Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Başbakanı'nı satan ilk siyasetçi oldu !

Başbakanı'nı satan ilk siyasetçi oldu !
    23 Mart 2014
    Başbakanı'nı satan ilk siyasetçi oldu !

          Başkan Alaaddin Yılmaz'ın adeta yalvar yakar ifadelerle Cemaate seslenerek; "Başbakan'ın tavrını bir tarafa bırakın oylarınızı bana vereceksiniz" şeklindeki yalvar yakar oy istemesi karşısında, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan cevap gecikmedi. Yılmaz'ı Başbakanı'nı satmakla suçlayan Özcan; "Alaaddin Yılmaz bu beyanı ile seçimi kaybedeceğini kabul ettiğini kamuoyuna ilan etmiş oldu. Üstelik bugüne kadar kendisini var eden Başbakanı da satarak tarihe geçmiş oldu" dedi. 

            Cemaatle arasındaki ipleri tamamen koparan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son günlerde mitinglerde çok ağır kelimeler kullanarak cemaate yüklenmeye devam ederken, aynı partinin Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz ise Bolu Ekspres Gazetesi'ne vermiş olduğu özel röportajda oylarını alabilmek uğruna cemaate adeta yalvar yakar çağrıda bulundu. 

              "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı satmıştır"   
              Alaaddin Yılmaz'ın basında yer alan bu ifadeleri üzerine açıklama yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan; Alaaddin Yılmaz bu beyanatları ile kendisini var eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl sattığını resmen kanıtlamış olduğunun altını çizerek; "Alaaddin Yılmaz bu beyanı ile seçimi kaybedeceğini kabul ettiğini kamuoyuna ilan etmiş oldu. Üstelik bugüne kadar kendisini var eden Başbakanı da satmış oldu. Başbakanı'nın yolsuzluk operasyonları sonucunda toplumda büyük güven kaybına uğradığını kabul etmiş oldu. Alaaddin Yılmaz bu beyanı ile Başbakan'a olan güven duygusunun kaybolduğunu kabul eden Türkiye'deki ilk Ak Partili siyasetçi olarak tarihe geçmiş oldu" dedi.  
         
              22 Mart tarihli Bolu Ekspres Gazetesi'nin haberi aynen şöyle;  
             Başkan'dan Bolu'daki cemaate çağrı
            Ak Parti ile cemaat kutuplaşmasında bugüne kadar sessizliğini koruyan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ekspres'e özel açıklamalarda bulundu. CHP ile cemaat arasında kan uyuşmasının mümkün olmayacağını söyleyen Yılmaz, "Allah bizi şeytanlardan korusun" dedi.

           Haber: Ebru EYVAZOĞLU

           Cemaat yurdunda kalan öğrencilerin Ak Parti'den sığınmak için yardım istediği iddiaları ile Bolu'da da gündeme gelen Ak Parti –Cemaat çatışmasının yansımaları devam ediyor. CHP, cemaate yakın davranırken, Bolu'daki cemaat oylarının da Ak Parti ile yaşanan çatışma nedeniyle CHP Adayı Mehtap Mısırlıoğlu'na gideceği dedikoduları kulaktan kulağa yayılıyor. Bugüne kadar bu kutuplaşma hakkında hiç açıklama yapmayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ekspres'in sorusunu yanıtladı.
            Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yaşanan kızgınlığın yerele yansımaması gerektiğini söyleyen Alaaddin Yılmaz "Bana CHP'ye oy verecekleri söyleniyor. CHP ile kan uyuşumunu sağlayabileceklerini sanmıyorum. Allah rızası için CHP'ye oy verirlerse, bunun rızasını ömür boyu unutamazlar. Tayyip beye kızabilirsin ama bu seçimler Alaaddin Yılmaz seçimi. Alaaddin Yılmaz düne kadar sana her yön de yardım etti, hizmet etti mi? Etti. Alaadin Yılmaz'a değil de Tayyip beye kızıp da oy verdiğin zaman ve bunu da Allah rızası için yapıyorsan, bunun tek rızası şeytan rızası olur. Bu seçimler belediye başkanlığı seçimleridir. İsme oy kullanılacak. Ama sen Tayyip beye kızdın diye Alaaddin Yılmaz yerine Mehtap dersen, vicdanen nasıl kendini bu sorumluluktan kurtaracaksın? Kızdın adamı öldürdün, çok haklıydın ama katilsin sen. Ömür boyu katillikten kurtulabilir misin?" diye konuştu.

             Cemaat oylarının başka bir partiye yönlendirilip yönlendirilmeyeceğine ilişkin sözlere ise, "Bunu yapar mı? İnsanoğlu yapabilir. Ama insan şeytanla rahman arasında gidip gelen bir varlıktır. Şu an Müslümanların birbirlerini vurmak için Allah rızasını kullandıkları bir dönemdeyiz. Yani Allah rızası için bir Müslüman bir başka Müslümanı eğer yok etmeye çalışıyorsa, bunun Allah rızasında ve İslamda yeri yoktur. Bu olsa olsa şeytani bir yapıdır. Allah bizi şeytanlardan korusun" dedi.  

    • artog26 Mart 2014 . 11:01

      çaldıkları yetmiyormuş gibi dinimizle kuranımızla alay eden akp li bakanlar bakara takara diye bide hangi yüzle insanlardan oy istiyorsunuz size oy moy yok bundan sonra mehtap hanım insallah bolumuza çok güzel hizmetler yapacaktır yolun açık olsun allaha emanet ol mehtap.
    • ed24 Mart 2014 . 22:48

      eeee yaptınsa cemaatın isteklerini kendi cebindenmi karşıladın bolu nun imkanlarıyla yaptın  onu da kendine oy olarak çıkara çevirmen de ne kadar müslümanlığa sığar acaba müslümanların hep bildiği bir hikayedir bildiğiniz umarak kısaca anlatacağim elma dalından düşen suyla sürüklenip uzaklaşan bir elmayı yiyen bir müslüman sahibinden helalık isterken 8 yıl kendisine çalışmasını isteyen elma sahibini biliyormusn başkan ben şuna inanırımki müslümanlık inancımız tarihinde bu kadar zarar görmemiştir bir yolsuzluğa hırsızlığa inanmayanlar iftira diyenler saygı duyarım (birde yiyorlar ama müslüman lar diyenler var) gercekden inanlar bunu diyorsa ben o dinde yok um gevur bizden daha edepli birde yiyorlar ama çalışıyorlar diyenler var vay halimize
    • Tahsin24 Mart 2014 . 19:58

      AKP'nin eski bakanı Egemen Bağış denen zat bizim dinimizle, kuran- kerimle dalga geçsin... Siz bizden oy bekleyin. AKP benim için bitmiştir.
    • KÖROĞLU24 Mart 2014 . 13:51

      herkesin kalbinde bir aslan yatar.herkes istediği yere oy verir.MEHTAP HANIM Kazanırsa Bolu böyle kalır. çünkü iktidar partisi değil.Bir bakın muhalefet partisinden olan belediyelere.30 martı bekleyelim Akkoyun kara koyun o zaman belli olacak.      
    • Köroğlu24 Mart 2014 . 09:00

      Tanju. Artık emekli vekil maaşlarını Cumhurbaşkanı maaşının %45 kadar çıkarttı ya hokur hokur yer. Mehtap hanım kazanamazsanız tek sebebi Tanju dur.
    • Serdengeçti24 Mart 2014 . 01:38

      GÜNÜN EN ANLAMLI SÖZÜ:

      "Kur'an"ımızla 'makara-takara' dalga geçen alçak;
      Sonun, bir arşın bezle o musalla taşında olacak!...
      - Aşıntı -

      ***
      Şimdi ben oyumla bu Emevi dinlilere destek mi vereceğim?
      Allah (c.c) Korusun!...
    • bolulu23 Mart 2014 . 22:20

      Gel 31 mart gel, game over 31 mart.
    • Ali Güler23 Mart 2014 . 21:52

      Belediye başkanı olmak için mimar mı olmak lazım.Ne alaka.
    • gerçek23 Mart 2014 . 21:46

      Arkadaş ben onu beşi bilmem.bu dönem MEHTAP hanım süpürür geçer.Alaaddin şimdiden ağlamaya yalvarmaya başladı.HAAA BİRDE DUYDUMKİ 600 ADET ÇEYREK DAYITACAKMIŞ.PARAYLA KENDİNİ ŞEREFİNİ SATMAK İSTEYEN NEYDİĞİ BELİRSİZLERE DUYRULUR.
    • memur23 Mart 2014 . 21:40

      Mehtap hamım mimar olduğunu söylüyor bu bile adamları rahatsız ediyor ne desin belediye başkanıyımmı desin durun hele onuda der canım
    • Ahmet Yoltaşa23 Mart 2014 . 21:11

      Sen kimsin yahu milletvekilini eleştirecek, iki kuruşluk odayı yönetemeyip görevi kötüye kullanmadan dolayı mahkemeden ceze alıyorsun çıkmış birde konuşuyorsun. Kakara makara.
    • Gostak23 Mart 2014 . 20:23

      Biri Mimar Biri Mühendis..ne farkeder arkadaş? Amaç Bolumuza hizmet yarışı değilmi? Hizmet edeceğine inandığınız kişiye veririsiniz oyunuzu..neyin kavgasındasınız siz hala?Kim kime neden oy verdi diye kavga edeceğinize Bolumuza kim nasıl daha iyi hizmet eder diye düşünün..Bırakın kim nereye kullanacaksa kullansın oyunu.Bu kadar çirkin olmayın Allah aşkına..Sevgi Barış Kardeşlik içersinde bir Bolu hayalimiz..
    • emar23 Mart 2014 . 18:05

      Alaaddin Yilmaz aday oldugunda kocaman kocaman INSAAT MUHENDISI kimliginin arkasina siginmamisti.. mimar ismini one cikarip, arkasina saklanarak siyaset yapilmaz. Boluda 140 mimar ve hicbiri de ondan aşagi degil.
    • Ahmet Yoltaşa23 Mart 2014 . 17:10

      Sen görevini yap arkadaşım. O kadar hevesli isen gir siyasete aday ol boyunun ölçüsünü gör. Odanı yönetemiyorsun, oda seçimlerinden çıkamıyorsun. Gelmiş vekili eleştiriyorsun. Sen kimsin ya? dağ ile fare misali.
    • geçmiş zaman olur ki23 Mart 2014 . 14:56

      sayın emar; Mehtap hanım mimar olmuşta Boluya ne yapmış diye soracağınıza İnşaat mühendisi Alaattin Yılmaz belediye başkanı olmadan önce Bolu'ya ne gibi hizmetleri olmuş önce onları yazın....Mehtap hanım önce kazansın,2-3 dönem çalışsın sonra ayrılınca 2sini kıyaslarsın....
    • hakan23 Mart 2014 . 12:45

      Ahmey Yoltaş önce sen şu 800 milyon esnafın parasını bir hallet paralar nerede sonra konuş.Hiç arlanma kalmadı önce aynaya bi bak ya.Mahkemelerde ceza alan Tanjumu
    • cavit saygı23 Mart 2014 . 12:27

      sen kaybedeceğini anladın allattin, artık son kozlarını oynuyorsun... ama yemezler..
    • Ahmet Sert23 Mart 2014 . 10:21

      Ey Alaaddin,bu seçimde sen partini yok sayıp kendini ön plana çıkarma.Madem bu seçim devasa Alaaddin seçimi ise genel başkanlar neden partilerine oy istiyorlar, Kendini ön plana çıkarmak istiyordun da  neden bağımsız aday olmadın? Balık baştan kokar,sonra koku her tarafı sarar ve sonra da devasa Alaaddin' i AKP'li olma korkusu  alır. Genel Başkanını da şeytan yerine koyup, Allah şeytanlardan korusun deyiverir. Biz de devasa amin deriz.
    • burakkkk23 Mart 2014 . 01:22

      LAFA  BAK YA ;BAŞBAKAN OLMASA ALADDİNİ KİM TANIR. SEN KENDİNİ SİHİRLİ LAMBADAN ÇIKAN CİNMİ SANIYORSUN. O OYLAR BAŞBAKANA VERİLEN OYLAR SANA DEGİL. SAYIN BAŞKAN SİZDEN RİCA EDİYORUM ŞUNLARDAN OY İSTEMEYİN. HİÇ BİR TANESİ SİZE OY VERMEYECEK AMA SİZ NASIL NASILOLUR YA ANLAMIYORUM. HİÇ TV İZLEMİYORMUSUNUZ BAŞBAKANI HİÇMİ DİNLEMİYORSUNUZ. ALLAH AŞKINA YAPMAYIN NOLUR YAPMAYIN ARTIK BENCE BU HAFTA İSTİFA EDİN. SAYIN İL BAŞKANI SAYIN VEKİLLER SİZDE SESSİZ KALMAYIN BAŞKANA DOĞRU YOLU GÖSTERİN...
    • Ahmet Yoltaş22 Mart 2014 . 23:25

      Genel seçimlerde senide görecez Tanju Bey..Bir daha çıkacakmısın bakalım hak etmediğin yerlere.Bolu'yu Bolu yapan Alaaddin Yılmaz'dır sen ne yaptın...
    • burakkkk22 Mart 2014 . 22:48

      EEE ALADDİN AMCA KENDİNİ BOLU BEYİ  GİBİ GÖRÜP KİMSEYİ DİNLEMEDEN BELEDİYE MECLİSÜYESİ  LİSTESİ YAPARSAN HAŞHAŞİLERDEN OY İSTEMEK ZORUNDA KALIRSIN.BİR ÇEVRENE BAK VEKİL YOK,İL BAŞKANI YOK.KADIN KOLLARI YOK,GENÇLİK KOLLARI YOK,İL MECLİS ÜYELERİ YOK KENDİNİ KRAL SANDIN SEN.YERELDE MEHTAP İLDE BAŞBAKANNNNNNN AKP AKP
    • bolulu 22 Mart 2014 . 22:22

      VERME BOLU HALKI ALADDİN YILMAZA OY VERMEYİN.CÜNKÜ  BOLU BAŞKANLA KALKINDI.BİR HİZMET GÖRDÜ. HİZMET . GİDİN TÜRKİYEYİ YAKANLARA.DÜKKANLAR KIRANLARA İNSANLARININ ÖLÜMÜNE SEBEB OLANLARA GEZİCİLERE CAPULCULARA DESTEK VEREN CHP YE TANJUYA VERİN  OYUNUZU..
    • yankı22 Mart 2014 . 21:48

      korkunun ecele faydası yok. son bir haftan.
    • Serdar22 Mart 2014 . 21:20

      Sayın Alagözoğlu oturduğunuz yerden haber yapacağınıza şöyle etrafa bakın neler olmuş bugün Bolu'da sigorta hastanesinin önünde CHP otobüsünü taşlandığını neden yazmıyorsun.
    • bolulu22 Mart 2014 . 21:06

      işte böyle yalvarırsın. yalvaracağına yandaşlarını kayıracağına, tarafsız olsaydın. şimdi böyle cemaat oylarına yalvarmazdın. unutma yaptıklarını hesabını herhes verecek. yola yaptığın binalardan başlayacaksın ifade vermeye.
    • emar22 Mart 2014 . 20:55

      Harala gurele mehtap hanimi haketmedigi halde baskan yapmaya calisiyorsunuz. Mimar olnusta bolu icin ne yapmis. Alaaddin baskani yerden yere vuruyorsunuz. Bunlarin cevabini 30 martta alacaksiniz.
    • necdet22 Mart 2014 . 20:41

      Herkez senmi tanju sen dayini sattin yakinlarini sattin sen boş konuşuyorsun
    • bir bilen22 Mart 2014 . 20:39

      başkanın sen üzülme F tipi sana oy vermezse biz varız.ne olur sus susta şu Tanju kendini adam zannetmesin .Her şeye rağmen ak parti ve Alaattin başkan tercihimiz.
    • geredeli22 Mart 2014 . 20:14

      seçimlerı kaybedınce bak bakalım yanıda o doğanaylar kancalar sukafeler ve özel hastene yanında olacak mı yoksa o yazdıklarımda ve daha fazlası chp geçecek ve sende yanlız kalacaksın şaşırmaaaa
    • Sultan22 Mart 2014 . 19:43

      Alaaddin Yılmaz'a artık oy verilmez. Aksine yaptığı işlerin hesabını sormak lazım. Belediyenin hesapları iyi bir incelemeye alınırsa ne kadar yanlışlıklar olduğu, kamu kaynağının nasıl çar-çur edildiği görülecektir. Bu nedenle ben de oyumu MEHTAP HANIM'a vereceğim. Kendisine başarılar diliyorum.
    • Tespitçi22 Mart 2014 . 19:37

      Tayyip rüzgarıyla geldin, 10 yıl hizmet yapıyorum edasıyla mazlum Bolu halkına zulüm ettin. Herşeye rağmen ekibini satma, namusunla sahneden inmesini bil!!!
    • Siyasi22 Mart 2014 . 19:31

      oy namustur ya. bu nedir böyle? siyaset ne kadar çirkinleşti böyle... sağa veririm sola veririm bu benim bileceğim birşey.. bu kadar çirkin olmayın lütfen.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak