Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!

Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!
    24 Haziran 2012
    Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!Hatalarla dolu bu kavşakta, kazalar olmaya devam edecek demiştik !!!

          D-100 Karayolu üzerindeki Üniversite Kavşağı'nda yeni yapılan kavşak düzenlemesinden sonra üst üste kazalar meydana gelmeye devam ediyor. Burada neden bu kadar kaza oluyor diye biz BolununSesi Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada tespit ettiğmiiz hataları; "Kavşağın her yeri kazalara davetiye çıkaracak hatalarla dolu !!!" başlıklı hasberimizde sıraladık ve yetkilileri göreve davet ettik. Hatalardan en önemlileri kavşak içine konulan yön ve trafik tabelalarının görüşü kapattığı idi. Bunu da fotoğrafla gösterdik.
          Ama maalesef yetkililer oradan o tabelaları kaldırmak veya görüşü kapatmayacak şekilde küçük bir ayarlama yapmak için bile harekete geçemediler. Ve dün akşamüstü bu kavşakta yine kaza kaza oldu. Bu kazada Emre Arslan ve Murat Yılmaz isminde iki kişi yaralandı.
         Biz gazetecilik görevimizi yerine getirerek yetkilileri uyarmaya devam ediyoruz. Bakalım ne zaman harekete geçecekler, merakla bekliyoruz. 


          14 Haziran tarihli haberimiz     

          Kavşağın her yeri kazalara davetiye çıkaracak hatalarla dolu !!!

         
     
           D-100 Karayolu üzerindeki Üniversite Kavşağı'nda yapılan son düzenlemeden sonra, bu kavşakta meydana gelen kazalar daha da arttı. Son olarak dün meydana gelen  kazada yine 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.
     
           6 tane tabela adeta görüşü kapatırcasına konulmuş
           BolununSesi Gazetesi olarak bu kavşakta meydana gelen kazaların nedenini araştırmak için yaptığımız ufak bir incelemede sonuca ulaştık;
           -Kavşağa girdiğinizde yola çıkmaya bir adım kala DUR levhasını görüyorsunuz. Refüj üzerindeki çiçekler daha çok dikkat çekiyor ve DUR tabelası bu nedenle pek de iyi seçilemiyor.
    Bu bölgeyi bilmeyen birisinin hata yapmaması mümkün değil görünüyor.
        Üniversite istikametinden kavşağa doğru gelindiğinde ve İstanbul yönünden araç geliyor mu diye sola bakıldığında, DUR levhası ile birlikte toplam 6 tane tabela ve bir ağaç görüntüyü tamamen kapatıyor.
         Tabelaların ve ağacın kapattığı görüntüden kurtulmak ve yolu görmek için biraz daha ileri çıkmak gerekiyor. İşte o zaman da zaten kendinizi yolda buluyorsunuz, yani iş işten geçmiş oluyor.
           BolununSesi Gazetesi olarak bizler elbette bilirkişi değiliz. Ancak olaya birazcık mantıklı yaklaşarak, küçük bir inceleme yapan herkesin bizimle aynı görüşü paylaşacağına eminiz. Biz kavşaktaki hataları fotoğraflarla ortaya koyduk ve gazetecilik görevimizi de uyararak yerine getirdiğimize inanıyoruz.
         Bu kavşakta daha fazla canlar yanmadan ilgili ve yetkililerin harekete geçeceğini umuyoruz.

    • bolulu26 Haziran 2012 . 14:22

      kavşak la alaksı ne? adam bi kaptırıyor dağkentten 140-160 ne verdiyse basıyor kavşaya gelince panik ya da bişka bişey mi anlayamıyorum sonra uç. tamam kardeşim ölmek istiyorsan hızlı git ama masum insanın canını yakma nerde ölüyorsan öl.
    • S.A25 Haziran 2012 . 14:02

      Bu kavşak dava edilmelidir. İster kaza yapan mağdurlar isterse herhangi bir vatandaş bu kavşağı dava edebilir.Çünkü bu kavşak hiçbir trafik kuralına uygun değildir. Birçok kaza meydana gelmekte ama tüm yetkililer uyumakta. Bu bolunun milletvekilleri bu haberleri görmüyor mu? Belediye başkanı bu kadar mı insafsızsın? Ya vali? Ya rektör?
    • Bolulu25 Haziran 2012 . 08:45

      okadar insanın canı yandı nasıl ödeyecekler bu milletin hakkını bilmiyorum.. karacasudaki kavşağı görenin gülesi geliyor anıt park bi ayrı, yollar kötü söylenecek çok şey varda anlayan yok..
    • İsmail CENNETOĞLU24 Haziran 2012 . 17:23

      Bu konuda sonuna kadar haklısınız.
      Sadece bu kavşak değil, Bolu hatalı kavşakların yoğun olduğu bir il merkezi olarak rekorlar kitabına geçecek gibi görünüyor... Daha fazla can kaybı olmaması adına; Başta Cici taksi köprülü kavşağı olmak üzere, Bolu bölgesindeki kavşakların incelenmesi gerekir diye düşünüyorum...
      Saygılarımla...
    • ümit24 Haziran 2012 . 15:27

      hergün belirtilen kavşaktan geçiyorum kaza olmaması içten bile değil bu kavşakta belediyemiz sağolsun.(bazıları belediye ile ne alakası var diyebilir ancak yapım aşamasındayken duba problemi yüzünden karayollarını aradığımda kavşağın belediye tarafından düzenlendiği söylenmişti.eski hali daha iyiydi kavşağın)

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak