Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

7 yıl sonra gelen buruk sevinç...

7 yıl sonra gelen buruk sevinç...
    4 Eylül 2013
    7 yıl sonra gelen buruk sevinç...7 yıl sonra gelen buruk sevinç...7 yıl sonra gelen buruk sevinç...

         Bolu'da 7 yıl önce çalınan otomobil polis ekipleri tarafından bulunarak aileye teslim edilirken, otomobilin sahibinin 4 ay önce hayatını kaybetmesi nedeniyle aile buruk sevinç yaşadı.
     
         Olay, 2006 yılında Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. 65 yaşındaki Mustafa Başer'in 1993 model Şahin marka otomobili evinin önünden çalındı. Hemen polise başvuran Başer, otomobilinin bulunması için yardım istedi. İl Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, çalınan otomobili bulmak için çalışma başlattı. 2006 yılında başlayan çalışmalar tam 7 yıl sonra sonuç verdi. Başer'in çalınan otomobili Karacasu beldesinde bulundu. Otomobilin bulunması üzerine polis ekipleri aileye haber verdi. Otomobili almaya Mustafa Başer'in yerine damadı Ersan Ulus geldi. Otomobil çalındığında 65 yaşında olan Mustafa Başer'in 72 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

         Kayınpederinin hayatını kaybetmesinden 4 ay sonra otomobilinin bulunması nedeniyle buruk sevinç yaşadıklarını söyleyen Ersan Ulus, "2006 yılında otomobil Bahçelievler Mahallesi'nden çalınmıştı. 7 yıl sonra aracımız Karacasu bölgesinde bulundu. Teslim almaya geldik ancak buruk sevinç yaşıyoruz. Çünkü kayınpederim 4 ay önce hayatını kaybetti. Arabasını çok severdi. Bu yüzden de onu satmayacağız. Ondan bize hatıra kalacak" diye konuştu.

     

    • bolu145 Eylül 2013 . 11:09

      Bahçelievlerden çalınıyor, karacasu da 6 yıl sonra bulunuyor, bundan da emniyet güçleri gurur duyuyor. Yok böyle bir şey, 6 yılda en 3 defa muayeneye gitmiştir bu araç, kim bilir kaç defa el değiştirdi, kimse farketmedi. Beyler şapkayı önünüze koyun biraz gerçekçi düşünün, çalınan toplu iğne değil her gün sokak da gezen kos koca araba. Yine de sahibine geçmiş olsun, önce kaybedip bulunun ca sevinmişlerdir garibim.
    • SEYFETTİn ATEŞOĞLU5 Eylül 2013 . 00:35

      Öncelikle araç sahibi arkadaşa büyük geçmiş olsun takip ettiğim kadarıyla polis arkadaşlar çalıntı oto işine büyük gayret sarfediyorlar başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum son 1sene içersinde basından takip ettiğim kadarıyla üç büyük operasyon yaptılar
    • Vedat Özkan4 Eylül 2013 . 20:47

      HELAL malmış.. Yıllar sonrada olsa geri dönmüş.
    • cuma4 Eylül 2013 . 20:27

      satmayın valla antika olmuş

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak