Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kazanmamız gereken karşılaşmayı kaybettik

Kazanmamız gereken karşılaşmayı kaybettik
    11 Şubat 2012
    Kazanmamız gereken karşılaşmayı kaybettikKazanmamız gereken karşılaşmayı kaybettik

        Boluspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek zirve yarışında büyük yara aldı.
        Kendi sahasında ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Boluspor'un Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, defans hatalarından dolayı rakibe çok pozisyon verdiklerini belirterek, "Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Mutlaka kazanmamız gereken karşılaşmayı kaybettik. Rakibimize defanstaki müdahalelerimizde sıkıntı yaşayınca pozisyonlar verdik. Nitekim bunlardan biri de kalemiz de gol oldu. Zaten zemin futbol oynamak için elverişli değildi. Belki klasik bir teknik adam sözü olacak ancak bu yenilgiden dersler çıkartmamız gerekiyor" diye konuştu.

    "OYUNCULARIM KENDİLERİNE VERİLEN GÖREVİ YERİNE GETİRİNCE GALİBİYET GELDİ"
        Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, rakibi çok iyi analiz ettikleri için 3 puanı kazandıklarını vurgulayarak, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Geçtiğimiz haftalarda Güngören ve Giresunspor karşısında puanlar kaybettik. Yardımcımı Boluspor'u analiz etmesi için maçlara gönderdim. Ayrıca Boluspor'un son 5 maçının görüntülerini futbolcularıma sürekli izlettim. Ona göre idmanlar yaptık. Baktığımızda Boluspor'un hep doldur boşalt yaparak pozisyon aradığını gördük. Oyuncularım da kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirince galibiyet geldi. Onları kutluyorum" şeklinde konuştu.

         "ENTERESAN BİR MAÇ OLDU"
         Boluspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Toraman, kendi sahalarında yenilgiyi haftaya Adanaspor deplasmanında telafi edeceklerini söyleyerek, "Enteresan bir maç oldu. Zaten bu saha şartlarında gol atan kazanacaktı. Rakip attı ve 3 puanı aldı. Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı kadar rahat bir takım değiliz. Bizim bir hedefimiz var. Önümüzdeki Adanaspor maçını kazanıp bu yenilgiyi telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

       "TAM ÇIKIŞ ARARKEN UMULMADIK BİR YENİLGİ ALDIK"
        Boluspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Onur Bektaş ise kendi sahalarında kaybetmelerinin kötü olduğunu dile getirerek, "Tam çıkış ararken umulmadık bir yenilgi aldık. Ancak Emre ağabeyin dediği gibi her şey bitmiş değil. Önümüzdeki Adana maçında bu yenilgiyi telafi edeceğiz" dedi.

        "PUAN İSTERKEN PUANLARLA DÖNDÜK"
        Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un file bekçisi Onur Bulut da Boluspor gibi rakip karşısında kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
    "Bolu bizim için çok zor bir deplasmandı. Rakibimiz ilk 3 sırayı hedefleyen bir ekip. Biz de play-off'a katılma adına mutlaka puan almak zorundaydık. Puan isterken puanlarla döndük. Takım arkadaşlarımı kutluyorum."

         "RAKİBİ SÜREKLİ ANALİZ ETTİK"
         Konuk takımın bir başka oyuncusu Samet Kumbaşı da maçı şöyle değerlendirdi:
    "Kazandığımız için mutluyuz. Boluspor bizim için zor bir deplasmandı. Buraya gelmeden rakibi sürekli analiz ettik. Kasetlerden maçlarını izledik ve ona göre antrenmanlar yaptık. Sonucunu da aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum."

    • Köroğlu13 Şubat 2012 . 08:21

      Böyle vizyonu misyonu olmayan hocaları bulmakta çok başarılı yönetim.Antep sanki bu zeminde oynamadı? Sakarya maçı tesadüf idi. Kendimizi kandırmayalım. Ferhat kiraz kendine oynuyor takıma katkısı yok.
    • sait saygı 12 Şubat 2012 . 22:39

      Bu topçularla süper lig hayal  yine söylüyorum her zaman söylediğim gibi ey yöneticiler bu kaleciden kaleci olmaz  bu ferhat kiraz dan golcü olmaz arkadaşlar kendimizi kandırmayalım  onları  bir iki hafta oynatmayalım onların yerine diğer genç arkadaşlar a  şans tanıyın vallaha billaha daha iyi sonuçlar alırız. küme düşecek iki takımından puan aldık diye bu topçuların çğu şımarmış  Yönetim lütfen yazılan maillere önem verin  bir daha bu şansı bulamıyabilirisniz  böye düşük seviyeli bir bank asya bir daha gelmeyebilir  saygılarımla
    • Remzi KIRICI12 Şubat 2012 . 21:05

          Boluspor yönetiminden  bir vicdanlı çıkarak, Boluspor Teknik Direktörüne:"Aydın Çetin'i maç başına hak etsin diye mi son 5-10 dakikada oyuna alıyorsun?  Sen Boluspor menfaatını mı düşüyorsun yoksam Aydın Çetin'in menfaatını mı düşünüyorsun? Yoksam içimizden birileri  sana baskı mı yapıyor?" diye soracak bir baba yiğit,  BOLUSPOR yönetimi içinde yok mu?
    • Remzi KIRICI12 Şubat 2012 . 16:47

      Sayın Özcan hocam; haftanın 5 antreman öncesinde Gaziantep BB takımın teknik direktörü sayın Bünyamin Süral'ın maç sonunda verdiği demeçini mutlaka okuyunuz, size yaralı olacaktır. Antremanları da GBB takımın yaptığı gibi sentetik sahada değil, normal sahalarda yapınız.
    • ismail ÖZSAHIN12 Şubat 2012 . 15:32

      Hocam saha mazuriyet degil oyun oynamadiniz ki,siz ilk defa mi o sahada futbol oynadiniz lütfen, o sehrin insani futbolla dogmustur insanlara hakara makara degil gercekleri söyleyin lütfen isinize biraz daha önem verin bu is sizin isiniz,isinizi is gibi görün cocouk degilizdün boluspor maglubiyeti dibine kadar hak etti saha mazaret degil,kafanizdaki oyun sistemi
    • Remzi KIRICI12 Şubat 2012 . 14:42

          BOLUSPOR hafta içinde hazırlanmamış veya  meteorolojik şartlar yüzünden çalışma imkanı bulamamış. Bu oyunları ile Omad ve Aydın'ın 18 e girmesi mümkün değil, diğer futbolcuların emeğine, alın terine saygısızlık oluyor. İyi niyetli olan Orhan Ak ve Veysel Cihan'ın bu ağır sahalarda yararlı olamayacaklarını; hafta içinde takım sentetik sahada değil de  normal sahalarda antreman yapmış olsayda;  teknik direktör de  bizler gibi  görmüş olurdu.
          Rakip takım 11 kişi oynuyor, Boluspor ise 8-9 kişi olarak oynuyor. 4-5 futbolcu %50 kapasitede oynuyor.
          Takım forversiz oynuyor. Çünkü takımda forvet yok. Yöneticilerimz sağolsun, 2nci devre forvet oyuncularımızı göndererk forvet hattını tam olarak boşaltmışlar. 1nci devrede bu bölümde sorun vardı, 2nci devre sorun daha da büyümüştür.
            Sayın yöneticilerimiz; insanları kandıramazsınız, herkes bütün takımları izliyor, görüyor, biliyor. Boluspor ile diğer takımları karşılaştırma imkanı buluyorlar. 8-9 futbolcu satıyorsunuz, bunların yerine işe yarayan bir  tek Kenan'ı  alıyorsunuz, diğerlerini alın Tır şöförü yapınız.
    • M.Celık 12 Şubat 2012 . 01:32

      Geçen Yıl. Bu takımla oynanan ikinci maçta. Yani Gaziantepteki Maçta Yenilgi Yerine Beraberlik bile alınmış olsaydı. Bugün Boluspor Süperlikte Ligde Top koşturuyor olacaktı. Anlaşılmaktadır ki Ne Boluspor Süperlike Çıkar. Ne de Çıksa da önüne gelenden beş yer. Bu nedenle. Türkiyede O kadar çok şey değişti ki. Boluspor değil Süper likte Şampiyonlar ligine çıksa asla o eski Bolusporu , Bir zamanların Galatasarayına, Beşiktaşına, Fenerbahçesine diklenen O takımların Korkulu Rüyası haline gelen takım asla olmayacaktır. Memleket öylesine değişti ki Sporu kimler Yönetiyor. Sporu bırakın özgürlüklerin bittiği, din devletinin ve Faşizmin kol gezdiği ve savaş kokan bir ülkede değil Futbol Yaşamak , Ayakta kalmak bile sanki Başarı gibi.
    • YAŞASIN TARAFTAR11 Şubat 2012 . 19:10

      Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı kadar rahat bir takım değiliz. Bizim bir hedefimiz var.
      AÇIKLAMAYA BAK TOPCUYA BAK GELECEGE BAK.
      BEN BAKTIM KARANLIK SİZİ BİLMEM.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak