Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Penaltı maçın kaderini tayin etti

Penaltı maçın kaderini tayin etti
    23 Eylül 2013
    Penaltı maçın kaderini tayin etti

          Boluspor ile Samsunspor arasında oynanan maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi. 
          

             Hüseyin Kalpar; hakemler bu kadar basit kararlar verirse daha çok işimiz var 

             Boluspor'un kendi sahasında 1-0 kazandığı maçın ardından basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Kazanmak için geldiğimiz bir maçı, basit bir penaltı golüyle kaybettik. İyi mücadele ederken hakemin verdiği penaltı kararı adeta maçı bitirdi. Bu ligde hakemler bu kadar basit kararlar verirse daha çok işimiz var. Boluspor'un penaltısından sonra bizim de 90'ncı dakikada penaltımız verilmedi" dedi.
     

          Ali Beykoz; Golden sonra skoru korumak için geri yaslanınca çok pozisyon verdik.

          Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz ise üç maçtır kazanamamanın stresini üzerlerinden attıklarını söyleyerek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Üç haftadır maç kazanamıyorduk. Bu yüzden de üzerimizdeki stresi atmak için seyircimizin desteğiyle kazanmalıydık ve bunu başardık. Ligin en genç kadrosuyla mücadele ediyoruz. Ancak aslanlar gibi mücadele ederek kazandık. Golden sonra skoru korumak için geri yaslanınca çok pozisyon verdik. Ama gereken 3 puandı ve kazanıldı" diye konuştu.
          

           Hakan Arslan; tek golü koruyarak kazanmayı bildik 

          Karşılaşmada penaltıdan tek golü kaydeden Bolusporlu Hakan Arslan, "İki takım içinde önemliydi. Kazanan moral bulacaktı. Hafta içi oynadığımız maçın yorgunluğunu hissettik. Bu maçta da bulduğu tek golü koruyarak kazanmayı bildik" şeklinde konuştu.

            Orhun Öztürk; kazandığımız için mutlu oldum 

             İlk kez Boluspor formasıyla ilk 11'de sahaya çıkan genç futbolcu Orhun Öztürk de takım arkadaşlarını kutlayarak, "Güzel bir galibiyet aldık. Öncelikle takım arkadaşlarımı ve ağabeylerimi kutluyorum. Hocalarım ve oyuncu arkadaşlarıma bana verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Forma giyip elimden geleni yaptım ve kazandığımız için mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

            Fatih Kılıçkaya; Aynı pozisyonda bizim penaltımız es geçildi

           Samsunspor'un savunma oyuncusu Fatih Kılıçkaya ise kötü bir penaltı golüyle kaybettiklerini belirterek, "Güzel bir maç oldu. Ancak hakemin verdiği penaltıdan sonra moraller bozuldu. Aynı pozisyonda bizim penaltımız es geçildi. İkinci yarıda baskılı oynasak da golü bulamadık" ifadelerini kullandı.

           Can Berk; Maçın bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum

          Konuk takımın savunma oyuncusu Can Berk ise maçı şöyle değerlendirdi;
    "Maçın bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum. Çok basit golle mağlup olduk. Penaltıdan sonra özellikle ikinci baskı kurduk ama golü bulamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz."

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak