Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ülkücülerden "Fırat" için gıyabi cenaze namazı

Ülkücülerden "Fırat" için gıyabi cenaze namazı
    22 Şubat 2015
    Ülkücülerden "Fırat" için gıyabi cenaze namazı
    İzmir Ege Üniversitesi'nde PKK'lı öğrenciler tarafından bıçaklanarak katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Tabaklar Camii'nde okunan mevlidi şerifin ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Öğle saatlerinde İzzet Baysal Caddesinde toplanan kalabalık ikindi namazından sonra Ege Üniversitesi'nde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önemli aldığı bölgede, cenaze namazının ardından Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve şehitlerin ruhu için lokum dağıtıldı. Ülkücü yemini ve istiklal marşını okuduktan sonra grup sorunsuz şekilde dağıldı.
    • okuduğunu anlayabilmek...23 Şubat 2015 . 19:17

      Güleren Hanım son derece haklı... Yazılan mesajın yapılan yorumla zerre kadar alakası yok... Her şeyi tersinden anlamayalım...
    • güleren23 Şubat 2015 . 17:52

      ''emar''Yazık, nasıl da çarptırıyorsunuz.Öldürülen bir insan herşeyden önce bunu bilelim,sonra bir evlat.Üç evlat annesi bir kadın olarak üzüntümü tanımlayamadığımı nasıl böyle acımasızca yorumlarsınız?Empati yapmak bile o kadar ürkütücü ki!Empati yapmam demek,Fırat'ın annesinin yerine kendimi koymak demek oluyor ki,zaten o annenin acısını yaşıyor ve paylaşıyorum.Lütfen insanların duygularını hafife alıp istediğiniz yöne çekmeyin.
    • emar23 Şubat 2015 . 13:25

      Empati yapmanız için öldürülenlerin bayan mı olması gerekiyor? Ülkücü olduğu için, Türkiye sevdalısı olduğu için, bölünmeye karşı olduğu için öldürülen genç önemli değil mi?
    • güleren23 Şubat 2015 . 10:27

      Çok mu önemli Fırat Yılmz'ın ülkücü olması.Gencecik bir can, katiller tarafından öldürülmüş.İçim yanıyor ,empati bile yapamıyorum.Çok zor ama Allah,ailesine ,sevenlerine sabır versin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak