Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ali Beykoz; "o topu filenin içine sokmanız gerekiyor"

Ali Beykoz; "o topu filenin içine sokmanız gerekiyor"
    6 Ekim 2013
    Ali Beykoz; "o topu filenin içine sokmanız gerekiyor"

           Boluspor'un kendi sahasında Ankaraspor'a karşı 3-2 kaybettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörü ve futbolcular karşılaşmayı değerlendirdi.

          Ali Beykoz; Son haftalarda en çok pozisyona girdiğimiz maçtı.        

          Konsantre eksikliklerinden dolayı basit goller yediklerini söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, "Rakibimiz şu ana kadar ligde mağlubiyet tatmadan buraya gelmişti. Onlara ilk yenilgilerini tattırmak için sahaya çıktık. İyi de hazırlanmıştık. Beklediğimiz gibi golü de erken bulduk. Ancak hemen arkasından yediğimiz bir gol ve serbest vuruştan gelen ikinci gol moralleri bozdu. Oyuncularım psikolojik olarak oyundan düştü. Son haftalarda en çok pozisyona girdiğimiz maçtı. Oyunun 80. dakikasında eşitliği de sağladık ama yine konsantre eksikliğinden golü yedik. Neticede futbol, o topu filenin içine sokmanız gerekiyor. Maalesef kaybettik" dedi.

           Orhun Öztürk; "Çok pozisyon bulduk ancak atamadık. Üzgünüz"

           Boluspor'un genç yıldızı Orhun Öztürk ise üzgün olduklarını söyleyerek, "Bildiğiniz gibi bugün kaybettik. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı sanıyorum. Çok pozisyon bulduk ancak atamadık. Üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

         Emre Kılınç; "İnşallah her şey daha iyi olacak." 

         Kırmızı-beyazlı takımın bir başka genç oyuncusu Emre Kılınç ise maçı şöyle değerlendirdi:

         "İyi başladığımızı düşünüyorum. Maçın başında golü de bulduk. Rakip kalemize gelmeden üç tane gol buldu. İlk golde arkaya kestikleri ortaya 10 kez vursan bir tanesi zor girerdi. Sercan ağabey dokundu ancak çıkaramadı. Attığımız golden sonra çok basit goller yedik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu hafta oynadığımız oyunla bunu gösterdik. İnşallah her şey daha iyi olacak."

             Ankaraspor Cephesi

             Osman Özköylü; "yanlışa düştük ve neredeyse maçı kaybediyorduk" 

            Ankaraspor'un teknik direktörü Osman Özköylü ise oyunun hakimiyetinin tamamen Boluspor'da olduğunu söyleyerek, "İlk 25 dakikada iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Erken gol yedik ancak arka arkaya iki gol bularak kendimize geldik. Fakat 25. dakikadan sonra oyunun kontrolü Boluspor'a geçti. Maç sonuna kadar da öyle gitti. İstediğimiz topları yapamadık. Sonrasında yanlışa düştük ve neredeyse maçı kaybediyorduk" diye konuştu.

     

             İsmail Şahnalı; "şanslı olduğumuzu düşünüyorum" 

             Konuk takımın tecrübeli kalecisi İsmail Şahnalı ise şanslarının yardımıyla kazandıklarını vurgulayarak, "Maçın geneline bakılınca 20-25 dakika top oynadık. Onun dışında Boluspor oynadı. Takım arkadaşlarım adına şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Son yedi maçta vermediğimiz pozisyonları bu maçta verdik. Baya şanslıydık. Toplar neredeyse direklerin dibinden geçti. 3-2'den sonra maçı bırakmadık. Bugün iyi maç oynamadık" ifadelerini kullandı.

            Berkaycan Değirmencioğu; "İyi futbol oynamasak da iyi mücadele ettik"

    Ankaraspor'un genç defans oyuncusu Berkaycan Değirmencioğu da milli maçlar nedeniyle verilecek arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyleyerek, "Dört haftalık bir serimiz var. İyi futbol oynamasak da iyi mücadele ettik. Bundan sonra milli takım arası var. O arayı iyi değerlendirmeliyiz" şeklinde konuştu. -

    • rahmi güngör8 Ekim 2013 . 20:21

      yazık oluyor boluspora yazık ne hallere düştük geçen senede bu sende hep aynı sanki başka çalıştırıcı yokmuş gibi aynı kişiler dönüm dolaşıyor boluaya geliyor ve bolusporda aynı kişilerle yola devam ediyor. bu kadarda olmaz ki
    • 10'uncu Köy7 Ekim 2013 . 20:17

      A.İ.B.Ü den 11 bayan seçip,bu seçilen 11 bayanla maça çıkılsa ancak bu sonuç alınır.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak