Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vali Özçimen MARKA yönetim kurulu başkanlığını devir etti

Vali Özçimen MARKA yönetim kurulu başkanlığını devir etti
    2 Ağustos 2013
    Vali Özçimen MARKA yönetim kurulu başkanlığını devir ettiVali Özçimen MARKA yönetim kurulu başkanlığını devir ettiVali Özçimen MARKA yönetim kurulu başkanlığını devir etti
          Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) temmuz ayında yapılan toplantısıyla MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bolu Valisi İbrahim Özçimen, MARKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Düzce Valisi Adnan Yılmaz'a devretti. MARKA Yönetim Kurlu Başkan Vekilliği görevini yürüten Düzce Valisi Adnan Yılmaz'da, MARKA Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini Kocaeli Valisi Ercan Topaca'ya devretti.
         Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) temmuz ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Sakarya'nın Sapanca ilçesi Richmond Otel'de, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Türker Ateş ve Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu'nunda katılımıyla gerçekleşti.
         Toplantıya; proje kapsamındaki illerin önde gelen isimleri de katıldı. Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve diğer meclis yetkilileri ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut'da toplantıya katılanlar arasındaydı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) yönetim kurulu toplantısında; 2014-2023 Doğu Marmara Bölge Planı Taslağı'nın sunumu ve değerlendirilmesi, mali destek programları ile ajansın haziran ayı harcamalarının bir değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıya, yönetim kurulu başkanlığının ve başkan vekillliğinin devri tespitinin yapılmasıyla birlikte son verildi.
    • Masa ve Sandalye Giydirme3 Ağustos 2013 . 02:08

      Polat abimiz iyi yazmış . Kardeşim böyle bir toplantının yapıldığı mekandaki masalar ve sandalyelerin giydirmesi böyle mi olur. kalitesizlik nerelere uzanmaya başladı aman allahım. Sn valinin Bu duruma tepki göstermesi gerekirdi.
    • necati şaşmaz2 Ağustos 2013 . 18:14

      Beş yıldızlı richmond otelin masa örtüsü kalmamışmı

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak