Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kaçak sigaralar aracın koltuğundan çıktı

Kaçak sigaralar aracın koltuğundan çıktı
    16 Aralık 2013
    Kaçak sigaralar aracın koltuğundan çıktı

         İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sigara kaçakçılığına yönelik 14.12.2013 günü D-100 Karayolu üzerinde yapılan çalışmalarda sürücülüğünü G.T.nin yaptığı, araç içerisinde O.Y. ve H.Y.' nin bulunduğu binek araç içerisinde yapılan arama neticesinde aracın bagaj ve arka koltuk kısmında üç ayrı markada toplam 3.090 paket sigara ele geçirildi.
         
    Olay ile ilgili olarak gözaltına alman şüphelilerden O.Y. ve H.Y. ifadelerine müteakip serbest bırakılmış, şüpheli G.T. gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edildi.
     Emniyet yetkilileri İlimizin huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliği, Kaçakçılık ile mücadelede önleme ve yakalama çalışmaları aralıksız devam edeceğini bildirdiler.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak