Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Kimi Singapur'a gider, kimi umreye...!

Kimi Singapur'a gider, kimi umreye...!
    11 Şubat 2012
    Kimi Singapur'a gider, kimi umreye...!

          Ak Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu Çimento A.Ş.'nin davetlisi olarak, CHP'den geçtiğimiz dönem milletvekili adayı olan Çimentocu Hakkı Fidan'ın mihmandarlığında Singapur'a gitti.
          Geçtiğimiz Çarşamba günü Singapur'a uçan kafilenin 1 haftalık tatil yapacağı öğrenildi.

         Bütün Bolu Umreye gidiyor
          Esas amacı küçük ve orta ölçekli şirketlere faizsiz kredi vererek, firmaların ayakta kalmalarına destek olmak için kurulan KOSGEB, esnafa kredi vermek gibi asli görevi dışında ne varsa onu yapmaya başladı.
         Son zamanlarda yurt dışına geziler düzenlemeye başlayan KOSGEB'in umre gezisine katılan bir grup sanayiciyi de Suudi Arabistan Cidde'de düzenlenen bir makine fuarına götüreceği belirtiliyor.

         Bolu'nun Valisi'nden Ticaret Odası Başkanı'na kadar umreye giden toplam 65 kişinin bir kısmı KOSGEB organizasyonu ile, bir kısmının ise masrafların tamamını kendi ceplerinden harcayarak gittikleri belirtiliyor. 

         Belediye Başkanı Alaaddin yılmaz Hakkı Fidan'la birlikte Singapur'da moral depolarken, 14 Şubat'ta başlayacak olan Bolulular'ın Umre gezisinin de Mustafa Benli'nin mihmandarlığı'nda gerçekleşeceği belirtiliyor.
        
        

    • fred12 Şubat 2012 . 22:56

      biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hesabı keske senıde goturselerdı
    • başkan12 Şubat 2012 . 17:50

      Bir ilin belediye başkanı bir firmanın gezisine nasıl katılır anlayamıyorum. Kamu görevlilerinin bu tür gezi ve hediye işleri etik hatta yasal açıdan sakıncalı değil mi. Adı geçen gezi Bolu Çimento Fabrikasının bayi gezisi değil mi? Nasıl oluyor da kamu görevlisi bu tür bir geziye katılabiliyor. yurtdışında bunun 10da biri bir hediye kabulü söz konusu olsa o yönetici yerinden olur. Ama hayaldi gerçek oldu burası Bolu.
    • Ayhan Köse12 Şubat 2012 . 13:19

      Esra hanım iş sizin bildiğiniz gibi değil. Kosgebe müracat edenler var.Bunlarda Ticaret Odasının yönetiminde ve meclisinde olan koca koca patronlar. Milletin parası ile umreye gidip boşuna dönüp duracaklar. Sonrada gelip zemzem hurma dağıtacaklar. Bunların kim olduklarını merak ediyorsanız Tic.Odasına ve Bolu Kosgeb müdürlüğüne sorabilirsiniz.
    • s.a.12 Şubat 2012 . 11:53

      başkan geçen hafta uzakdoğuya gitti, bir haftadır yok, maşallah bazı bolu gazeteleri sanki boludaymış gibi her gün onun açıklamalarını yayınlıyor. Neden taylanda gittigi, masajlar yaptırdığı saklanıyor hayret. Giden ekipte kimler yok ki??
    • Mihmandar çok önemli12 Şubat 2012 . 11:33

      mihmandar = kılavuz = rehber = yol gösteren
    • Bolulu Vatandas12 Şubat 2012 . 00:27

      KOSGEB yurtdışına gezi mi düzenliyor? Nasıl oluyor bu? Son zamanlarda düzenlediği söylenen o gezilerin hiçbirinden haberimiz olmadı. Anlamadım ben bu işten birşey...
    • Esra Yıldız11 Şubat 2012 . 22:34

      Umre kafilesinin içinde bende varım. Ancak bu kafilede yer alanların tamamına yakının KOSGEP kredisini red ettiğini, tüm masraflarını kendileri karşıladığını biliyorum.
    • bolulu11 Şubat 2012 . 21:27

      bolu caddelerinde çamurdan yürünmüyor.arabalarda lastik öntakım kalmadı.alaattin bey singapurun temizliğine baksında biraz utansın.
    • Ozbolubeyi11 Şubat 2012 . 18:43

      Ohh... Yiyelim içelim.. Memleketi b.k götürsün.. Kimin umrunda..
    • Boşver11 Şubat 2012 . 15:57

      Bolu bahane, gezmek şahane. sizi-gidi-sizi:))))
    • pepino11 Şubat 2012 . 14:20

      başkan dostluk köprüsü kurmaya gitmiştir Singapura
    • polat11 Şubat 2012 . 13:38

      AKP- CHP- Hakkı Fidan- Başkan- Mustafa benli: Muhteşem beşli...
    • s.k.11 Şubat 2012 . 13:22

      Naci Yörük haklı çıktı.. 'Başkan heralde bu aralar yurt dışına çıkacak' demişti..( Mimarlarla yaşanan gerginlikten sonra)

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Şüphe etmek, bilmeye atılan ilk adımdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak