BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Kutucuların çiftliği satıldı

Kutucuların çiftliği satıldı
    4 Eylül 2012
    Kutucuların çiftliği satıldı

          Bolu'nun yaşayan tarihi olarak bilinen S. Z. Kutucuoğlu'na ait Civril Köyü mevkiindeki 27.677 M2 çiftlik arazisinin yaklaşık 4,5 milyon liraya satıldığı belirtildi.

          Geçtiğimiz hafta el değiştiren çiftlik arazisinin yeni sahiplerinin Ali Ericek, Hamdi Tanrıkulu, Ali Ercoşkun, Mehmet Öztop, Muhittin Palazoğlu, Hasan Aksoy, Mehmet Urul ve Erdal Gören olduğu belirtildi.

    • plt9 Eylül 2012 . 02:04

      hipodrom bile yapılır.bolu modern bi hipodrom görsün
    • Hak5 Eylül 2012 . 23:00

      Adliye yapılır kesin
    • BOLU SEVDALISI5 Eylül 2012 . 14:33

      ÇOK MERAK ETTIM...ACABA BU ARSANIN SAĞINA SOLUNA 18. MADDE DEĞECEK MI??10-15 METRE ENİNDE YOL GEÇECEK Mİ??YOKSA İMARINDA BIR DEĞİŞİKLİK OLACAK MI???
    • boluluyum5 Eylül 2012 . 12:32

      afiyet olsun yiyin yiyin
    • BOLULU5 Eylül 2012 . 09:27

      BOLUNUN KARE ASLARI HEPSİ .AMA ÖBÜR DÜNYADA YATICAK YERLERİ YOK.!!!!!!!!!!!!!
    • Astala Vista 4 Eylül 2012 . 17:24

      Şu ismi geçen insanların ne kadar vergi ödediklerini biri açıklasa da öğrensek... Dikkat edin hep aynı rantiyeler...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi