Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Şehit Fırat Çakıroğlu dualarla anılacak

Şehit Fırat Çakıroğlu dualarla anılacak
    22 Şubat 2015
    Şehit Fırat Çakıroğlu dualarla anılacak

          Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda PKK'lı teröristler tarafından öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu için Bolu'da Pazar günü mevlüt okutulduktan sonra İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyüş yapılacak. 

          Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda yaralanarak hayatını kaybeden ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu için Bolu'da gözyaşları sel oldu. Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı şehitlerine sahip çıktıklarını belirterek, tüm Bolu'yu 22 Şubat Pazar Günü İzzet Baysal Tabaklar Camii'nde ikindi namazından sonra okunacak olan Mevlid-i Şerif'e ve kılınacak gıyabî cenaze namazına davet etti.

          Bolu Ülkü Ocakları Mevlid-i Şerif'in okunmasının ardından kılınacak olan gıyabi cenaze namazı sonrası bir de basın açıklaması yapacak. Bolu Ülkü Ocakları'ndan yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

           "İkindi namazından sonra İzmir'de katledilen Fırat kardeşimiz için İzzet Baysal Tabaklar Câmii'nde yapılacak olan Mevlid i Şerif'e ve akabinde gıyabi cenaze namazına tüm halkımızı bekliyoruz"

    • Dursun YILMAZ23 Şubat 2015 . 12:14

      Dünyada Amerika ve Amerika adına çalışan terörizm  olduğu sürece geri kalmış ülkelerde pisi pisine ölümlere son verilemez.Gencimize Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum.
    • Halit ULUTÜRK22 Şubat 2015 . 12:55

      Allah mekanını cennet nasip eylesin,gözün arkada kalmasın bu ülke kalleşlere kalmayacaktır.
      (ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ)
    • Hakan Özkan22 Şubat 2015 . 12:10

      Şehidimize Allah tan rahmet,ailesine,yakınlarına ve tüm ülkücülerimize sabırlar diliyorum.
    • M.Ali Peçenek22 Şubat 2015 . 09:58

      Nur içinde yat yiğidim. Bu ülkenin sahipleri olarak seni unutmayacağız. Senin canına kıyan canileri cezalandırmak devletin görevi. Ama hangi devlet? Utanmadan PKK ile masaya oturanlar mı? Bölünme sürecini halkımıza "Barış Süreci" diye sunanlar mı? Allah onların belalarını verecek. Kömüre ve makarnaya oylarını satanlar bu kez uyanacak, bunların rezilliklerini görecekler. Yüce Divanda yargılanacakları günler yakındır. Sen şehit oldun. Bu bayrak ve bu vatan için şehit oldun. Mekanın cennet olsun.
    • Demirhan22 Şubat 2015 . 09:21

      Ülkemizde skandal üstüne skandal yaşanıyor. Halk enayi yerine konuluyor. Cumhurbaşkanı çıkıyor şehir şehir dolaşıp AKP’ye oy istiyor. İnternetteki Fuat Avni denilen kişiyle kavgaya tutuşuyor. Fuat Avni kim? Bunlar olacak işler mi? Devletin bütün gücü elinizde. Şikayet etmeyin bulun Fuat Avni’yi. Bu memlekette gençler öldürülüyor. Evlere ateş düşüyor. AKP ise kendi iktidarını sürdürmek için her şeyi yapıyor. PKK ile masaya oturuluyor. Hani PKK silah bırakacaktı. Caniler diyorlar ki; ‘Biz silah bırakmadık, aksine en güçlü dönemimizi yaşıyoruz’. Neden halkı kandırıyorsunuz? Bir seçim daha kazanmak uğruna sayenizde ülke elden gidiyor. Yazık değil mi bu gencimize. Dağ gibi delikanlı hainler tarafından öldürüldü. Allah ailesine sabırlar versin...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yapacağın işlerde nefsine meşveret et ve o ne derse aksini yap

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak