Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ters yönde seyreden araçlar tehlike saçıyor

Ters yönde seyreden araçlar tehlike saçıyor
    8 Mart 2013
    Ters yönde seyreden araçlar tehlike saçıyorTers yönde seyreden araçlar tehlike saçıyor
          Belediye Meydanı'nda devam eden yol çalışmaları nedeniyle, Fevzi Paşa Caddesi'nin kesiştiği noktadan meydana doğru ters yönden giriş yapan araçlar trafiği katlederken, özellikle yayalar için büyük tehlike oluşturuyor. İzzet Baysal Caddesi'nde trafiğin tek yön olması nedeniyle ters yönden araç gelebileceğini düşünemeyen yayalar, bazen kazalarla burun buruna geliyor.
         Ters yönden seyreden araçların her an bir ölümlü veya yaralamalı kazaya sebep olabileceğini belirten vatandaşlar, Belediye Meydanı'nda çalışan iş makineleri, beton mikserleri hızlı bir şekilde yokuş aşağı inerken, hem trafiği katlediyorlar, hem de yayalar için büyük tehlike yaratıyorlar. Tek yönlü trafik olan bu yolda bir anda karşılıklı gidiş geliş başladı. Yukarıdan doğru ters yönden araç gelmeyeceğini düşünerek bakmadan yola çıkan vatandaşlar kazalarla burun buruna geliyorlar" diye yetkilileri uyardılar.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak