Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tanju Özcan'a erken müdahale, fırça yemekten kurtardı

Tanju Özcan'a erken müdahale, fırça yemekten kurtardı
    14 Mart 2013
    Tanju Özcan'a erken müdahale, fırça yemekten kurtardı

          CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Çarşamba akşamı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu 'Tarafsız Bölge' programına son dakika kararı ile katılmamasının nedeni olarak, "Özcan genel merkezden veto yedi" şeklinde yorumlara neden oldu. Bir süre sonra yorumların doğru olduğu ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı kritik süreçte Tanju Özcan'ın ekrana çıkmasına izin vermedi. Daha önce de program sırasında Gürsel Tekin'in canlı yayına bağlanarak kendisini azarlayarak programını kapattırdığı Ahmet Hakan da bu iddiaları canlı yayında doğruladı.
         Son dakika parti kararı programa katılamayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan hakkında açıklamalarda bulunan Ahmet Hakan, 'Bugün gün boyunca yayınladığımız tanıtım videolarında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın da programa katılacağını duyurduk. Ancak, Özcan, Ankara'dan İstanbul'a geldi. Özcan'ın programa katılması CHP Genel Merkezi'nden gelen bir telefon ile engellendi. Özcan da programa çıkmaktan vazgeçti. Bize CHP'liler, 'Neden CHP'lileri programınıza çıkarmıyorsunuz? CHP'lilere neden söz hakkı vermiyorsunuz?' siteminde bulunuyordu. Artık bu konunun muhatabı biz değiliz CHP Genel Merkezi'dir. Şikayetlerinizi oraya iletiniz' dedi.
         

          Özcan 'İleriki bir tarihte programa çıkacağım' demekle yetindi
          CHP Genel Merkezi'nden gelen telefon sonrası programa katılamayan Tanju Özcan, sosyal medya üzerinden attığı mesajlarla 'İleriki bir tarihte programa çıkacağım' demekle yetindi.
          CHP Genel Merkezi dün akşam canlı yayınlara katılacak olan tüm milletvekillerinin programlara çıkmasını engelledi. Genel merkezin neden böyle bir tutum sergilediği bilinmezken, Kuzey Irak'ta serbest bırakılan kaymakam, asker ve polislerle ilgili sorulabilecek sorulara milletvekillerinin vereceği cevaplardan çekinmesinin neden olabileceği tahmin ediliyor.

            Ahmet Hakan'ın programı'na CHP'nin müdahalesi ilk değil

            23.11.2010 tarihinde Ahmet Hakan'ın sunduğu, CNN Türk'te ekrana gelen Tarafsız Bölge programında CHP Parti Meclisi üyesinin sözlerine kızan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, programa telefonla bağlanarak PM üyesini fırçaladı. Programda, son günlerde medyada yer alan BDP-CHP ittifakı tartışması, CHP analizine dönüşünce yayına bağlanan Gürsel Tekin, Ahmet Hakan'a "Lütfen programı bitirin" ricasında bulundu. CHP Parti Meclisi üyesi Korkmaz Karaca'nın, program sırasında girdiği sayısız polemik, konukları ve Ahmet Hakan tarafından tepki görünce Gürsel Tekin programa müdehale etti.         

       http://www.habervitrini.com/haber/gursel-tekinden-canli-yayina-mudahale-programi-bitirin497632/ 

    • Erdinç TOK14 Mart 2013 . 20:17

      ''Vatandaş 14''eksik yazmış.CHP kürt ağırlıklı değil,hiç bir konuda fikri olmayan,akp nin gündeminin peşinden giden,akp nin şamar oğlanı görünümünde,düşünen adamlarının devamlı sindirildiği ve susturulduğu,yetersiz,yetkin olmayan kişilerin parti yönetiminde olduğu bir parti görünümünde.Demokratik olmayan bir biçimde kendini ve partisinin politikaları doğrultusunda görüş açıklamak isteyen milletvekillerini susturan ana muhalefet partisi seçmenlerine hayal kırıklığı yaşatmaktan vazgeçmeli,yukarıdan aşağıya teşkilatlar kendilerini gözden geçirmelidir.Sizler niye yoksunuz denilebilir.Bu düşüncede olanlar böyle bir yapı içerisinde kendilerine yer bulamazlar,bulamıyorlar ne yazıkki....
    • vatandaş1414 Mart 2013 . 14:25

      CHP artık kürt ağırlıklı bir grup tarafından idare edilmektedir. Yönetim de kürtlerin etkisi vardır. Tanju beyde her doğruyu her yerde söylediği için programa katılımı engellenmiştir. 2. Kamer GENÇ olmaya adaydı ama engellendi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bilgi insanı şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak