Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Cumhurbaşkanı'na hakaretten ifade verdiler

Cumhurbaşkanı'na hakaretten ifade verdiler
    27 Şubat 2015
    Cumhurbaşkanı'na hakaretten ifade verdiler

          Emek Partisi Bolu İl Sekreteri Çağlar Kazak ve Türkiye Komünist Parti Üyesi Davud Ergün'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dava açıldı.

         Davut Ergün ve Çağlar Kazak Twitter'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdıkları tweetler nedeniyle savcılık tarafından ifadeleri alınması için adliyeye çağırıldı.

         Davut Ergün'ün attığı, "Biz de size hırsız, katil Erdoğan derler, siz de bize ancak 'çapulcu' derler" ve "Sen kendini dünya lideri(!) olarak görürsün, halkın sana ancak hırsız, katil Erdoğan der" ve Çağlar Kazak'ın attığı ise, "Katil-hırsız Erdoğan, Onur Kılıç yalnız değildir" mesajı sonrasında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı iki kişi hakkında hakaret suçlamasıyla ifadelerini aldı.
     
          Şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

    • köroğlu28 Şubat 2015 . 12:01

      Ağaç adı altında taksim ve peşi sıra ülkemde yapılan yakma yıkma eylemlerine dışarıdaki- içerideki baronların talimatı ile hareket edenler çapulcu değilde nedir? Baronları emellerine bir parça ulaştı, faizler tek hamlede 5,5 puan yükseldi şimdi ise Yüce Türk Milleti ile dalga geçer gibi 0,25 puan indiriyorlar. Halkçı geçinen bu partiler acaba merkez bankası başkanı için de twet atabiliyorlar mı? Baronları at derse ancak atabilirler. Bu Yüce Türk Milleti kimin ne olduğunu gayet iyi öğrendi. Yaptıklarınızda yanınıza kar kalmaz, Adalet önünde hesabını vereceksiniz.
    • hakyemez28 Şubat 2015 . 00:42

      Objektif ve realist olmakta fayda var. SN.Cumhurbaskanimiz adamlara capulcu dediginde niye hakaret sayilmiyo? Tamam arkadaslarin yaptiklarida ofsayt lakin durup dururken kimse kimseye hakaret etmez.ilk sòyleyen son sòyleyenin ne dicegini kestiremez.nevar paylasamadigimiz? Herkes isinde gùcùnde olsa saygili sevgili olsa herkes.niye hayati zorlastiriyoruz birbirimize?

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak