Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boluspor Sakarya'ya patlama yaptı

Boluspor Sakarya'ya patlama yaptı
    23 Temmuz 2013
    Boluspor Sakarya'ya patlama yaptı

          Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 5.hazırlık maçında Süper Toto 3.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Spor Kulübünün Topuk Yaylasındaki tesislerinde oynanan karşılaşmada Boluspor rakibi Sakaryaspor'u 5-1 mağlup etti. Teknik direktörü Ali Beykoz, ilk yarıda yedek ağırlık kadro ve denenmeye gelen Ugandalı oyuncu Massa'yı ilk on birde oynatırken, ilk yarısı 2-1 biten karşılaşmayı, ekibimiz Boluspor 5-1 kazandı.

          Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ekibimiz Boluspor 5.hazırlık karşılaşmasında Süper Toto 3.Lig ekiplerinden Sakaryaspor'la Fenerbahçe Spor Kulübünün Topuk Yaylasındaki tesislerinde karşı karşıya geldi. Boluspor rakibi Sakaryaspor karşısına; Fırat, Sercan, Cenk, Mehmet Can, Tolga, Harun, Onur, Alican, Gökhan, Emrah, Massa on biri ile çıktı.
     
            GENÇLERE ŞANS VERDİ
     
           Boluspor, 3.ligde mücadele eden Sakaryaspor ile Topuk Yaylası'nda karşı karşıya geldi. İlk yarıda yedek ağırlıklı kadro ile mücadele eden Boluspor, Sakaryaspor kalesinde duran toplardan bulduğu ataklarla pozisyon bulmaya çalıştı. Boluspor maçtaki ilk ciddi atağını Onur Türk ile yakaladı. Bu oyuncunun ceza yayı önünde vurduğu sert şut yandan auta çıktı. 22'nci dakikada Boluspor golü buldu. Boluspor'da denemeye gelen Massa ceza sahasında düşürülünce karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gökhan Emreciksin attığı golle takımımız Boluspor'u 1-0 öne geçirdi. Boluspor bulduğu golden sonra Sakaryaspor kalesini abluka altına aldı. 26'ncı dakikada hızlı gelişen Boluspor atağında sağ kanattan topla buluşan Gökhan Emreciksin topu bekletmeden ceza sahasına ortaladı. Topla buluşan Ugandalı Massa rahat bir vuruşla topu ikinci kez Sakaryaspor ağları ile buluşturdu. Bu golden sonra toparlanan Sakaryasor aradığı golü penaltıyla buldu. Sakaryaspor adına topun başına geçen Hamza, skoru 2-1 getirirken, karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
     
           TEK KALE OYNADIK
     
           İkinci yarıda Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz ideale yakın oyuncuları sahaya sürdü. Kırmızı beyazlı oyuncular, Sakaryaspor'u uzun süre kendi sahasına haps etti.
     
         Oyunu tek kaleye çeviren Boluspor 60'ncı dakikada, bir penaltı vuruşu daha kazandı. Ceza sahası dışında verkaçlarla topla buluşan Dimitrov, Sakaryaspor kalecisini de çalımladıktan sonra topu boş kaleye yuvarlamak istedi ancak Sakaryaspor defansından bir oyuncu topu eliyle kesti karşılaşmanın hakemi ikinci defa penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İskender skoru 3-1'e taşıdı.  Boluspor'un golleri art arda gelmeye başladı. 66'ıncı dakikada topla çok iyi buluşan İskender Alın,  ceza sahası dışından sert bir vuruşla kendisinin 2'nci Boluspor'un 4'ncü golünü attı. Karşılaşmanın son anlarında Boluspor, Dimitrov ile bir gol daha buldu skor 5-1 oldu. Maçın son dakikalarında oyuna dâhil olan Orhun Öztürk ise attığı çalımlarla ve attığı paslarla teknik heyetten tam not alırken, performansıyla göz doldurdu. Karşılaşmada başka gol olmazken, Boluspor 5. hazırlık karşılaşmasında Sakaryaspor'u 5-1 mağlup etti.
     
     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşsiz adam durgun su gibidir, bozulup kirlenir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak