PARASINA OLUYOR, BİRİLERİ NASIL OLSA KAZANIYOR, ÜLKENİN PARASIÇARÇUR OLMUŞ BİRİLERİNİN UMURUNDA DEĞİL, SEÇİM GELDİĞİNDE GÖRÜŞÜRÜZ DENİYOR, ANCAK LAFLAR HAVADA KALIYOR.
    • bolu144 Mart 2016 . 13:41

      paralelcilerin işidir, paralel, paralel...
    • emekli4 Mart 2016 . 10:00

      patladı patladı eeee müsebbiblere ne oldu hiiiççç, olan vatandaşa olacak çıkacak elbet bir yerden..
    • Deli4 Mart 2016 . 05:52

      E ne noldu kaymaz seninle bu beton yüzünden kavga etmiştik hani patlamazdı şöyle kaliteli böyle kaliteli borulardı bunlar daha dur bu başlangıç eninde sonunda bu beton kaldırılacak hep beraber görecegiz aklın yolu birdir kaymaz e ne oldu

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak