Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boluspor'da Okan Yıldırım da istifa etti

Boluspor'da Okan Yıldırım da istifa etti
    8 Temmuz 2014
    Boluspor'da Okan Yıldırım da istifa etti

          Boluspor Mali As Başkanı Okan Yıldırım yönetim kurulundan istifa etti.  2014-2015 futbol sezonu öncesi adeta dışa kapalı bir şekilde kabuğuna çekilen Boluspor'da, Mali As Başkan Okan Yıldırım'ın istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü.
          PTT 1'inci Ligde yer alan takımlar sezonu açarken, 50'inci yılda şampiyonluk hedefi koyan Boluspor'da şimdiye kadar yaprak kıpırdamaması dikkatlerden kaçmıyor. Mali sıkıntılarla boğuştuğu için futbolcu transfer edemeyen, transfer görüşmesine gelen futbolculara tavan fiyat olarak 250 Bin TL ücret önerdiği için tercih edilmeyen kulüp konumuna gelen Boluspor'da, Mali As Başkan Okan Yıldırım'ın istifası ise şok etkisi yarattı.
         

            Tepki Savaş Abak ve bazı yöneticilere...
           Okan Yıldırım'ın bir süre önce istifa ettiği öğrenilirken, yöneticilerin bu konuyu basına sızdırmamak için çaba harcadığı konuşuluyor. Okan Yıldırım'ın kulüp içerisinde yaşanan bazı olaylar karşısında tavır koyarak istifa ettiği öğrenilirken, bazı yöneticilerin ise Savaş Abak ve bir kaç yöneticinin karar alarak uyguladıkları olaylara tepki gösterdikleri ve istifa etmeye hazırlandıkları konuşuluyor.

    • rgu9 Temmuz 2014 . 12:17

      Doğru olan şey gerçekleşiyor. Boluspor'un bir alt ligde olması ve Belediye kaynaklarının Boluspor'dan tamamen kesilmesi gerekir. Belediye kaynaklarının Bolu haklının istifadesine sunulması gerekir, bir kaç futbolcunun cebine değil.

      Böylece kulüplerde siyaset yapılmaz, gerçek spor anlayışı hakim olur.
    • Güngör Yıldız9 Temmuz 2014 . 03:29

      Necip Çarıkçı çok bile durdu hadi Necip hazırlan söyle Alaaddin abine bana yol göründü sağ ol de
    • pigydick9 Temmuz 2014 . 01:01

      hocaya 850 bin verirsen oyunculara ne verirsin bilmem ama bu ligde başarılı olmak istiyorsan elindeki kadroyu korumalı ve sağlam takviye yapman gerek...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Dün, dünle beraber gitti cancağızım; bugün yeni şeyler söylemek ( yapmak ) lazım.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak