Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Rastgeleciler Bolu'da toplandı

Rastgeleciler Bolu'da toplandı
    18 Ağustos 2014
    Rastgeleciler Bolu'da toplandı

         Merkezi Ankara' da bulunan Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu (ASOF), kurucu derneklerden olan KÖROĞLU-DER ev sahipliğinde Bolu / Aladağ Göleti' nde 16 Ağustos 2014 tarihinde toplandı.

          Toplantı Ankara'dan OLTACILARDER ve RASTGELE-DER, Bolu' dan KÖROĞLU-DER, Eskişehir' den ESABDER, Kayseri'den KOBDER, Kocaeli'nden GESBADER yönetici ve temsilcilerinin katılımlarıyla iki gün sürdü.

          Sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda olta balıkçılığı başta olmak üzere su ve sucul hayat ile doğa ve çevre konularında ülkemizdeki pek çok açığın kapatılması üzere değişik illerde sıklıkla bir araya gelen federasyon yetkilileri ve delegeleri, gerçekleşen iki günlük Bolu / Aladağ Göleti toplantısında önümüzdeki dönem için bir çalışma programı hazırlayıp 11- 14 Eylül 2014 tarihleri arasında Bolu / Gölköy Barajı'nda ASOF çatısı altında ülkemizin değişik coğrafyalarında aynı amaçla faaliyet gösteren derneklerin takımlarının katılacağı Ulusal Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması programı üzerinde de çalışma yaptılar.

         Yoğun tempolu ve olumlu geçen iki günlük toplantı sonrasında simalardaki mutluluk ifadeleriyle federasyon mensupları toplantıyı sonlandırdılar.

    • bolulu21 Ağustos 2014 . 08:41

      katliami düzce ve sakarya lılar yapıyor... abant/taşlıyayla/aladağ/gölköy/yedigöller dahası derelerde dahil. kuruttular bea.
    • Fatih18 Ağustos 2014 . 23:32

      Bu yarışma 5 senedir bir dernek adına yapılmakta idi. Bu sene Federasyon adına yapılıyor ve yüzlerce balık yakalanmasına rağmen bu 5 yıllık yarışmaların tamamında 1 tane bile balık alıkonulmamıştır. önce yarışma şartnamesini ve içeriğini okuyun ve sonra adını katliam koyun. 1 defa bile o etkinliklere katılmadan çamur at izi kalsın uygulamasının amacını da anlayabilmek malesef mümkün değil.
    • ONDER.D18 Ağustos 2014 . 22:24

      arkadaşım o tarihlerde yani 11- 14 Eylül 2014 tarihleri arasında gölköye gel ve 7-24 nöbet tut ve gözünle ne göreceksin onu gör ve yorumunu yaz amaç katliammı yoksa gerçekten gölleri ve balıkları korumakmı
    • Kılıf18 Ağustos 2014 . 20:12

      Yarışma adı altında Bolu göllerinde katliam yapılıyor.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak