BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Hırsız yakınları gazetecilere kartopu ile saldırdılar

Hırsız yakınları gazetecilere kartopu ile saldırdılar
    31 Aralık 2014
    Hırsız yakınları gazetecilere kartopu ile saldırdılarHırsız yakınları gazetecilere kartopu ile saldırdılar

          Bolu'da çok sayıda otomobili çaldıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alınırken, zanlıların yakınları adliye girişinde gazetecilere kartopu attılar.
     
          Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler, çok sayıda mahalleden otomobil hısızlığı yapan şahısların peşine düştü. Yapılan takip sonrasında birisi kadın 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan S.T., D.T., A.A., E.K., M.Ö., N.B isimli şahıslar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. L.D. ve Y.D. isimli şahısların aynı suçtan dolayı arandığı öğrenildi. Zanlıların yakınları görevlerini yapan gazetecileri kartopuna tutarak saldırdılar.

    • burhan atik2 Ocak 2015 . 16:43

      Bolu emniyet müdürlüğünün her birimi her konuda çok başarılı,tebrik ederiz,başarılarınızın devamı ile....
    • Can TEKİN2 Ocak 2015 . 03:29

      Asayiş şube polislerini tebrik ederim. Özellikle de şahinler grubunu, basından takip ettiğim kadarıyla çok başarılılar. Bu bizim bölümü için Öğünç kaynağıdır. Başta il emn.müdürü olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor ssaygılar sunarım.
    • ARAP İLHAN1 Ocak 2015 . 21:14

      Bolu Emniyetini Başta Müdür Ve Komserlerimiz özelikle polis ilhan abi ve Hirsizlık komseri feyzullah abiyi tebrik ederim Eleriniz dert görmesin
    • mehmet TOYLAN1 Ocak 2015 . 13:19

      hırsızların resimleri alınmasın diye akrabaları böyle yapıyor ama kanunla şüpheliler değil suçüstü yakalanmış veya tescilli  sabıkalı yakalanan tüm hırsızların medyaya resimlerinin servis edilmesi lazımki herkez bilsin tanısın önlemini alsın.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi