Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Halkevi'nin yeniden inşa edilmesi için dayanışma yemeği

Halkevi'nin yeniden inşa edilmesi için dayanışma yemeği
    24 Kasım 2013
    Halkevi'nin yeniden inşa edilmesi için dayanışma yemeğiHalkevi'nin yeniden inşa edilmesi için dayanışma yemeğiHalkevi'nin yeniden inşa edilmesi için dayanışma yemeği

         Geçtiğimiz günlerde yıkılan Bolu Halk Evi için Köroğlu Otelde dayanışma yemeği düzenledi.

          Bolu Belediyesi'nin "Kültür Park ve Çok Katlı Otopark Projesi ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında, Halkevleri Derneği Bolu Şubesi binasının tapu kaydına ve iskân ruhsatına aykırı olduğunu," kamusal ve şahsi parsele de tecavüzlü bir bina olduğu" gerekçesiyle yıkım kararı alması ve bu karar doğrultusunda kepçelerle binanın yerle bir edilmesi sırasında büyük olayların çıkmasının ardından Halkevi üyeleri yeni bir çatı altında birleşmek amacıyla, "Bolu Halkevi yeniden kuruluyor" adı altında bir dostluk ve dayanışma yemeği düzenledi. Bolu Köroğlu Otel'de düzenlenen, "Bolu Halkevi yeniden kuruluyor" başlıklı dayanışma yemeğine CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Bolu Halkevi Şube Başkanı Süalp Güler, Halkevi Genel Merkezi'nde gelen misafirlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Yemekte bir konuşma yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yıkımın mahkeme kararı alınmadan yapıldığını değinerek, "Bolu Halkevinin yıkımı kanunsuz bir şekilde yapılmıştır. Halen mahkeme sonuçlanmamış ve bir karar alınmamıştır. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın isteği doğrultusunda yıkım yapılmış ve onlarca arkadaşımız bu yıkım sırasında mağdur duruma düşmüştür. Bu işin peşini asla bırakmayacağız. Yeni bir Halkevinin kurulması için her türlü desteğe hazırım" diye konuştu.
      
          "Bu yıkımı hiçbir zaman unutmayacağız"
           Halkevi Bolu Şube Başkanı Süalp Güler'de, Bolu'da "Halkevi yeniden kuruluyor" diyerek, "Yıkım gerçekten hem Bolu Halkı için hem de bizler için büyük bir yıkıma neden olmuştur. Bu yıkımı hiçbir zaman unutmayacağız. Halkevini Bolu'da yeniden kurmak ve canlandırmak için bu gece bir dostluk ve dayanışma yemeği tertipledik. Elde edeceğimiz geliri kurulacak olan yeni Halkevi için harcayacağız. Tüm Bolu halkından destek bekliyoruz" diye konuştu.
     

     

     

     

     

    • bahadır25 Kasım 2013 . 15:51

      Bolu'lu kardeş sen kendi adına konuş sana göre lüzumsuz bana göre lüzumlu bana göre sende bolu için lüzumsuzsun ne yapalım şimdi neymiş köroğlu otel pahalıymış sanki başkan yemeklerini esnaf lokantasında veriyor
    • nurten uluutku25 Kasım 2013 . 11:37

      kesinlikle yeniden inşa edilmeli.Bolu için çok çok gerekli.TECRÜBE İLE SABİTTİR.Selam ve sevgiler
    • Bolu'lu25 Kasım 2013 . 09:28

      Sn.Başkan, lütfen kendi adınıza ve ideolejiniz adına konuşun. Bolu halkını karıştırmayın. Lüzumsuz bir bina idi ve yalnızca bina idi hiç bir etkinliği olmayan yalnızca ideolejik olarak duran bir taş yığını idi. Gerçekten halk iseniz yemek yaptığınız yere bir bakın. Orta gelir düzeyinde olan bir vatandaşın yemek yiyebileceği bir yer değil ki Köroğlu otel.
      Gelir düzeyi yüksek olanlara hitap eden bir işletmemiz. Sizler her zaman gariban ayaklarına yatıp ağlayan bir ekolsünüz. Bolu'da sizin mantığınızda bir Halk evi ne gerek yoktur.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak