Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Yarenler bazı basın organlarına tepki koydu

Yarenler bazı basın organlarına tepki koydu
    11 Şubat 2012
    Yarenler bazı basın organlarına tepki koydu

         Boluspor'un cefakarları olarak bilinen Yarenler  Taraftarlar Derneği resmi internet sitesinden yaptıkları açıklamada, yönetime yakınlığı ile bilinen bazı internet sitelerinin ismini vererek tepkilerini ortaya koydular. 
          

           Yarenlerin açıklaması şöyle;
           Bu sezon Boluspor'a destek verilmesi gerekilen bir sezondur. Ancak gördüğümüz odur ki, Bolu'da yayın yapan bazı gazete ve internet sitelerinin sadece kendi menfaatleri doğrultusunda yayın yaptıkları camiamızda son zamanlarda fazlasıyla konuşulmaya başlanmıştır.
         Bizlerde Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği olarak, camiamızın düşüncelerini ve kaygılarını paylaşmaktayız. İnsanların zaaflarından faydalanılarak birbirine düşürme politikası ile bu amaçlarını gerçekleştirmeye çalıştıklarını düşünüyoruz.
         Sitelerinde farklı isimler ile yorumların yapılması ve buna müsaade edilmesi, hem yöneten konumundaki yöneticilerimizi hem de futbolcu kardeşlerimizin şevkini kırmakta ve Boluspor'a zarar vermektedir.
         Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği olarak şu andan itibaren camiamızın ve kendi kaygılarımızın doğrultusunda Bolusampiyon.com, Spor14.com, Bolusporluyuz.com sitelerinin hiç bir şekilde yayınlarını kullanmayacağımızı ve aynı şekilde de Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği ve üyeleri ile ilgili hiçbir olumlu ya da olumsuz haberin yapılmasını kesinlikle istemiyoruz.
    Bizim düşüncemizin dışında hareket edilmesi durumunda da nasıl cevap vermemiz gerekiyorsa, o şekilde verileceğini de bilinmesini isteriz.
    Kamuoyuna duyurulur.
                                        BOLULU YARENLER TARAFTARLAR DERNEĞİ

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak