Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Leylek yuvasındaki yangını görüntülemek isteyen kameraman otomobilin altında kaldı

Leylek yuvasındaki yangını görüntülemek isteyen kameraman otomobilin altında kaldı
    9 Temmuz 2012
    Leylek yuvasındaki yangını görüntülemek isteyen kameraman otomobilin altında kaldıLeylek yuvasındaki yangını görüntülemek isteyen kameraman otomobilin altında kaldıLeylek yuvasındaki yangını görüntülemek isteyen kameraman otomobilin altında kaldı

           Karaçayır Mahallesi Karaçayır Camii'nin önündeki elektrik direğinin üzerindeki leyelek yuvası elektrik kontağına neden oldu, yuvada yangın çıktı. İtfaiye ekibi bir taraftan yuvadaki alevleri söndürmeye çalıştı, bir taraftan da leylekleri kurtarmaya çalıştı. Bu sırada olayı görüntülemeye çalışan Kameraman Korhan Öztürk de yoldan geçen bir otomobilin altında kaldı. Bacağının üzerinden otomobilin lastiği geçen Korhan Öztürk 112 ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Korhan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. 
           

          Bugün saat 16.00'da meydana gelen olayda, leylek yuvasının yandığını gören Otopark görevlisi olan Barış itfaiyeye arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri merdivenle yuvanın yanına çıkarak, yanan yuvayı söndürmeye çalıştı. Yuvaları yanan leylekler ise elektrik direğinin arkasındaki Karaçayır Camisi'nin bahçesine indi. 
          

            Kameraman otomobilin altında kaldı
           Olay yerinden geçiş yapan bir otomobil sürücüsü de seyir halinde iken gazetecilerin bakış noktasına odaklanınca, yoldaki çekim yapan kameramanı görmedi. 14 ET 425 plakalı otomobil, yolun kenarında çekim yapan Abant TV kameramanı Korhan Öztürk'e çarptı. Korhan Öztürk otomobilin sol ayağının üzerinden geçmesi üzerine acı içerisinde kıvranırken, gazeteciler 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Korhan Öztürk, olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

    • yalçın yılmaz10 Temmuz 2012 . 22:02

      korhanım büyük gecmiş olsun

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak